marienkanaša! anjelom sa nedávajú mená už máš anjela, napíš mi, aké si znamenie, a poviem ti, ktorý to je, vlastne nejd eo znamenie, ale hlavne, že v ktorej fáze roka si sa narodila ten môj sa volá Michal, a neklamem, že som jeho dych cítila na krku, keď som si vytiahla otázku z genetiky doslova to, čo som chcela, asi prvý a posledný raz v živote sa to stalo, ale ten zážitok stál za to
ááá, teraz tu budú vypisovať znamenia zase horda ľudí
chavez: máš pravdu s tou podobou, ale aby človek si vedel lepšie predstaviť, tak trošku možno mýticky popísal kedysi na základe zjavení božích poslov ako približne vyzerali, je v tom rozhodne niečo aj "mýtické", mimochodom tých anjelov je viac, sú v určitej hierarchii a strážni anjeli (predstavujú najnižší chór) sa nezjavujú, iba tí boží poslovia, ako napríklad Gabriel...takže ten tvoj je Camael
a mamradamilkyway : tvoj je práve boží posol Gabriel
s anjelskou trpezlivosťou , nikuška: ty máš dvoch Asariel (ten je úzko spätý s mystikou a predstavivosťou, čo tu čítam, celkom zaujímavé) a Zadkiel, ktorý sa zrejme považuje za vodcu piateho neba a chóru mocností
@zipporah dik btw odkial mas tych anjelov nejaka stranka? Lebo teraz ako tak pozeram web tak som nasiel nejaku stranku a tam mi vysiel zas iny archaniel (nejaky Uriel)... Tak ze kde je chyba
chavez, nie, to mám z knihy (Francis Melville - Kniha anjelov), hmmm, to je zaujímavé, pravdaže, Uriela znám, a veľmi dobre do detailov, keďže som ho kreslila mame na Vianoce, a to vyše dvoch mesiacov po Rivendell môj najlepší obraz...je to anjel kataklizmy, ktorý nespoznal satana ani sa nespomína, v ktorom nebi je, tak neviem, čo to za stránku? ale zistila som, že majú spoločné to, že sú ohňoví, živelní, občas asi krutí (hrozní, tak sa píše)
tikalalok, dobrá otázka obraz, ktorý som prekresľovala nemá presne zdroj, je staršieho charakteru, a niekto ho maľoval, ja ti viem, kto? ale vyzerá božsky fascinujúco...drží zvitok a jednu ruku má zdvihnutú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ale sme si s kamosku vestili s takych anjelskych kariet a presne nam vychadzalo secko kks
Btw anjeli neexistuju aspon nie ako clovek s kridlami atd skor nieco ako pozitivna sila, duch, enrgia...
A meno som zatial dal akurat tak mojej puske
chavez: máš pravdu s tou podobou, ale aby človek si vedel lepšie predstaviť, tak trošku možno mýticky popísal kedysi na základe zjavení božích poslov ako približne vyzerali, je v tom rozhodne niečo aj "mýtické", mimochodom tých anjelov je viac, sú v určitej hierarchii a strážni anjeli (predstavujú najnižší chór) sa nezjavujú, iba tí boží poslovia, ako napríklad Gabriel...takže ten tvoj je Camael
a mamradamilkyway : tvoj je práve boží posol Gabriel
tikalalok, jasne, že toho krivuliaka vás pohádžem do dunaja, a s ním pôjdem na to piv
Teraz rozmýšľam nad tým, že som ešte nerozmýšľala nad tým, či verím alebo neverím na anjelov. Ale asi nie. A možno aj áno. Ktovie...
ale na mňa dávajú pozor tiež moji priatelia a som im rada