zaujimalo by ma ci sedi na vas, birdzakov, charakteristika znamenia v ktorom ste sa narodili. a tymto nemyslim horoskopy. ja som rak napr. a na mna to dokonale sedi
desivá a smutná zhoda až na to že sa tam zopár vecí líši ale to môže byť aj pohlavím...aj ked si myslím že tieto charakteristiky sú robené tak aby sa v tom našiel každý
ináč kozorožec je stále zobrazovaní ako prísne a smutné melancholické znamenie to sa mi nepáči , nechcem byť kozorožec...myslím že na psychike človeka sa dosť odrazí aj to v akom ročnom období sa narodí, ja som sa narodila cez zimu a taká aj som...a práve preto tam sedí ten kozorožec :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
desivá a smutná zhoda až na to že sa tam zopár vecí líši ale to môže byť aj pohlavím...aj ked si myslím že tieto charakteristiky sú robené tak aby sa v tom našiel každý
(ryba)
skôr na mna sedí charakteristika podla MENA.
Podla nasich, fuuu skoro vobec . Ale horoskopy niekedy trafia. Niekedy...
To musela byť kurva konstalacia hviezd ked sa on narodil , asi tak ako na U.S vlajke ....
no na mňa poväčšine charakteristiky sedia ale určite sa neriadim nimi