Venujú sa tam témam, ktoré sú často krát v živote (nielen) muža zabudnuté. Ako je napr. iniciácia chlapcov na mužov, slušné správanie sa voči ženám a pod.
Dobré ráno počúvam najcastejsie takze asi ten rozpráva sa tam vždy o aktuálnych témach, aj keď väčšinou o politike. Mimo toho je super klik, kvantum ideí, denník n, studio n, the daily,..a rôzne iné. Stíham počúvať dosť veľa podcastov
Nie je to uplne podcast, su to videa, ale vacsinou sa na na to clovek nepotrebuje pozerat, lebo je to seria rozhovorov, kde obcas pouziju obrazovu prilohu. Seria Permakultura a... na FB Permakultura SK, resp. Permakultura v meste. Vzdy riesia nejaku inu temu spojenu s permakulturou.
Mam to rada, lebo sa chcem dozvediet viac o permakulture a byva to aj vtipne.
Ešte som si spomenula na Vedator podcast, Samuel ma ultra príjemný hlas a je to vždy mega zaujímavé... a hlavne sú to také informácie že ja osobne by som ich nikdy nezisťovala takže sa priučím kadečo bez nejakého väčšieho pričinenia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Venujú sa tam témam, ktoré sú často krát v živote (nielen) muža zabudnuté. Ako je napr. iniciácia chlapcov na mužov, slušné správanie sa voči ženám a pod.
A tvoj?
Ja počúvam rádio v cudzom jazyku...
Mam to rada, lebo sa chcem dozvediet viac o permakulture a byva to aj vtipne.
JRE, Waking Up, The Malicious Life, DataFramed, z tých mám z každého odpočúvaných desiatky epizód tak povedzme tie.
A zo slovenských ma poslednú dobu zaujal Kvantum ideí, taká entry-level filozofia