"Milujem citáty, pretože mi spôsobuje radosť spoznávať myšlienky, ktoré človek môže mať, nádherne vyjadrené niekym, kto je považovaný za múdrejšieho ako ostatní." Marlene Dietrich (1901 - 1992)
dlho som sa riadila mottom: "Stale sa usmievaj a stastie si ta same najde!".....to bolo tak na strednej .....cim som starsia a chapem coraz viac veci....tak aj heslo sa meni ....momentalne toto....je uplne vystizne pre dnesnu spolocnost! :"Iba mrtve ryby plavaju s prudom..."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Skôr sa mi páčia kvôli tomu, akú životnú skúsesnosť opisujú..
a potom .. "You must be the change you want to see in the world. "[Mahatmá Ghandí]
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie...
(vymyslela som si ho )
Ten čo piko nefetuje skôr či neskôr zomrie tiež.
Tak prečo si neužívať život?
"Milujem citáty, pretože mi spôsobuje radosť spoznávať myšlienky, ktoré človek môže mať, nádherne vyjadrené niekym, kto je považovaný za múdrejšieho ako ostatní." Marlene Dietrich (1901 - 1992)
ALE AJ TAK ICH MILUJ.
Ak robíš dobre, ľudia ťa obvinia
zo sebeckých postranných pohnútok,
ALE AJ TAK ROB DOBRE.
Ak si úspešný, získaš si falošných
priateľov a skutočných nepriateľov,
ALE AJ TAK BUĎ ÚSPEŠNÝ.
Na dobro, ktoré konáš, sa zajtra zabudne,
ALE AJ TAK ROB DOBRO.
Čestnosť a úprimnosť ťa urobia zraniteľným,
ALE AJ TAK BUĎ ČESTNÝ A ÚPRIMNÝ.
Čo si po celé roky budoval sa môže za jednu noc zrútiť,
ALE AJ TAK BUDUJ.
Ľudia potrebujú pomoc, ale možno ťa napadnú, ak im pomôžeš,
ALE AJ TAK POMÁHAJ ĽUĎOM.
Daj svetu to najlepšie, čo máš a udrú ťa do tváre,
ALE AJ TAK DAJ SVETU TO NAJLEPŠIE, ČO MÁŠ.
ten je asi najkrajší čo poznám
.
Viete ako sa hovorí, že ked uvidíte životnú lásku, čas sa zastaví?
Je to pravda.
Ale málokto už vie, že ten čas musí potom sakra zrýchliť, aby to dohnal. Takže láska vám stihne újsť...