vačšina ľudí mala alebo má detské sny, tak by ma zaujímalo, aké, keďže ja sama ich mám veľa samozrejme, väčšina neuskutočniteľné, ale čo na tom čakám na tie vaše ale
heh no ja som mal jeden... Že budem mať luk (taký špeciálny jak z fantasy sveta) a budem žiť v lese (ten les bude môj, a môže byť temný) a každý by sa tam bál ísť lebo by mu hrozilo nebezpečenstvo od rôznych tvorov... A ja by som tie tvory reguloval a aj všetkých zlých ktorí by po tom lese chodili...
A z lesa by som vychádzal v prestrojení a predával by som pozostatky po tých ľuďoch (zbroje a podobne...)a samozrejme konal dobro všade kde by som sa pohol
Strašne veľmi som chcela byť gynekologičkou. Vedel o tom každý v mojom okolí, doma, v škole, u doktorky a dokonca mi začali chodiť objednávky, aby mali priestor, keď vyrastiem do doktorského plášťa
lol niektore su dost dobre ja som vzdy chcela sadnut si do vlaku a nevystupovat, len proste sama cestovat v spacom vozni kde by bola stale noc. nebol by den a neboli by tam ludia ktori by mi vadili. proste vsetko by bolo idealne
a uz odmalicka som chcela byt spisovatelkou a vydat knihu, ale akosi sa to zatial nepodarilo a ktovie ci sa niekedy podari.
ja som chcela ísť do vesmíru a zostať na nejakej neznámej planéte, ktorá by bola ( samozrejme ) pomenovaná po mne a potom tam chodiť raz za pol roka pozrieť ako sa Katuša má =D =D bola som strašne naivné decko =D =D
odkedy som objavila caro divadla tak jednoznacne hrat na doskach ktore znamenaju svet..:d (obohrane ale pravdive) tak trochu sa mi to aj plni...a dufam ze aj nadalej bude (myslim ze kazdy kto raz ochutna chut potlesku a smiechu pri predstaveni uz z javiska nebude chciet nikdy zliezt.. je to jeden z najvacsich snov tie ostatne si necham pre seba...
vediet lietat..to je uplna sloboda...muselo by to byt uuplne uzasnee..no nie?? a este pochopit chlapcenske zmyslanie alebo byt aspon na par dni v chalanskom tele vediet ako myslia.. myslia?? zeby?? ved by som zistila
chcem ist do vesmiru a tam zazit bebtiazovy stav a ked sa budem vracat chcem vyskocit nad hollywoodom z padaku a pristat na lodi ktora ma doplavi na jamaicu a tam zit stastne az kym nedostanem dalsi blazniny napad
ja som sa strašne chcela naučiť kotrmelec, ale nikdy som ho nevedela. a to neni bláznivé, ale bol to moj velký sen
ale chcela som byť vždy bubeníčkou. ale mala som strašnú fantáziu, každý deň som chcela niečo iné a našich zo mňa bolievala hlava, tak si ma preventívne posúvala celá rodina. a tak. chcem byť malá!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ae fakt ma fascinoval spôsob akým čarovala Sabrina mladá čarodejnica o tom sa mi aj často snivalo že to viem
A z lesa by som vychádzal v prestrojení a predával by som pozostatky po tých ľuďoch (zbroje a podobne...)a samozrejme konal dobro všade kde by som sa pohol
to bol môj sen... bojovať s čarodejníkmi lukom...
skutocne sny ? to uz je o inom..
tak nejsom sam aspoň
a chcela som byt chlapec : ale to ma uz preslo
dpč mne ani nedošlo že tá mačka vyzerá jak salem to je moja cica
síce sa mi to nepodarilo ale ja budem bojovat xD
a uz odmalicka som chcela byt spisovatelkou a vydat knihu, ale akosi sa to zatial nepodarilo a ktovie ci sa niekedy podari.
takze jeden zo snov uz mam splneny
Ale tusim som chcel byt nesmrtelny.
ale chcela som byť vždy bubeníčkou. ale mala som strašnú fantáziu, každý deň som chcela niečo iné a našich zo mňa bolievala hlava, tak si ma preventívne posúvala celá rodina. a tak. chcem byť malá!