Pre všetkých ktorý ňou trpia, ale aj pre tých ktorý sa o ňu zaujímajú odporúčam tento film naozaj kvalitný Slovenský film o príčinách začiatkoch aj dôsledkoch anorexie » ulozto.sk/xUQuW1QT/anorex...
Nie je tam virus teraz som to stiahol a pozerám to.
Vamperzz: Väčšina tých filmov o anorexii je skoro rovnakých toto je ale Slovenská verzia a veľmi dobrá tak preto som to tu dal.
@michael760 chcem sa len tak spýtať ...prečo ťa tak zaujíma táto téma? ..len preto sa pýtam lebo si chalan a tak...proste ma to zaujalo že sleduješ takéto veci..
Lebo ma zaujíma povaha pacienta/pacientky čo je spúšťačom, ako sa správa, a prečo sa tak správa.
Nesledujem to často ale asi 2 roky dozadu som to na Vianoce videl v TV priam mi to vyrazilo dych. A nato že to je slovenský film to naozaj dobre pojali.
Ja akože dokážem 6-9 dní absolútne nič nejesť, len piť (aj to len pre prečistenie organizmu) prvé 2-3 dni sú najhoršie, potom ten hlad vnímam slabšie.
Obvod pásu mám tak 68-69 normálne. Po tejto "kúre" sa ma ani nepýtajte
A naposledy (prepáčte ale myšlienky ma napadajú tak nejak za "pochodu")
Mám dosť nízky tlak, a s chudnutím som nikdy nemal problémy, skôr pribrať. stačilo mi na pár dní prestať jesť mäso a piť mlieko. Teda to mlieko nie je až tak dôležité, ale to mäso bolo poznať po pár dňoch okamžite.
Ešte nikdy som neprekročil hranicu 65,5kg.
@michael760 skús výrobky z ovčieho mlieka, má lepšie nutričné hodnoty ako kravské. A tie pôsty, no ak je prečistenie organizmu jediný dôvod tak to radšej nerob, môžeš sa radšej zamerať na kvalitnejšiu stravu.
@mofowo
Myslíš si žeby som sa nestravoval zdravo ak by som mal peniaze? Podľa mňa to je aj najčastejšia príčina obezity
Ľudia s obezitou nemajú dosť peňazí na kvalitné potraviny tak kupujú šmejdy.
Ja nemám dosť peňazí tak radšej ako by som mal kupi´t šmejd nekúpim nič. Našťastie u mňa obal nepredáva.
@michael760 len som chcel povedať, že sa oplatí hľadieť viac na kvalitu než kvantitu (a v niektorých prípadoch to môže vyjsť dokonca lacnejšie, ale vo všeobecnosti nie no...). Napríklad ja kupujem neodtučnené čerstvé mlieko z jednej farmy za 50 centov liter, ale to je skutočné mlieko, nie ako tá zafarbená voda v obchode...
@michael760 Neviem odkiaľ berieš takéto poznatky, ale poznám aj chudších a vyšších a normálne si vykračujú po svete A áno, tak nejak vážim a tak približne meriam (nesledoval som to na mikrometre tak teraz neviem). Naposledy som sa meral asi pred 3 mesiacmi. A môžem ti povedať, že až nato, že mám sem- tam mdloby, čo by vysvetľovalo neprispôsobený obeh krvi v tele vzhľadom na výšku, ináč v pohode. Športujem tak, že si dám kliky alebo drepy, takže až zas tak chudučký niesom. A neustále ma niekto hnevá, tak krv v tele prúdi stále.
@vladoko
Lebo ta váha a výška sa mi naozaj nezdá.
Veď Chris Froome meria 186 a váži 69kg a už aj tak vyzerá poriadne chudý.
Ak ty máš o 9 cm viac a o 8 kg menej, neviem si predstaviť ako vyzeráš. Snáď by si tu mohol uploadnuť aspoň fotku tvojej ruky, či bicepsu. Nech si spravím nejaku predstavu, lebo naozaj si to neviem predstaviť.
@vladoko
Mám o 11 cm menej ako ty, tak otestujem zhodiť zopár kilo aspoň na 55-52kg som naozaj zvedavý čo to so mnou spraví. A či vôbec budem môcť fungovať. Viem je to šialené, ale rád testujem takéto veci
@michael760 Takto verejne nebudem publikovať svoju podobu, či svoje telo. Proste ak chceš, tak mi napíš na fb a tam uvidíš, mám tam paru fotiek. BTW. ja na svojom tele testy nerobím. Žijem tak, aby som sa cítil fajn, nič ma nebolí a nemám nejak často choroby. A nevidím dôvod, prečo by si nemal fungovať. Akú máš váhu ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Vamperzz: Väčšina tých filmov o anorexii je skoro rovnakých toto je ale Slovenská verzia a veľmi dobrá tak preto som to tu dal.
Neviem či sa dá u výšky 184cm a 60,2 kg hovoriť o anorexii
Nesledujem to často ale asi 2 roky dozadu som to na Vianoce videl v TV priam mi to vyrazilo dych. A nato že to je slovenský film to naozaj dobre pojali.
A za dalšie aj pre toto:
...a keď ťa niečo zaujíma o ..nemám rada v tomto prípade to slovo ale "pacientovi" ..tak sa ma kľudne spýtaj ale do ts-ky...
...a keď ťa niečo zaujíma o ..nemám rada v tomto prípade to slovo ale "pacientovi" ..tak sa ma kľudne spýtaj ale do ts-ky...
Teraz vážne či len žartuješ máš takú váhu a výšku?
Podľa mňa už by si bol mŕtvy
Obvod pásu mám tak 68-69 normálne. Po tejto "kúre" sa ma ani nepýtajte
Mám dosť nízky tlak, a s chudnutím som nikdy nemal problémy, skôr pribrať. stačilo mi na pár dní prestať jesť mäso a piť mlieko. Teda to mlieko nie je až tak dôležité, ale to mäso bolo poznať po pár dňoch okamžite.
Ešte nikdy som neprekročil hranicu 65,5kg.
Myslíš si žeby som sa nestravoval zdravo ak by som mal peniaze? Podľa mňa to je aj najčastejšia príčina obezity
Ľudia s obezitou nemajú dosť peňazí na kvalitné potraviny tak kupujú šmejdy.
Ja nemám dosť peňazí tak radšej ako by som mal kupi´t šmejd nekúpim nič. Našťastie u mňa obal nepredáva.
niekde som čítala že to može byt sposobene aj nedostatkom zinku
Lebo ta váha a výška sa mi naozaj nezdá.
Veď Chris Froome meria 186 a váži 69kg a už aj tak vyzerá poriadne chudý.
Ak ty máš o 9 cm viac a o 8 kg menej, neviem si predstaviť ako vyzeráš. Snáď by si tu mohol uploadnuť aspoň fotku tvojej ruky, či bicepsu. Nech si spravím nejaku predstavu, lebo naozaj si to neviem predstaviť.
Mám o 11 cm menej ako ty, tak otestujem zhodiť zopár kilo aspoň na 55-52kg som naozaj zvedavý čo to so mnou spraví. A či vôbec budem môcť fungovať. Viem je to šialené, ale rád testujem takéto veci
Aky mas fb?