@mefistofel ja viem že introvert a extrovert je uplne rozdielne šak niekto je rád sám nechodí do spoločnosti a niekoto zasa chodí rád do spol. A rád sa zabáva.....
nemôžeš kombinovať optimistu a pesimistu s introvertom a extrovertom, to sú dve odlišné delenia, načo ti je dobrá anketa, ktorá nemôže mať objektívne výsledky?
@marleymt šak o to ide nie ? Že aký si : som introvert...som extrovert nemôžeš byť oboje k jednému maš viacej nie ? Či jak som to pochopila @erika12345
@paulinka24 áno, ale keď budeš väčšia a budeš mať v škole psychológiu, tak ti tam povedia, že existuje veľa delení ľudského temperatmentu, povahy, modelov správania sa a podobne. a to, ako sa pozeráš na svet, je niečo iné, ako to, aký máš temperament. preto aj keď sa toto všetko týka ľudskej povahy a správania sa, nemôžeš dve rozličné delenia spojiť do jedného, nemá to zmysel. pretože každý z nás je buď introvert alebo extrovert (len jedno z toho) a zároveň je buď optimista, pesimista, alebo realista. nikto nie je introvert a zároveň nie realista. každý z nás musí byť jedno aj druhé, lebo je to o ničom inom. preto toto delenie v jednej aknete naraz nemá význam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
zabudla si moznosti cestar, surodenec a krestan katolik
mimochodom introver a extrovert je uplne ine rozdelenie ako tie ostatne...
to ako keby das otazku na dve veci a mozes odpovedat na jednu...
čo máte radšej:
zelenú farbu
modrú farbu
hrušky
jablká
rifle
sukňu .
a vybrať si len jedno je proste blbosť, pretože sú v tom ako keby tri otázky naraz.
@paulinka24 áno, ale keď budeš väčšia a budeš mať v škole psychológiu, tak ti tam povedia, že existuje veľa delení ľudského temperatmentu, povahy, modelov správania sa a podobne. a to, ako sa pozeráš na svet, je niečo iné, ako to, aký máš temperament. preto aj keď sa toto všetko týka ľudskej povahy a správania sa, nemôžeš dve rozličné delenia spojiť do jedného, nemá to zmysel. pretože každý z nás je buď introvert alebo extrovert (len jedno z toho) a zároveň je buď optimista, pesimista, alebo realista. nikto nie je introvert a zároveň nie realista. každý z nás musí byť jedno aj druhé, lebo je to o ničom inom. preto toto delenie v jednej aknete naraz nemá význam
@flagrantine a to je prekvapivé?
To si myslím že ma najviac vystihuje !