- pózer, žije v tom že emo je o rezaní, čierno-ružovej, megaofine s milión sponkami a všade rozkrikuje že sa reže
- emák/emáčka čo sa reže lebo má depresie (čo často emáci majú) a potrebujú bolesť niekam sústrediť.. (btw nie všetci emáci sa režú, nie všetci majú depky) niektorí ľudia sa v takom stave chodia opiť, niektorí sa režú, niektorí fajčia, niektorí idú do posilky.. každý to odbúrava inak. Je pravda, že emáci čo nie sú pózeri a sú na štýl emo (nie emokids) sa k tomu už ani nepriznávajú, lebo v dnešnom svete je byť emo hanba, práve kvôli emo kids čo to dojebali, fotili sa dorezané a písali jebnutým písmom.
Mne sobne sa emáci aj emáčky zdajú strašne sexy, tiež mám také vlasy, úzke oblečenie a farbím sa na čierno. A keď sa ma ľudia pýtajú či som emo, naozaj neviem odpovedať. Straight edge dodržiavam, ale naozaj netuším, lebo dnes je to už tak pomiešané.... aj tak je to jedno.
Pre koho chcem byť emák, v jeho očiach ním navždy budem, aj keď poviem že nie som.
nemam k nikomu vyhrady. ked ma to neobtazuje, prosim, nemam problem. ale nepaci sa mi ten sposob akym si oni dokazuju to " emarstvo" ze sa rezu ... to ze im to " pomoze od problemov" je chujovina, vymysel a blud chorej hlavy.
proti babám emáčkam nič... chalani vždy ma rozosmeje keď idem po škole a vidím jedného takého emáčika čo tam furt chodí ani neviem kam... 40 kíl aj s posteľou, taký stickman, úplný Gááááááy....
mne sa skor ako emo paci scene , ale inac nemam absolutne nic proti tomu stylu , tak ako v inych styloch aj v tomto existuju "debili.." a aj vpohode ludia ..
Myslím, že by bolo konečne načase si utriediť emo a emo. To čo sa dnes prezentuje ako emo má od skutočného emo dosť ďaleko. To čo je dnes emo vytvorili hudobné skupiny po roku 2000. Emo štýl sa často dáva do súvislosti so sebapoškodzovaním, rezaním sa na zápästiach a podobne. Je to do značnej miery spôsobené textami piesní emo kapiel, ktoré, bohužiaľ o tejto téme niekedy pojednávajú. Neexistujú ale žiadne dôkazy, žeby samotný emo štýl viedol k sebapoškodzovaniu. Pritom to skutočné emo udáva aj štýl života. Jeho vyznávači chcú byť etickejší k prírode a zvieratám.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ako povedala cupcake, je rozdiel keď je niekto
- pózer, žije v tom že emo je o rezaní, čierno-ružovej, megaofine s milión sponkami a všade rozkrikuje že sa reže
- emák/emáčka čo sa reže lebo má depresie (čo často emáci majú) a potrebujú bolesť niekam sústrediť.. (btw nie všetci emáci sa režú, nie všetci majú depky) niektorí ľudia sa v takom stave chodia opiť, niektorí sa režú, niektorí fajčia, niektorí idú do posilky.. každý to odbúrava inak. Je pravda, že emáci čo nie sú pózeri a sú na štýl emo (nie emokids) sa k tomu už ani nepriznávajú, lebo v dnešnom svete je byť emo hanba, práve kvôli emo kids čo to dojebali, fotili sa dorezané a písali jebnutým písmom.
Mne sobne sa emáci aj emáčky zdajú strašne sexy, tiež mám také vlasy, úzke oblečenie a farbím sa na čierno. A keď sa ma ľudia pýtajú či som emo, naozaj neviem odpovedať. Straight edge dodržiavam, ale naozaj netuším, lebo dnes je to už tak pomiešané.... aj tak je to jedno.
Pre koho chcem byť emák, v jeho očiach ním navždy budem, aj keď poviem že nie som.
» pics.ligthert.net/var/albums/Demo...
drbnute decka....
takto :
nemam k nikomu vyhrady. ked ma to neobtazuje, prosim, nemam problem. ale nepaci sa mi ten sposob akym si oni dokazuju to " emarstvo" ze sa rezu ... to ze im to " pomoze od problemov" je chujovina, vymysel a blud chorej hlavy.
ale baby na druhú stranu sú niektoré strašne sexy