ucil som sa len par jazykov, a tazko sa mi porovnava, ked dorozumiet sa viem len tromi. No anglictina mi pride vo svojej podstate dost jednoducha na pochopenie, kedze ide o zmes severskych a germanskych jazykov tak sa da dobre vyuzit a ucil som sa aj nemcinu, nemcina je narocnejsia. Ucil som sa madarcinu, tiez narocnejsia, nakukol som do par anglictine podobnych jazykov a nevyznal som sa v nich a nepoznal v nich anglicke podobnosti, anglictina mi preto pride ako zjednoduchsena forma svetovo rozsireneho jazyka, takpovediac jazyk, ktory je prakticky a rychlo sa uci
Pre väčšinu ťažký pretože si zrejme prešli školským systémom, ktorý ich nedokázal jazyk naučiť a odtiaľ majú také obmedzujúce presvedčenie. Angličtina je v rebríčku medzi najľahšími a v podstate každý jazyk sa dá v pohode naučiť Tu je fajn program na anglinu kto by mal záujem www.anglictina-bez-biflovania.sk/video-ukazka-vyuky-anglictiny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov