Podla mna anjeli musia existovat...je fajn, ked mozete verit, ze niekto je tu s vami...nevravim, ze su to bytosti s kridlami...mozno su to ludia, ktorych nam niekto stavia do cesty...
Tak toto je velmi zaludna tema... Nenazvala by som ich anjelmi nazvala by som ich realnejsie- priatelia. Aj ked verim, ze existuju aj taki ti ozajstni anjeli, ktorych nevidime a davaju na nas pozor.
A co ked su ti Anjeli, nejaky druh energie, ktora nedokaze skodit?Ved cela existencia vesmiru je zalozena na energiach..hm?Co ked kazdy clovek ma svojho anjela, ktory mu pomaha a rozprava sa s nim a mi ludia to nazyvame intuicia...pritom je to hlas naseho anjela..hm
Mali ste uz nejaku brutalnu predtuchu?Brutalnu v tom ze sa naozaj stala..napr. idete na vlak a zrazu vam cosi hovori:"sa tak neponahlaj lebo vlak bude aj tak meskat" a pritom viete ze chodi vzdy na cas..
ja este nie ale obcas mam pocit:Tak toto sa uz raz stalo!poznate to?alebo ze sa vam splnil obsah vasho sna...nie uplne presne ale ta hlavna myslienka,alebo len podla snara...
Cosi myslite o tom jednoducho vzdy pred tym ked sa niekoho na nieco hoci uplne cudzieho opytam vzdy viem presnu odpoved vopred skoro rovnaku mozno vam to pride nezmyselne ale deje sa mi nielen pri ludoch ale niekedy viem presne ze ta a ta vec sa stane dnes alebo ten a ten clovek dnes bude tam a tam aja ho stretnem ale ja sa s nim o tom nebavim .... co si o tom myslite ako to je mozne co by to mohlo byt???
sexi-kraska, presne viem, na co narazas...mam jednu kamaratku, napozname sa prilis dlho, ale takmer vzdy, ked jej volam ,vola ona mne alebo som sa jej minule sla spytat, ci pojdeme do kina, este som to nepovedala a ona hovori: mozeme! a ja ze :co mozeme...? a ona ze...no ist do toho kina... ja jej vravim..: ved som sa ta to nespytala.... uplne vedela co sa idem opytat
Hm.....tak na to by nám mohol niečo povedať nejaký psychológ. Je to zaujímavé s tými predtuchami.
Mne sa tiež občas stane, že "toto som už zažil". Déja-vu je bežný jav a myslím, že je to aj vedecky nejako odôvodnené. Súvisí to s tým, že jedna polovica nášho mozgu pracuje rýchlejšie (alebo s predstihom? už neviem) ako tá druhá. No a keď nejaký podnet príde do tej prvej a po nejakej chvíli ten istý vnem príde do tej druhej polovičky, tak máme pocit, že sme to už niekedy v minulost zažili.
he anjelici..? podla mňa je to len jeden.. ato je ten moj andilek .. takže vam ho nedam,neukažem je len a len môj a tie intuicie.. mno tak to vám závidim.. ušetrite za telefon bo ked len povieš čau a druha osoba oki tak o ty povieš o piatej a čau.. lenže my obyčajní ľudia musím aspoň minútu sa dohadovať.. mno rešpekt.
ja neviem obcas mam pocit akoby ja som mal byt anielom jednej osobe a akoby som si neplnil svoju povinnost heh nechapem preco ale citim ze ma to k nej taha a ze mam na nu tak jednym ockom davat pozor...ale fakt neviem a ta osoba si ma dost oblubila aspon sa mi to tak zda nechapem v com to je...
a co si predstavujes pod pojmom spriaznena dusa?? niakeho chalana? tvoj aniel moze byt aj tvoja otec brat sestra kamarat kamaratka a dokonca aj pes mozno nemusis hladat a mas svojho aniela priamo pod nosom
Hmm,podla mna anjel strazny existuje,ale skor by som povedala ze si niak neplni svoje poslanie.Ved kolko ludi denne zahinie?Oni nemaju svojich anjelov?Ten anjel strazny je skor taka nasa intuicia a je len na nas ci budeme pocuvat svoj vnutorny hlas alebo si budeme robit podla seba
heh..anjeli su super "stvorenia", ale ja neverim, ze existuju, taky s kridlami, na takych teda isto neverim ,,ale ludia su anjelikovia, poznam vela takych, jedneho zvlast ..moj anjelik, ktoreho mam najradsej na tomto svete !!!!!!!!!
Anjeli, Boh, osud... podla mna je to vsetko to iste. Zalezi od toho kto to ako nazyva. Sonia - urcite si "anjeli" svoju ulohu plnia aj ked sa to niekedy nezda casto je to chyba ludi ze toho svojho anjela strazneho od seba odozenu
anjely ako mytologicke bytosti možno nie sú, ale isto su v dušiach niektorých ľudí, je to relatívny pojem a je dosť individuálne čo si pod tým kto predstaví... ja si predstavím muža alebo ženu, kt. zahodí všetko blaho len kvôli tomu, aby pomohla niekomu inému... napriklad dobrovolnici v Ugande
Nemusíte tomu veriť, zároveň tento článok bude riadne iracionálny.
Vychádzam z viery a rôznych indícií o duchovných bytostiach - či dobrých(anjelov), či zlých(padlých anjelov, inak povedané démonov). Všimni si, že aj démona som nazval anjelom, ale padlým. Neviem či ste videli film založený na skutočnej udalosti o vyháňaní diabla z malého chlapca. Názov som zabudol.
Zase na zamyslenie - kto si myslí, že poprední členovia satanizmu neveria v skutočné bytosti - démonov? Veria!
Zároveň musí existovať aj Boh.
Naozaj existujú aj exorcisti - vyháňači zlého ducha, no nedeje sa to ako vo filme nejakou formulkou, ale býva to dlhodobý proces.
A teraz k tomu najdôležitejšiemu. Hoci drvivá väčšina ľudí nie je posadnutá, všetci sme ovplyvňovaní nejakými pokušeniami zo zlého, alebo veľmi jemnými pohnútkami od dobrého napr. ako svedomie. Lenže zlo vie byť veľmi vynaliezavé, doterné a robí všetko nutkavým spôsobom. Napr. ak človeka nevie dostať do zlého, začne vyvyšovať nejaké zásady dobrého, až sa z toho môže stať napr. pre kresťanov - MORALIZMUS-príklad. A ten už o učení Lásky nemá nič spoločného.
Čiže človek sa rozhoduje, ale naše myšlienky nemusia pochádzať len od nás samých.
A najväčší triumf zla je, že si ľudia myslia, že zlo neexistuje.
Vraví sa, že zlo nikdy nespí...
A aj my sme duchovné bytosti, ale ešte sme v tomto tele. Sme tu preto, aby sme sa rozhodli medzi dobrom a zlom.
Vopred sa za tento článok preventívne ospravedlňujem, ale myslím, že je v ňom dosť pravdy.
Hehe pekne povedane, ale neviem naco ludia riesia anjelov ked ani len sami seba nevidia
A keby som aj rovno bol schopny a ochotny odpovedat na tuto otazku k tejto teme, co by z toho ludia mali ? Aj tak si budu mlet to svoje bez ohladu na to co sem kto napise, tu nejde o zaujem ale o konflikty.
su, podla mna určite.. davaju pozor aby sme neurobili hlupost.. upozornuju nas aby sme si na seba davali pozor..... upozornuju nas na nebezpecenstvo... alebo je to intuicii menom anjel????
anjeli??klaasna tema....aj ja cem anjela hlavne takeho ktory ma bude vzdy strazit pomahat mi rozpravat sa so mnou objimat ma ....
ale kde takeho najst??na birdzi???hehe urcite nie...myslim ze on je niekde v tele preto niektori neveria ze existuju....ani ja ale porozmyslajme o tom nie??wed je to super tema...
ale ked anjeli existuju tak aj diabli a podobne ne???ti budu hlawne v tych ludoch co mali zle detstvo....napr. taky hitler???xP ale nee ja nic....ale sjuppa zdelujem poxvalu tomu do toto vsetko vymseleeel !! kissa
Ja som počula jeden príbeh. Neviem síce, čo je na ňom pravdy, ale usúdte sami.
Satanisti sa rozhodli, že zabijú nejakého človeka pre svojho "pána". Cez ulicu, ktorú si vybrali išlo jedno dievča bolo vystrašené ale nič sa jej nestalo. Neskôr cez ňu prechádzala staršia pani a tú zavraždili. Keď sa na súde pýtali, prečo si vybrali tú pani a nie dievča, ktoré išlo pred ňou, odpovedali, že to dievča išlo s nejakým chlapcom. Ale dievča vypovedalo, že išlo samé. Myslíte, že vydeli jej anjela?
Pravdaze anjeli existuju... Osobne s nimi mam skusenosti. A nenarazam na anjelov v ludoch , na svojho "anjelika" ani na ziadnu materialnu vec. Narazam na straznych anjelov, teda bytosti alebo energiu ktora nas sprevadza cely zivot a je tu s nami. S anjelmi sa da komunikovat, mozete ich vedla seba citit, mozu vam pomoct. Su tu stale a cakaju iba na to, kedy ich poziadate o pomoc. Odchadzaju iba v pripade, ze ich nepotrebujete. Nemyslim, ked si vy poviete, ze vam ich netreba, ale ked ste proste v situacii v ktorej vam asistencia vasich anjelov nic neovplyvni.
A k tym zlym demonom a takymto veciam. Citala som minule v jednej zaujimavej knihe cosi presne o tejto teme. Bola tam vylozena tato situacia. Clovek prechadzal napriklad parkom a zacalo prsat, postavil sa pod jeden zo stromov a do stromu udrel blesk. Mohli za to tieto zle bytosti? Bola to nahoda, ci osud? V knihe bolo napisane, ze taketo bytosti nesposobili to, ze do stromu vrazil blesk ale vnukli tomu cloveku myslienku v ktorej mu odporucali aby sa schoval prave pod ten strom... A keby ich nepocuvol a pod strom nesiel, do stromu by blesk aj tak vrazil...
jasné, že existujú anjeli (našťastie) aj démoni (nanešťastie)... ako nielen v ľuďoch ale ako "vyššie bytosti" čím myslím, že nemajú telo ani krídla či ako ich ľudia zobrazujú ale sú niečo ako... vzduch abo neviem k čomu by som to prirovnala... asi ako vzduch - nevidíš ho, no dýchaš ho a vieš, že existuje
Anjeli existujú. Ale pomôžu ti iba vtedy ked ich o to požiadaš. Viem o ľuďoch ktorý sa tomuto venujú a vedia sa s danným anjelom strážny skontaktovať. ja osobne som to skúšal ale nešlo mi to
mne sa minule zapacila jedna vec...bolo to v carodejniciach...teraz nezacnite ze je to vymysel ano je to ale strasne sa mi to zalubilo ma to velmi dobru myslienku...ze jedna stratila svojho anjela strazneho a potom bezne aj na rovnej ploche spadla ze ked ho stratila zistila co vsetko musi robit ze ked ho nemala proste stale sa potkyna...a to sa mi paci verim ze existuje taky anjel strazny neviem ci ma naozaj kridla moze to byt aj ta intuicia ale pacilo s mi ze ta stale podrzi ze je stale s tebou nie len hmotne ta podrzi ale aj niekedy duchovne...niekedy sa aj v nas ozve ten hlas nielen ze toto a toto sa stane ale aj ty si skvela mas talent a ide ti to...toto + ludia okolo nas su anjeli
hmmm...tak, čo sa týka anjelov, tak o nich mám veľmi špecifickú predstavu, blíži sa to predstave magického učenia v istých veciach....Myslím, že svet je zložený z vrstiev v jednom, len my ich nevnímame. anjeli sú podľa určitý druh energie, čo tu už bolo povedané, energie, ktorá sa odráža so sveta. Čiže je podľa mňa tá dobrá zložka sveta....lenže dobro a zlo je veľmi subjektívny pojem, takže aj ten anjel môže byť pre niekoho anjelom a pre niekoho nie. A čo sa týka existencie boha, tak boh je podľa mňa (neukrižujte ma) ten istý princíp je však odrazom tých najsilnejších síl na svete, je odrazom tej duchovnosti....toho najvyššieho v človeku. A ku komunikovaní, podľa mňa sa dá s týmito zložkami spojiť, ale nie v zmysle komunikovania, nie sú to podľa mňa nejaké skutočné bytosti....
