Idete s nimi len vo vnútri, alebo sa odvážite aj von ? Hlavne teraz v lete keď idem von, tak najskôr s radosťou zasuniem do jednej, potom do druhej, pretože je to jednoduché a praktické. A idem napríklad na nákupy, nehanbím sa, podľa mňa je to normálna ve
@melancholik určite nie je ťažké šľapku urobiť, šľapka toho na sebe moc nemá. V podstate len ľahký spodok a vrch, ktorý je krátky a prípadne dierkovaný, alebo s nejakou medzerou.
nebránim sa šľapkám.. doma ich mám neustále a keď je fajn deň tak ich vezmem aj von. ale dnes som si všimol že jedna je už taká labilná a predsa už majú svoje roky, a mal by som ich vymeniť za lepšie, ale je to ťažké keď som si s nimi toľko prežil.. ale inak sú super, len zasunieš a ideš..
@zmrdak veď to áno, ale potom záleži aj od ceny, ak je šlapká dobrá, potom je aj drahá a osobne skôr preferujem tie lacnejšie, nemá zmysel na čosi také vyhadzovať vela peňazí
Tak jasne ze na downhill nejsu slapky dobre ale ked ides po meste bicyklom preco ne. Ja najma v lete nosim slapky takmer vsade. Som doma v slapkach a mam ist so psom? urcite sa neprezujem.. ale zase doma nosim take skarede gumove kokociny tak ked idem v nich napr do obchodu a v polke cesty sa zbadam tak mi je fajne trapne
@melancholik to ich treba aj osprchovať najlepšie keď sa ideš aj ty lebo je to praktické a nemíňa sa toľko vody,
ide aj o cenovú kategóriu lebo keď sú tie lacné vlhké tak čvrkajú mľaskajú, k vode brať iba peknejšie a drahšie, na doma stačia aj lacné. Každopádne ak by som ich našiel kdesi pri ceste že by ich niekto vysunul môžu byť nakazené (rôzne plesne a tak)
@pyromaniak ja osobne lacné neberiem nikdy, radšej si našetrím, ale musíš uznať, že s jednou to nie je ono, aspoň 2 je ideál a súčasné. Proste šľapky na každý krok
určitým spôsobom sú vzrušujúce, teraz ich vidieť na mnohých ľuďoch vonku, ale na nákupy by som s nimi nešla, neviem... ale rada sa po nich pozerám, niektoré fakt stoja za to, aj za tie prachy si myslím... a určite sú svojim spôsobom tie drahšie aj kvalitné, síce osobne som neskúšala, takže z tohto hľadiska to posúdiť neviem..... každopádne sa za naozaj peknými šlapkami aj sama otočím
ja som si ich naposledy kupil pred rokom a este stale su mi verne, ale to je kvoli tomu, ze sa o ne pravidelne staram,a nedavam ich len tak hocikomu....urcite tie krajsie su drahsie, ale za kvalitu si treba priplatit, a takisto ma to vyhodu, ze si mozes vybrat z roznych farieb, tvarov a takisto pevnejsie alebo oblejsie, proste podla tvojho vkusu, aby ti presne pasovali na tvoju velkost. Avsak maju svoje nevyhody, chodenie s nimi moze byt obcas neprijemne, hlavne v teplych mesiacoch, kedy sa mnozia rozne ochorenia ako plesne, ktore postihuju hlavne obnazene casti tela, a tiez si ich vtedy kazdy obzera, a porovnava. Najlepsie je striedat slapky, je to dobre hlavne pre tvoje zdravie.
No ja šľapky kupujem len kvalitné, najviac sa mi osvedčili tie z Amsterdamu... V tomto prípade je to veľa šlapiek za málo peňazí.
Ešte dodám, že dávam prednosť prirodzeným šľapkám, tie pokreslené rôznymi obrázkami a symbolmi sa mi veľmi nepáčia. Čo sa týka plesní, keď už nejakú spozorujem, tak na ňu streknem trochu Sava s kvapkou chloroformu, len pre istotu.
aj ja mám jeden pár šľapiek. ale už majú svoj vek a keďže boli lacné tak už aj tak vyzerajú. sú celé vyšúchané, porozťahované, jedna sa už dokonca aj trhá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
no práve, jediná nevýhoda šlapiek je nulová bezpečnosť, a keď ich už máš musíš vedieť čomu sa vyhnúť aby si neskončil zle.
dve g
ide aj o cenovú kategóriu lebo keď sú tie lacné vlhké tak čvrkajú mľaskajú, k vode brať iba peknejšie a drahšie, na doma stačia aj lacné. Každopádne ak by som ich našiel kdesi pri ceste že by ich niekto vysunul môžu byť nakazené (rôzne plesne a tak)
~
plnú špajzu~
Ešte dodám, že dávam prednosť prirodzeným šľapkám, tie pokreslené rôznymi obrázkami a symbolmi sa mi veľmi nepáčia. Čo sa týka plesní, keď už nejakú spozorujem, tak na ňu streknem trochu Sava s kvapkou chloroformu, len pre istotu.
kazdu dobru debatu musi na birdzi niekto dojebat pohorsovanim sa ake je to trapne a podobne