prosím ťa, to si kde zobral takéto charakteristiky? to je veľmi povrchná charakteristika každého typy. napr. taký cholerik z toho vychádza ako úplny blb a magor, pričom to je typ povahy, čo dokáže viesť ľudí a rada teší ostatných, dokáže mať poriadok vo svojich veciach a podobne. to, že je nestály, síce pravda je, ale neznamená to, že to je egocentrický mizantrop.
@grietusha teraz si zabila! z každej cvokárskej príručky vychádzajú sangvinici+flegmatici ako anjeli, skvelí pracovníci vhodní do každej roboty a samozrejme géniovia doby...........
@flemi čo je smiešne, keďže sangvinici a flegmatici sú väčšinou najnespoľahlivejší pri deadlinoch a sangvinici sa dokonca radi vyhýbajú práci. tí sú skôr typy, čo nič nerobia, ale robia to tak, že ostatných presvedčia, že urobili všetko. to je môj prípad úplne silno
Vo všetkých testoch mi vždy vychádza, že som cholerik. Aj v tom, čo sme robili s našou školskou psychologičkou. Taký cholerik, čo má blízko k melancholikovi, ale je ešte stále dosť cholerikom. A ja som pritom maximálne prispôsobivá, tolerantná a nejaké výbuchy hnevu ani nemávam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Zo sangvinika 94%,z cholerika 56%,z melancholika 49% a z flegmatika 28%.
myslím, že to je jeden zo symptómov dnešnej doby
50% flegmatik
o nejakej hĺbke a presnosti ktorej sú práve ,,nerváci" a ,,depkári" schopní, ani pes po tom neštekne........
nestala povaha , spolocensky , vybusna povaha , smutny ,nesmely , ale aj vesely
podla tohto testu som najviac flegmatik
ale akko seba poznam mam z kazdeho typu nieco a nemyslim si ze je jeden typ osobnosti v prevahe