Anjeli existujú... Ja som o tom presvedčená na 100% aj Duchovia existujú aj Boh aj Diabli... Anjeli ťa strážia a ochraňujú ťa.. Duchovia sú pri tebe lebo niečo od teba chcú alebo vedia, že ,,vidíš"(nie doslovne), Boh existuje lebo MY by sme neexistovali aj ked PRIRODOPIS & NABOZENSTVO si PROTIRECIA ale logiga perčo niesu napr. teraz ludoopy...??? HM...? a diabli existuju takisto, navádzajú ťa na zlé.. Proste ja som už presvedčená o všetkom mám vlastné skusenosti an toto všetko... len na Boha nie... ale Logigou pridete nato že bol aj JE....
Mne sa tak isto stáva že niečo viem do predu čo sa stane, väčšinou ked ma boli brucho tak niečo sa stalo aj ked niesom pri tom.... alebo vycitim situaciu kedy sa ma co spraviť vidím do ludi aký sú... a žijem s duchmi... minule vkostole sa ma nieco silno chytilo za rameno otocim sa a nnikto tam nebol minule ked som boa mala som videla aj anfotke som videla stale v snoch napr. babka mi odkaz chcela nechat len ja som stoho sna usla... atd
podla mna anjeli existuju, a každy človek ma toho svojho anjela.. a demoni?? ty sa nam zjavuju bežne, každy den, ani o tom nevieme... pretože diabli sa nam zjavuju v ludoch, ktorych mame lubime a mame ich radi... diabli to využívaju, a pokušaju nas
@Zaphir anjeli existujú,ale nie v nejakej forme ze sa ti zobrazia krídla alebo daco také...spravia sa ti ako dajake iskry,hviezdy na asi 1-3 sek.ak maju modru farbu-su v nebi a prisli ta pozdravit ale ak cervenu su niekde mezi a ciernu potrebuju,aby si sa za nich modlila...
Myslim, z sa neda presne povedat, ci existuju. Clovek sa moze citit chraneny niecim dobrym, ale takisto si to moze nahovarat. Ale je pravda, ze niekeyd ked mi je tazko, mam pocit akoby niekto pri mne stal.....a uz velakrat sa mi stali nahody, ktore by ich existenciu, aspon pre mna, potvrdzovali....
mój frajer je anjel pomohol mi dostať sa z bludného kruhu sebapoškodzovania-rezania rúk a iných častí tela a za to som mu nesmierne vďačná je mój anjel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
Mne sa tiež občas stane, že "toto som už zažil". Déja-vu je bežný jav a myslím, že je to aj vedecky nejako odôvodnené. Súvisí to s tým, že jedna polovica nášho mozgu pracuje rýchlejšie (alebo s predstihom? už neviem) ako tá druhá. No a keď nejaký podnet príde do tej prvej a po nejakej chvíli ten istý vnem príde do tej druhej polovičky, tak máme pocit, že sme to už niekedy v minulost zažili.
Ale tie predtuchy....to neviem. Sila sugescie?
he anjelici..? podla mňa je to len jeden.. ato je ten moj andilek .. takže vam ho nedam,neukažem je len a len môj a tie intuicie.. mno tak to vám závidim.. ušetrite za telefon bo ked len povieš čau a druha osoba oki tak o ty povieš o piatej a čau.. lenže my obyčajní ľudia musím aspoň minútu sa dohadovať.. mno rešpekt.
