Ahihge rozmýšľam toto leto ísť do Ríma alebo Amsterdamu. Ktoré mesto by ste si vybrali? Ktoré je podľa vás krajšie, zaujímavejšie, atraktívnejšie? V Amsterdame som už bola 6 rokov do zadu v Ríme ešte nie
Ak ideš za kostolmi Rím, ak si chceš zahúliť a príležitostne zaplávať v mori priamo v meste tak Amsterdam. Ak sa roztopí odrazu ľadovec tak zatopí mesto.
Presne takúto anketu rozoberám s kamoškami a keďže som už bola v Ríme, tak ja si vyberám Amsterdam.. Ale Rím je v skutku krásny, ak ta zaujíma história a umenie
veľmi ťažko porovnávať práve Rím a Amsterdam... v prípade oboch by mi bolo jedno, či tam idem prvý krát alebo desiaty, každé má čo ponúknuť, v každom je stále čo objavovať a obdivovať ale každé je úplne iné...
@dee99 no ale tak zas bola som tam v prvom ročníku na strednej len 1 deň v rámci školského výletu tak som si tam tu zábavu nemohla moc užiť a teraz by som šla s priateľom...ako by si sa na mojom mieste rozhodol?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
V Ríme mám rodinu, prežil som tam dokopy asi 2 mesiace a nikdy mi to neprišlo tak cool ako sa môže z počutia zdať