No ono hlave zalezi kolko toho alkoholu bolo a aj od povahy... Ja tiez niekedy kecam aj o veciach o ktorych by som len tak nepovedal, ale su zas veci ktore nepoviem ani ked som natrtkany jak balon Dokonca viem aj solidne klamat Takze az taka pravda to nie je.
Zalezi ci si clovek dava pozor alebo nie... vacsinou ekdze je uvolnena atmosfera, clovek ma povznesenu naladu atp tak sa z neho da nenapadne vytiahnut info, ale ako som povedal ked si raz clovek povie ze toto nepovie tak to z neho alkoholom nedostanes.
jj je to pravda.........až prilis... heh lebo sa neovladaju cize ziadna maska nic podobne..a este skuste opit svojho najvecieho nepriatela :d a kadeco sa podozvedate
tak tak,ked je clovek opity,viac sa otvori,veci idu s neho lahsie ...niekedy to je dobre ale ma to aj zle stranky ... ked nieco spravime a potom to lutujeme....
mam skusenost, ze ludia vtedy povedia uprimne to, co si naozaj myslia alebo spravia to, co vnutri velmi chcu, ale za triezva im v tom rozum brani. mnohi sa ku kadecomu popriznavaju...
podla mna to nie je pravda ja každému poviem kedykolvek a čokolvek nech si myslim o hocikom hocičo ale ak to tak niekto nerobi tak to mu len zdravy rozum brani aby si niekoho neznepriatelil
z vlastných skúseností viem, že keď si na druhý deň nepamätám, čo som vlastne robila, nie to ešte hovorila, a rozprávajú mi to iní, idem sa prepadnúť pod zem
Alkohol dělá z lidí E!E takže mení aj ich slová, aj skutky (poväčšine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Zalezi ci si clovek dava pozor alebo nie... vacsinou ekdze je uvolnena atmosfera, clovek ma povznesenu naladu atp tak sa z neho da nenapadne vytiahnut info, ale ako som povedal ked si raz clovek povie ze toto nepovie tak to z neho alkoholom nedostanes.
@3 ako sa ti to ma podarit? Co ty bezne popijas s nepriatelmi?
Na odhalovanie praveho "ja" su tu ine substancie .
z vlastných skúseností viem, že keď si na druhý deň nepamätám, čo som vlastne robila, nie to ešte hovorila, a rozprávajú mi to iní, idem sa prepadnúť pod zem
Alkohol dělá z lidí E!E takže mení aj ich slová, aj skutky (poväčšine