"Svet nie je iba slniečko a dúha. Je to veľmi zlé a ohavné miesto a je mi jedno ako drsný si, zbije ťa tak, že padneš na kolená a udrží ťa dolu permanentne, keď sa necháš. Ty, ja, nikto nedokáže dať taký silný úder, ako to dokáže život. Ale nie je to o tom aký silný úder dokážeš dať. Je to o tom, aký silný úder dokážeš dostať a udržať sa na nohách, a pokračovať vpred. Ako veľa dokážeš zniesť a ísť stále vpred. Tak sa dosahujú víťazstvá! Teraz, keď vieš čoho si hodný, choď a vezmi si to, na čo máš. Ale musíš byť ochotný dostávať rany, a nie ukazovať prstom, hovoriac, že nie si tam, kde si chcel byť, kvôli nemu, nej, alebo komukoľvek! Zbabelci to robia a to nie si ty! Si lepší než to!"
Bože, dej mi odvahu, abych se snažil ovlivňovat věci, které ovlivnit mohu. Bože, dej mi pokoru, abych se nesnažil ovlivňovat věci, které ovlivnit nemohu. A Bože, dej mi moudrost, abych dokázal rozlišit mezi prvním a druhým...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Zakryla mu oči a potom otvorila a povedala: Teraz tu stojíš pred 30 000 ľuďmi. Žiadny sen nieje taký veľký,aby sa nestal skutočnosťou.
kedysi...
"Železo v peci si stěžuje že ho zbytečně trápí, ale když se kalená ocel ohlédne zpátky, pochopí..."
a pozitívne myslenie tiež - to si len ľudia musia kompenzovať svoje životné nešťastia týmto baľastom, ktorým kŕmia deti
Ta je boss 8)
A ked sa nekvalifikuje, tak potom trapne
"Kazdym dnom lepsi a lepsi."
Iba život, ktorý žijeme pre ostatných, stojí za to.
- Albert Einstein
Skúsenosť nezískate tým, čo prežijete, ale tým čo urobíte s tým, čo ste prežili. - A. Huxley
Všetko môžem v Tom, ktorý ma posilňuje.
Experience is what you get when you didn't get what you wanted.
P. Curie
(Mark Twain)
"You never know how strong you are, Until being strong is your only choice. "
"Skutočné hranice sú v skutočnosti v nás samých."
"Neúspech nás učí, že porážka sa dá prežiť. Neuspieť nie je hanba. Hanba je báť sa vstať a skúsiť to znova."
"After you lost everything, you are free to do anything."
už si aj ty?
Bolesť, ktorú cítiš dnes bude silou, ktorú pocítiš zajtra!
a ešte
"Každý deň sa zobúdzam s úsmevom... lenže potom ma dobehne realita
open the facking door...!!! bitch...
nie Busta Rhymes ale Basta Rumst - bre ja ne...
----
Aby si niečo dosiahol tak musíš proste makať !