to je ako spýtať sa, či si o niekom, kto pije pár krát do roka a pomerne striedmo myslím to isté, ako o niekom, kto vracia na chodník každý druhý týždeň....
celkovo nemam rad travu ... ale ked si niekto da obcas je to v pohode ... ale ked si dava pravidelne tak to uz je vidiet na tom cloveku ... strasne to meni ludi ...
By som bol chuj ak by mi to vadilo že si dakto dá, ale ja nechcem Včera mi bolo naposledy ponúknuté, len som odmietol, tak si dali len ostatní ale predtým zakričali smerom do mesta že sú feťáci a Židia
dobra otazka a tema na diskusiu.. o tom by som vedela pisat cely blog, ale radsej len tuna v skratke...
za mojich mladych cias, ked som sa este tvarila, ze chodim von s partiou...
oka nudne veci bokom
skratene - poznam takych ludi, a je to vacsina mojej byvalej partie, ktora svojho casu, pripadne este stale, fajci marihuanu. zvlast by som chcela vypichnut pribeh mojho dlhorocneho kamarata a byvaleho suseda, s ktorym som tapovediac vyrastala.
ku marihuane sa dostal, ked sa prestahoval na ine sidlisko, a stiahol so sebou vlastne aj celu partiu, okrem mna. po asi roku sa na nom zacali prejavovat zmeny v spravani. pokial predtym bol mierne roztrzity, tak sa jeho roztrzitost prehlbila, zacal mat vykyvy v naladach, dostal svalovu triasku a nakoniec zacal mat stavy, ked po vyfajceni marihuany mu prislo zle - skratka dostal uplne opacne stavy, nez mal mat. skoncil na antidepresivach a s uplne vymytou hlavou.
akurat v piatok bol u mna (videli sme sa asi po dvoch rokoch) a vykladal mi o tom, ako nas vlady chcu ocipovat a ekonomika je rakovinou spolocnosti. a cudoval sa, ako ja mozem pokojne spavat.
inak to bol vzdy vesely chalan a asi nikdy neprestanem obdivovat jeho vytvarny talent
ach jaj ja som raz za čas a nič proti nim nemám...ale môj dobrý kamoš skončil na psychiatrii ale on zasa nefičal len na tráve, ale na všetkom...už mal maturovať...a teraz začína odznova na nieakom druhoradom gympli...proste ľúto chalana...ale doničil si život
@klaudix ja už sa nemôžem zapájať do týchto diskusií lebo ma ide od nervov rozdrapiť... ako to rozoberajú ludia a ani nevedia, ČO vlastne rozoberajú.. a každá téma to isté... dokola...
@sabnacke@45 Po čase ťa tie nervy prejdú. Kedysi som o tom horlivo diskutoval, bránil, no stále viac to mám v paži. Tvrdohlavým názor nevybiješ z hlavy ničím - ani priamymi dôkazmi. Dokonca sa mi nedávno stalo, že jeden môj kamarát ma prednedávnom nazval tiež feťákom... Pritom s tým kamarátom húlim /húlil som/ pravidelne. Jeho dôvod - alkohol. (Po dlhom čase prvá internetová diskusia tohto typu do ktorej sa zapájam.)
@all Názor sám na seba mám vcelku kladný. Po zahúlení som kludný, nerobím výtržnosti, neobťažujem ľudí ani si nežijem vo vlastnom sureálnom svete
Priznám však v pohode, že vďaka ganjy sa mi mení pohľad na svet. Ale mení sa v pozitívnom, či negatívnom zmysle? To Vám môžu povedať len druhí, ale zatiaľ sa na mňa nikto nesťažoval. Aký by som bol bez trávy? Iný...lepší / horší? Nikto nevie a ani vedieť nebude. Nedá sa teda povedať, že tráva vedie jednoznačne k negatívnym či pozitívnym zmenám.
ja sama hulím .. nevidim v tom nič zlé.. s počiatku som to aj ja a aj moje okolie bralo akože "frajerina"... ale myslím že je v pohode raz za časť si zahuliť ... odísť preč z reality.. zasmiať sa ... samozrejme niesom zástancom .. pravidelneho hulenia ... poznam typkov čo su natom závisli..... a nieje to pekne .. aj moj byvaly je taký .. myslím že ina reč ako o ganje s ním nieje .. je to smutne...
no pokial vieš ako máš travu fajčiť .. a vieš kedy dosť ... nieje to nič zlé
dislike, dekriminalizaciou a otvorenim schengenu si kopeme vlastny hrob, nechcem malovat certa na stenu, ale myslim si ze sa situacia na Slovensku zhorsi co sa kriminality tyka.
