podľa mňa by tie normálne pesničky ako zvonenie rušili tých trápnych učiteľov, čo sa nevedia zmestiť do hodiny a furt na konci hodiny povedia, že "koniec určujú oni a nie zvonenie"
Na Zš sme mali taký že na začiatku hodiny vravel: Začiatok prvej/druhej/tretej hodiny a na konci iba crr. Teraz na Sš máme taký čo ani poriadne nepočuť a sú to nejaké oni zo známej pesničky (neviem akej).
Minule som čítal takú zaujímavosť že ak učiteľ nechá za trest po zvonení žiakov kvôli pochybeniu jednotlivca a pokračuje vo výučbe tak porušuje ženevské konvencie ohľadne kolektívnych trestov
Na základnej sme mali takô, že zaznela krátka melódia a potom taký ženský hlas oznámil, že trebárs: "O 2 minúty koniec veľkej prestávky.", alebo "Začiatok 3 vyučovacej hodiny."
No a teraz máme tuším nejaké pesničky, alebo čo... ale do našej triedy to aj tak neni počuť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Radšej by som brala také normálne "otravné" crrr.
Inak na základke kde som chodila, majú teraz také zvonenie, že im to oznámi : Koniec X-tej hodiny a za tým také nepríjemné Crrrrrrrrrrrrn
No a teraz máme tuším nejaké pesničky, alebo čo... ale do našej triedy to aj tak neni počuť...