mám viacerých, ktorých sledujem:
Dejepis inak, Be wise, Juraj Vie- vzdelávanie
Michal Hafo- fitness
Michal Kopecký - Žena snov - vzťahy, ako baliť a pod.
Dávid Urbex a Ivan Donoval - urbex
Život za zdi - psychické problémy
Trochu lepší - psychológia, motivácia, podnikanie a pod.
Vedator, coje. Inak väčšina influencerov su kokoti, su hlupi a ked tvrdia ze toto je ich praca to maju teda šťastie, lebo byť ich boss do sekundy s nimi vyrazim dvere.
Source: working with them
Youtuberi to sú podobné prípady, niektorí radi nepoplatia záväzky alebo sa tomu vyhybaju ale vo videach extrémne moralizuju
Source: my brother
Ale sk scena ig aj yt su mentalne na tom jednoznačne chudobnejšie
pppeter je najviac zo slovenskych, najviac na tom maka mi pride.. ale slovenskych skor nekukam, ani neviem ci on teraz daco robi
kukam typka z litvy a z ukrajiny... co sa tyka urbexu a tak
a kedysi som kukala veci zamerane na mental clarity a to boli americania
... a be wisovi som kedysi posielala aj money D aj to je typek
@cltr0n netvrdím že je nejaká úžasná ale aspoň šíri nejaké historické znalosti medzi našou zdebilnenou mládežou z ktorých vačšina ani netuší čo bolo napr SNP
Ľudia ktorí tu dávajú “komplet všetci influenceri na Slovensku sú chuji, hnoj, odpad tfuj!” musíte prestať rozmýšľať ako boomeri, lebo Vám uchádza hodnotný a dobrý obsah- bewise, vedator, inferno na polici, Juraj vie, dejepis inak, mám rada aj napotítku s Davidom o literatúre a trochu filozofii alebo vedecké kladivo s Martinom, nie je toho tak veľa ako v zahraničí ale je to na dobrej ceste, proste potrvá to. Nie je nás tu veľa na Slovensku
Youtube pozerám celkovo málo, vacsinou si iba púšťam pesničky, ale keď, tak pozerám hlavne Duklocka, JurajVie, Dejepis inak, Top veci do 2 minút a tak...
A zo zahraničnych, ked mám chuť na trochu trapneho humoru, tak pozeram Lankybox
Sú tu už spomenutí a súvisia s urbexom ...o ostatních neviem, občas len čo kuknem nejaké srandy a kanály, kde hovoria o starostiach dnešných teenegerov ...influencera ani neviem či mám, hentých iba sledujem alebo sa iba o to zaujímam
Rage SK (topka), Nibuška, Miško, Cristie a ešte jeden ich kamoš čo má 2000subs a každý vikend iné meno teraz aktuálne sa volá Sedix myslim je to mega cringe jak kkt všetko!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Dejepis inak, Be wise, Juraj Vie- vzdelávanie
Michal Hafo- fitness
Michal Kopecký - Žena snov - vzťahy, ako baliť a pod.
Dávid Urbex a Ivan Donoval - urbex
Život za zdi - psychické problémy
Trochu lepší - psychológia, motivácia, podnikanie a pod.
A pppiter tiež
JurajVie
Starej Fotr
SK Adventures
Source: working with them
Youtuberi to sú podobné prípady, niektorí radi nepoplatia záväzky alebo sa tomu vyhybaju ale vo videach extrémne moralizuju
Source: my brother
Ale sk scena ig aj yt su mentalne na tom jednoznačne chudobnejšie
Inak nepozerám nič
kukam typka z litvy a z ukrajiny... co sa tyka urbexu a tak
a kedysi som kukala veci zamerane na mental clarity a to boli americania
... a be wisovi som kedysi posielala aj money D aj to je typek
A zo zahraničnych, ked mám chuť na trochu trapneho humoru, tak pozeram Lankybox
(a k Frlajsovi mám spešl vzťah, lebo je mi rodina a pohľad na svet má tiež rozumný, takže tiež ho mám rád)