Tu vkladám jednu zo stránok, kde si môžete index zmerať, ako iste viete, ide o pomer váhy a výšky. Pri vyššom objeme svalovej hmoty je ale výsledok skreslený.
Vkladala som túto anketu sem už viac krát, ale ešte nikdy som nemala BMI nad 18 ako teraz, tak som si povedala, že to zaktualizujeme A pridala som tento krát aj viac možností.
mám 31 BMI no mam dva metre a 125kg. Podľa BMI by som mal mať vraj pod 100kg čo mi príde ako úplná blbosť. Mám v pláne schudnúť na 115kg to je váha pri ktorej sa cítim dobre.
BMI som vždy mala vysoké vďaka tučným nohám, ktoré tvoria vyšší podiel na váhe ako brucho, nadváhu som mala aj ked som nosila ešte 38, teraz mám 40-42, ale pomer pásu k bokom je OK, takisto aj pás mám menej než polku výšky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Tu vkladám jednu zo stránok, kde si môžete index zmerať, ako iste viete, ide o pomer váhy a výšky. Pri vyššom objeme svalovej hmoty je ale výsledok skreslený.