@mayo no tak ja som si to vsimol vela ludi som poznal predtym ako hulili a aj potom ... proste ti ludia su uplne pribrzdeny... nehovorim ze ich to meni na horsich niektorym to dokonca prospeje ...a niektory cez travu prechadzaju aj na ine drogy ale to je uz zas vec ich samich ci maju dost pevnu volu a ci im je jedno ze si dojebu zivot...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Aj ten čo fajčí, aj ten čo nie, môže byť kar.
nepoznám veľa kamarátov a ľudí v mojom okolí, čo aspoň raz neskúsili trávu
a aj tak sú to úžasní ľudia a mám ich strašne rada..
nikdy som si nevšimol, ako to dokáže zmeniť človeka
a to som mal už myslím dosť možností to osobne posúdiť
Ale inak ked si da niekto obcas a tak ... tak to nie
O huličoch si myslím to isté ako o fájčiaroch klasických.
Poznam osobne jedneho .......
za mojich mladych cias, ked som sa este tvarila, ze chodim von s partiou...
oka nudne veci bokom
skratene - poznam takych ludi, a je to vacsina mojej byvalej partie, ktora svojho casu, pripadne este stale, fajci marihuanu. zvlast by som chcela vypichnut pribeh mojho dlhorocneho kamarata a byvaleho suseda, s ktorym som tapovediac vyrastala.
ku marihuane sa dostal, ked sa prestahoval na ine sidlisko, a stiahol so sebou vlastne aj celu partiu, okrem mna. po asi roku sa na nom zacali prejavovat zmeny v spravani. pokial predtym bol mierne roztrzity, tak sa jeho roztrzitost prehlbila, zacal mat vykyvy v naladach, dostal svalovu triasku a nakoniec zacal mat stavy, ked po vyfajceni marihuany mu prislo zle - skratka dostal uplne opacne stavy, nez mal mat. skoncil na antidepresivach a s uplne vymytou hlavou.
akurat v piatok bol u mna (videli sme sa asi po dvoch rokoch) a vykladal mi o tom, ako nas vlady chcu ocipovat a ekonomika je rakovinou spolocnosti. a cudoval sa, ako ja mozem pokojne spavat.
inak to bol vzdy vesely chalan a asi nikdy neprestanem obdivovat jeho vytvarny talent
@all Názor sám na seba mám vcelku kladný. Po zahúlení som kludný, nerobím výtržnosti, neobťažujem ľudí ani si nežijem vo vlastnom sureálnom svete
Priznám však v pohode, že vďaka ganjy sa mi mení pohľad na svet. Ale mení sa v pozitívnom, či negatívnom zmysle? To Vám môžu povedať len druhí, ale zatiaľ sa na mňa nikto nesťažoval. Aký by som bol bez trávy? Iný...lepší / horší? Nikto nevie a ani vedieť nebude. Nedá sa teda povedať, že tráva vedie jednoznačne k negatívnym či pozitívnym zmenám.
Nejak moc mi to píše, idem dať bong
sisska
ja sama hulím .. nevidim v tom nič zlé.. s počiatku som to aj ja a aj moje okolie bralo akože "frajerina"... ale myslím že je v pohode raz za časť si zahuliť ... odísť preč z reality.. zasmiať sa ... samozrejme niesom zástancom .. pravidelneho hulenia ... poznam typkov čo su natom závisli..... a nieje to pekne .. aj moj byvaly je taký .. myslím že ina reč ako o ganje s ním nieje .. je to smutne...
no pokial vieš ako máš travu fajčiť .. a vieš kedy dosť ... nieje to nič zlé
» www.talis.com/source/blog/htt...