Čaute. Mám ttaký problém. Neviem sa rozhodnúť medzi týmito dvomi možnosťami štúdia školy. Bývam v okolí Bratislavi,takže mám blízko Rakúsko ( Dovod: peniaze) , ale angličtinou sa dohovorím všade. V škole mám z obidvoch predmetov jednotky,takže vôbec si n
@BataFun bratm ale v rakusku a nemecku ta poslu s anglictinou do pice aspon cosom pocul hej .... no a ja nvm, nemina sa mi hrozne nelubi, ale vediet keby ju viem som rad a anglictinu som naskillil skrz hry, volania cez skype atd. ...nedristam brigadoval som 2 mesiace s Indmi a trepal som ako taky paaaaan ...ale ide o to co ta viac bavi, alebo co ti viac ide ...a to co ti viac ide sa uc samostatne a to co ti ide menej chod na skolu
@3 hej? ja som sa v nemecku po nemecky marne snazila hovorit, ked vacsinna chcela pouzivat jebnutu anglictinu, az ked som im neviem ako vysvetlila, ze po neviecky rozumiem a viem plynule a este kvoli takym debilkom chceli hvoorit po anglicky, ale to nebudem rozoberat
@pisik No a ja som sa zasa stretol s tým, že ľudia pracujúci v nemeckej firme ani nemuseli vedieť nemecky, lebo všetko čo robili bolo po anglicky. To je ale skôr prípad veľkých nadnárodných korporácii.
Chod radsej na to nemecke. Potom by si mal mat logicky viacej hodin NEJ a menej ANJ. Myslim, ze ANJ sa naucis ovela skor ako NEJ, pretoze je jednak vsade okolo nas a nie je az taka tazka. Nemcina je sprvu tazsia, ale potom to nie je vobec take hrozne. Keby som mal tu moznost ja, urcite si beriem NEJ. Ale bohuzial byvam na druhom konci Bratislavy. Hlavne si vyber ten jazyk, kt. ti je blizsi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Angličtinu sa naučíš aj bez toho.
Toto je irrelevant as fuck mala som spoluziakov co mali aj z angliny jednotky a poslali by ich dakde do anglofonnej krajiny a nevedeli by ani ceknut
inak detto @8 - @anitchka
@1
mala*