Predstavte si že by sa Vám do rúk dostala Aladinova čarovná lampa. Mali by ste právo na tri želania. Aké želania by ste vyslovili? Čo by ste si priali?
@marcello111 Nemyslím, že by si bol nadšený keby sa ti tvoje prianie splnilo. Z môjho pohľadu, už len preto, že kresťanskú vieru vnímam inak ako 98% ľudí.
- nesmrtelnost pod ktorou si predstavujem aj perfektne zdravie a nestarnutie
- aby som bol najlepsi v tom, comu sa venujem/budem venovat (ako zamestnaniu)
- dlhy a stastny zivot pre celu moju rodinu
- aby sa na mňa nevzťahovali žiadne zákony a občiansko-právne úradné povinnosti, ani na môj majetok,
- aby ma nebrzdili problémy iných ľudí, jedine moje vlastné, neskôr problémy človeka s ktorým sa rozhodnem byť,
- aby som sa vedel lepšie sústrediť a bol viac vytrvalý.
1. Peniaze na splatenie hypotéky + 10 000€. Myslím, že to nie je veľa, ale stačí len, aby tatino pokryl náklady a mohli sme všetci ísť za mojím ujom do Kanady na návštevu. A čo by ostalo (stačilo by mi 200€), by som využila na dovolenku po zopár zákutiach Škótska vrátane EDINBURGHu.
2. Aby sme boli zdraví.
3. To by som si ušetrila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
- aby sa ku mne vrátil moj eggs a aby som to tentokrát nedojebala
- aby som si konečne našla prácu
kde by všetci žili v láske k blížnemu, milovali sa, slušne správali a každý by bol šťastný....
ale kedže na nejakého uja aladina z tramtárie neverím, tak nič nebude
-prachy
-vyhladenie nabozenstiev zo sveta
#yolo
- aby som bol najlepsi v tom, comu sa venujem/budem venovat (ako zamestnaniu)
- dlhy a stastny zivot pre celu moju rodinu
- aby ľudom nejebalo
- aby sa moji blízki mali v živote super
Oteplenie vzduchu na FCHPT o 6 stupnov celorocne
A nieco uslachtile, zanik ISIS
-aby žiadna choroba nebola smrtelná,všetko sa dalo vyliečiť
-aby zo sveta zmizla chamtivosť a túžba po veľkej moci
-lováky
-jahodovú Milku
- aby ma nebrzdili problémy iných ľudí, jedine moje vlastné, neskôr problémy človeka s ktorým sa rozhodnem byť,
- aby som sa vedel lepšie sústrediť a bol viac vytrvalý.
-Viac Aladinov
-Viac lámp
2. Aby sme boli zdraví.
3. To by som si ušetrila.