Nemam rad take tie prehnane sladké citaty a citaty o laske atd..a hlavne nemam rad ked si 14-15 rocne mindze davaju ku kazdej fotke citaty o zivote a zivotnych skusenostiach a ake rany moze zivot dat..ked uz tak,nejake vtipne citaty mam rad,
"Poslouchejte svou mamu deti. Mirte nizko, tak nizko ze nikomu nebude zalezat na tom jestli uspejete. Vecere je v troube, jestli chcete maslo mam ho na hlave." (M.Simpsonova)
"Kto ste, aby ste súdili život, ktorý žijem? Viem, že nie som dokonalý - a nežijem, aby som bol. Ale skôr, ako začnete obviňovať, uistite sa, že vaše ruky sú čisté." (Bob Marley)
"Radšej budem nenávidený za to, kto som, ako milovaný za to, kto nie som." (Kurt Cobain)
"Ak niečo v živote chceš, natiahni ruku a chyť to." (Christopher McCandeless)
@siminda - bude to skôr neobratne zrekonštruovaná parafráza, lebo tu tú knihu teraz nemám, a obávam sa že v origináli je to aj tak roztiahnuté na trochu viac než dĺžku citátu:
"Vidíš vždy len minulosť, VŽDY svetlu nejakú chvíľu trvá než sa dostane do tvojho oka, a v tom momente už je svet iný, takisto počuješ minulosť, cítiš minulosť, signálom a zvuku tiež chvíľu trvá kým sa dostanú do ucha/mozgu, NIKDY nevidíš prítomný okamih, VŽDY som krok pred tebou, KAŽDÉ tvoje želanie sa splní skôr ako naň stihneš pomyslieť."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
"Veci nevidíme také, aké sú, vidíme ich také, akí sme my."
"Ak počuješ hlas vo svojom vnútri hovoriť,''Nie si maliar," potom všetkými prostriedkami maľuj... a ten hlas bude umlčaný." - Vincent van Gogh
S obyčajným talentom a neobyčajnou vytrvalosťou môže byť dosiahnuté všetko. (Sir Thomas Fowell Buxton)
"Máme k dispozícií veľa techniky a je našou povinnosťou ju zneužívať."
“I don't want the 5 dollars in your pocket, I want your soul”
a moja srdcovka
“If you dont have any shadows you're not in the light”
*Ak sa nerozlúčime s minulosťou, budúcnosť nepríde
*Keď Boh stvoril muža.....pravdepodobne iba žartoval!!*
*Žijem si svoju rozprávku, pretože realita ma niekedy ničí !
*Človek ti povie že si sa zmenil vtedy, keď prestaneš robiť čo chce on!
Ženu keď zlátiš, ako by si pole pohnojil!
filip
No keď sa Boh rozpráva s človekom, je psychicky narušený." Dr. House
"Nejsem typ člověka, co se vytočí k nepříčetnosti, když mu na WC dojde toaletní papír." (kiežby to o niekom platilo
„Přemýšlejte sami za sebe a zpochybňujte autoritu“ Timothy Leary
How Do You feel Like,Feel like Shit
Ex nihilo nihili fit.../Nič nevzniklo z ničoho/
"Radšej budem nenávidený za to, kto som, ako milovaný za to, kto nie som." (Kurt Cobain)
"Ak niečo v živote chceš, natiahni ruku a chyť to." (Christopher McCandeless)
To je moj jediný citát.
@siminda - bude to skôr neobratne zrekonštruovaná parafráza, lebo tu tú knihu teraz nemám, a obávam sa že v origináli je to aj tak roztiahnuté na trochu viac než dĺžku citátu:
"Vidíš vždy len minulosť, VŽDY svetlu nejakú chvíľu trvá než sa dostane do tvojho oka, a v tom momente už je svet iný, takisto počuješ minulosť, cítiš minulosť, signálom a zvuku tiež chvíľu trvá kým sa dostanú do ucha/mozgu, NIKDY nevidíš prítomný okamih, VŽDY som krok pred tebou, KAŽDÉ tvoje želanie sa splní skôr ako naň stihneš pomyslieť."
(Mark Twain)
Nechoď vždy len po vychodených cestách, lebo vedú len tam, kde už boli iní.
(A.G.Bell)
Radšej budem nenávidený za to kto som, ako milovaný za to kto nie som !
(Kurt Cobain)