ja tam chodim..odbor "informacne systemy a sluzby"..ci jak sa vola ten odbor..
mozem povedat, ze je tam uplne popici, si na notebooku, rychlo si volaco napisete alebo tak, potom nic nerobite pol hodinu ..odporucam, na reci sa vyser
@tunidlo zda ..ale sak co, je kazdeho vec, kde pojde..
Je blbost, ze ta nepripravi do zivota, ked sa ucis. Nic ta nepripravi do zivota, ked jebes nato a aj tak ti je uz neska skola na hovno, ked v podstate robis uplne volaco ine, jak si vystudoval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
mozem povedat, ze je tam uplne popici, si na notebooku, rychlo si volaco napisete alebo tak, potom nic nerobite pol hodinu ..odporucam, na reci sa vyser
Nezdá sa ti, že si jej tie reči práve potvrdil?
Je blbost, ze ta nepripravi do zivota, ked sa ucis. Nic ta nepripravi do zivota, ked jebes nato a aj tak ti je uz neska skola na hovno, ked v podstate robis uplne volaco ine, jak si vystudoval
vaper , díky za odpoved. Tvoj prispevok my potvrdil to čo som o tej škole počul .
Z časti máš pravdu , ale ked mám v škole stráviť polku svojho života ... nevyjdem z nej sprostý