Psychadelika prinasaju novy pohlad. Bezne vnimame len popis sveta ktory sme si vytvorili, alebo skor ktory nas naucili a nie sme schopny vnimat ich skutocny stav, unika nam tak mnozstvo informacii. Psychadelika prinasaju novy popis sveta, ktory tak isto nie je uplny, ale prinasa nove moznosti, nove riesenia. O inych grogach vela neviem, ale to co viem mi uplne staci. Nema ziadny zmysel ich brat.
a veď komu to chutí nech ich užíva, takto sa zníži nezamestnanosť, doktor ma prácu, psychológ ma prácu, rodičia su nervove zrúteni, patológ ma prácu, aj hrobári maju prácu aj kňazi maju prácu a nakoniec veď nás je na Zemi strašne veľa..........
preto smelo do toho, znížite nezamestnanosť na Slovensku, krásnom Slovensku a madam tena Radičová bude spokojná a budu si môcť znížiť platy a tak isto aj polícii, veď nechytili priekupníkov z drogamy a aj oni nakoniec maju prácu...
je to také jednoduché, všetci budeme mať prácu a kto by ju nahodov nenašiel, bude razítkovať, všetci budeme úradnici.............filip
@zajko30 Pekne scestne to vidis lebo presny opak je pravdou. Cim viac bude fetakou tym bude vacsia nezamestnanost lebo fetak do roboty nechodi zo zaciatku chvilku plat mu nestaci zacne okradat najprv rodinu potom kamaratou nakoniec vsetkych.Dostane sa na liecenie ktore mu hradi stat lenze mu ho hradime my danovi poplatnici a neni to najlacnejsie. Oddychne si nabere sily a pokracuje v tom zase a zase sa vrati na liecenie alebo do basy. Basu mu zase hradi stat hovno stat zase len my obycajni slusny ludia. Neodsudzujem kazdeho konzumenta drog. Drogy su tu s nami odjakziva vyuzivali sa pri roznmych ritualoch a podobne pokial si niekto raz za cas na niakej akcii nieco da a nechyba mu do stvrt pol roka tak natom neni nic zle podla mna aj ked ja nepatrim ani k tym sporadickym konzumentom
nikto nikdy nedokaze pochopit ludi ktory to prezili a ked niekto povie ze slusny ludia musia platit liecenia fetakom nech sa pozrie na toho ze jedneho dna sa to moze stat prave jej dietatu
@goldenr drogy su sirokospektralny pojem..aj niektore lieky mozu byt drogy...ale poviem ty tak...10 rokov fajcim 20 cigar denne...fajcim travu pravidelne...pit uz nepijem vyse roka a pol...a mam pracu,vodicak,byvanie a zatial ziadne problemy ani zdravotne ani zakonne...utvor si nazor sam...NO V ZIVOTE BY SOM SA NICOHO INEHO AKO SOM MENOVAL NEDOTKOL!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a aj alkohol a cigarety sú svojím spôsobom droga, takže možno príde deň keď si poviem, prečo neskúsiť
preto smelo do toho, znížite nezamestnanosť na Slovensku, krásnom Slovensku a madam tena Radičová bude spokojná a budu si môcť znížiť platy a tak isto aj polícii, veď nechytili priekupníkov z drogamy a aj oni nakoniec maju prácu...
je to také jednoduché, všetci budeme mať prácu a kto by ju nahodov nenašiel, bude razítkovať, všetci budeme úradnici.............filip
lebo tu si niektorí myslia, že alkohol a nikotín nie sú drogy.