Nechápem ľudí, ktorý na neho bezdôvodne nadávajú. Pesníčky, v ktorých mal dievčenský hlas spieval ešte keď nemal 15 rokov, tak že sa mu ani nečudujem. A okrem toho aj mutoval Ja keby som spievala tak by to asi nedopadlo dobre, lebo polovica hľadiska b
môj názor na JB je taký že.. je mi úplne fuk čo robí, ako sa správa, kde spieva ako spieva, ským chodí a pod. je to jeho vec. Ja osobne ho neodsudzujem, nepáči sa mi štýl hudby ktorý tvorí, pre mňa to hudba nie je, ale ked sa to niekomu páči tak premna zamna. ohladom toho, či je gay alebo nie, hoci ma vtípky a vtipné obrázky občas pobavia, nesúhlasím s týmto názorom keďže Justin má dievku a všetci vieme že je to chlapec, takže trápne komentáre typu že žena chodí so ženou mi prídu úbohé. toť vše, jeho existencia mi nerobí problém
@hoperpohroma no toto som si prečítala a ak to naozaj povedal tak z môjho neutrálneho vzťahu k nemu, že ma nezaujímal..tak zrazu normálne jak sa hento môže porovnávať s Cobainom pre boha
Nepáči sa mi, nenadávam na neho, ale keby sa mu niečo stane môj štýl hudby by to vôbec nezasiahlo
Nemám naňho názor, jeho songy ma nezaujali, nepočúvam ho a ani sa nestarám s kým chodí, či má babský hlas alebo nie, či je pekný alebo nie..... polovica ludí o ňom aj tak bude hovoriť blbosti len z čistej žiarlivosti tak čo .... a typujem že ak by nebol pekný a nevedel by spievať tak by asi nebol tam kde je Na spevákov ktorý sú naozaj dobrý síce nemá ale ani nemôže nikto tvrdiť že je zlý
Proti nemu nemam nic, ale zato jeho "tvorba" je odpad prvej kategorie. Je smutne ze dnesna generacia deciek odrasta na srackach ako Justin Bieber, Miley Cyrus a podobne. Potom sa necudujme ze dnesna hudobna scena vyzera tak ako vyzera. Kvalitna hudba pomaly vymiera...
14 ročný chalan zarábajúci viac ako vačšina ludí za celý život.... nechápem čomu sa čuduješ....
Vzdor bol nevyhnutný ....
Vieš kolko ludí ide z takých vecí šlak trafiť ?
A ten kladný vplyv, ktorý má na deti si asi nikto z nich nejak neuvedomuje , lebo jeho texty nie sú vulgárne a dalo by sa povedať, že aj celkom motivačne výchovné.
myslím si, že je to úbohé..tí čo na neho kydajú a poznámky podobné niektorým komentom tu..trápne. fakt ked ho nema clovek rad, nech nema, ale tak takto proti nemu... odveci...ale zas mi tiež prídu trápne tie jeho fanynky niektoré alebo aj harichove. máj gát ale tak aj ja som niekedy taká. každý sme nejaký. a nemali by sme sa preto urážať a ubližovať si niektorí by si mali riešiť svoje problémy a nie to či je alebo nie je gay..ako keby to bolo podstatné
Ja mám rád jeho pesničky, je mi jedno, či je gay, alebo nie je. A ľudia ho rozoberajú prevažne preto, lebo mu závidia a závisť je zlá vlastnosť, takže asi toľko k tomu.
Je to uplne trapne čo vam ten chalan spravil že mu hovorite že je gay vy ste gay alebo lezby je vam to dobre? Zamyslite sa nad sebou. On ma pekne songy a mam ho veľmi rada zato že mu zavidite tak mu nemusite hovoriť že je gay.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a ešte tolko poviem, že niesom jeho "naj faninka" ani moc nepočúvam jeho songy, ale myslím si že je fajn a má talent chlapec, to sa musí uznať
vacsina z mojho negativneho nazoru vyplyva z TOHOTO
a myslim ze kazdy kto si aspon raz precital Kurtovu biografiu vie ze tito dvaja sa porovnavat NEMOZU, rovnako ani ich hudba
a potom je mi jednoducho nesympaticky, vyzera podla mna ako prasa a v hudobnom svete nema co robit ked nevie ponuknut nic kvalitne (ako vacsina)
Nepáči sa mi, nenadávam na neho, ale keby sa mu niečo stane môj štýl hudby by to vôbec nezasiahlo
Vzdor bol nevyhnutný ....
Vieš kolko ludí ide z takých vecí šlak trafiť ?
A ten kladný vplyv, ktorý má na deti si asi nikto z nich nejak neuvedomuje , lebo jeho texty nie sú vulgárne a dalo by sa povedať, že aj celkom motivačne výchovné.
Je to proste hudba pre deti , a deťom sa páči.
A ked to niekto nevie prekúsnuť....