Vychádzam z viery a rôznych indícií o duchovných bytostiach - či dobrých(anjelov), či zlých(padlých anjelov, inak povedané démonov). Všimni si, že aj démona som nazval anjelom, ale padlým. Neviem či ste videli film založený na skutočnej udalosti o vyháňaní diabla z malého chlapca. Názov som zabudol.
Zase na zamyslenie - kto si myslí, že poprední členovia satanizmu neveria v skutočné bytosti - démonov? Veria!
Zároveň musí existovať aj Boh.
Naozaj existujú aj exorcisti - vyháňači zlého ducha, no nedeje sa to ako vo filme nejakou formulkou, ale býva to dlhodobý proces.
A teraz k tomu najdôležitejšiemu. Hoci drvivá väčšina ľudí nie je posadnutá, všetci sme ovplyvňovaní nejakými pokušeniami zo zlého, alebo veľmi jemnými pohnútkami od dobrého napr. ako svedomie. Lenže zlo vie byť veľmi vynaliezavé, doterné a robí všetko nutkavým spôsobom. Napr. ak človeka nevie dostať do zlého, začne vyvyšovať nejaké zásady dobrého, až sa z toho môže stať napr. pre kresťanov - MORALIZMUS-príklad. A ten už o učení Lásky nemá nič spoločného.
Čiže človek sa rozhoduje, ale naše myšlienky nemusia pochádzať len od nás samých.
A najväčší triumf zla je, že si ľudia myslia, že zlo neexistuje.
Vraví sa, že zlo nikdy nespí...
A aj my sme duchovné bytosti, ale ešte sme v tomto tele. Sme tu preto, aby sme sa rozhodli medzi dobrom a zlom.
Vopred sa za tento článok preventívne ospravedlňujem, ale myslím, že je v ňom dosť pravdy.
A keby som aj rovno bol schopny a ochotny odpovedat na tuto otazku k tejto teme, co by z toho ludia mali ? Aj tak si budu mlet to svoje bez ohladu na to co sem kto napise, tu nejde o zaujem ale o konflikty.
existuju okrem straznych anjelov aj pozemskí samozrejmeee, môze ich byt viaac, a co sa tyka spriaznenych dusi, tych by malo byt eeeste viac
ale kde takeho najst??na birdzi???hehe urcite nie...myslim ze on je niekde v tele preto niektori neveria ze existuju....ani ja ale porozmyslajme o tom nie??wed je to super tema...
ale ked anjeli existuju tak aj diabli a podobne ne???ti budu hlawne v tych ludoch co mali zle detstvo....napr. taky hitler???xP ale nee ja nic....ale sjuppa zdelujem poxvalu tomu do toto vsetko vymseleeel !! kissa
Satanisti sa rozhodli, že zabijú nejakého človeka pre svojho "pána". Cez ulicu, ktorú si vybrali išlo jedno dievča bolo vystrašené ale nič sa jej nestalo. Neskôr cez ňu prechádzala staršia pani a tú zavraždili. Keď sa na súde pýtali, prečo si vybrali tú pani a nie dievča, ktoré išlo pred ňou, odpovedali, že to dievča išlo s nejakým chlapcom. Ale dievča vypovedalo, že išlo samé. Myslíte, že vydeli jej anjela?
...mmmm... môžu byt v ľuďoch...môžu byť kdekoľvek...a je jasné že existujú..
A k tym zlym demonom a takymto veciam. Citala som minule v jednej zaujimavej knihe cosi presne o tejto teme. Bola tam vylozena tato situacia. Clovek prechadzal napriklad parkom a zacalo prsat, postavil sa pod jeden zo stromov a do stromu udrel blesk. Mohli za to tieto zle bytosti? Bola to nahoda, ci osud? V knihe bolo napisane, ze taketo bytosti nesposobili to, ze do stromu vrazil blesk ale vnukli tomu cloveku myslienku v ktorej mu odporucali aby sa schoval prave pod ten strom... A keby ich nepocuvol a pod strom nesiel, do stromu by blesk aj tak vrazil...
len tak mimochodom, nechápem niektorých ľudí, ktorí veria, že diabol existuje- teda že existuje zlo ale neveria v existenciu dobra- čiže v Boha....