Rozhodujem sa medzi Samsung Galaxy S10+, Note+ a Iphonom 11 Pro MAX 256 GB. Mal som S9+ a bol som spokojný, až na nočné fotky ale rád by som vyskýšal aj iný systém ako len android. O rok že vraj majú výsť nex gen Iphony, tak neviem či nepočkať na ten.
však to maš vybraté, nechapem v čom ti máme pomáhať
ale môžeš pomôcť mne - ja som ešte naročnejší - nechcem ani jedno zo zmienených ... zaroveň aby mobil bol dual sim, mal notifikačnu diodu, aspoň 128GB pamäť, 4 fotoaparaty (3 vzadu - hlavný + širokouhly + opticky zoom)
+ 4500mAh bateriu, pokiaľ možno čistý android, display do 6,5", uvítam aj stereoreprouduktory, jack nie je nutnosť, mirrorlink chcem tiež !
@helloxd pozeral som, vyhovuje v podstate vo všetkom, ten foťak ale nie je zrovna vydarený, ale zas čo by chcel človek za 230€
ešte počkám, terajší mobil je ešte v pohode
Akože osobne by som vzal Note 10+ miesto S10+, je novší, má určité veci, ktoré síce nevyužije veľa ľudí ale hodia sa a nemá ich S10+. Navyše tam máš S-Pen, ktoré zasa nepoužíva xyz ľudí ale je pekné, mať ho. Pri Note 8, Note 9 som pero využíval minimálne, no výkon bol vždy super + pri Note 10+, 12 GB RAM, to je strašne veľa. Ak ti nevadia veľké rozmery, ber Note 10+, ak by ti vadili, menši Note 10 bohato postačí, aj keď, prídeš o určité veci ( výdrž, rozlíšenie, pamäťové karty ), no celkovo podarené telefóny. iPhony nesúdim, pretože som ich nikdy nevlastnil. Ale ak si nikdy nemal iPhone, neviem, či je najrozumnejšie, hneď kúpiť to najlepšie na trhu, od Apple. Toľko môjho názor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale môžeš pomôcť mne - ja som ešte naročnejší - nechcem ani jedno zo zmienených ... zaroveň aby mobil bol dual sim, mal notifikačnu diodu, aspoň 128GB pamäť, 4 fotoaparaty (3 vzadu - hlavný + širokouhly + opticky zoom)
+ 4500mAh bateriu, pokiaľ možno čistý android, display do 6,5", uvítam aj stereoreprouduktory, jack nie je nutnosť, mirrorlink chcem tiež !
diki za rady
ešte počkám, terajší mobil je ešte v pohode
ked sa ti nebude pacit, na cene moc nestrati a predas do tyzdna