atlantidu by sme mohli podla mna brat len ako obrazne pomenovanie niecoho co mohlo byt .. a mohlo to byt uzasne... nikto nevie... a ani vedci... ti mozno skumaju len nieco co vzniklo na zaklade babskych povedaciek... ale bolo by to krasne keby ju objavili
Ach jaj... všetky tie bájky o jasnovidcoch... Ja som videl jednu v telke aj som bol u nej, že či mi niečo vyveští a rozprávala blbosti, ale to bolo už veľmi dávno a nebolo to z mojej hlavy, všetko sú to výmysly takisto ako boh a satan a duchovia...
A Atlantída? Mohlo také niečo existovať, ale neverím na také dänikenovské bájky, že tu boli mimozemšťania a tí boli vyspelejší a blablabla... Nikto to nedokázal, je to podobná rozprávka ako UFO... Ľudia sa potrebujú báť, potrebujú strach, preto vymýšľajú voloviny...
Jediné pekné, čo ma napadá v súvislosti s Atlantídou, je pesnička Atlantída (Žbirka).
Myslim, ze toto je velmi zaujimava problematika a niekomu,kto v Atlantidu napriklad neveri to nemoze nikto vtlacit do hlavy a zas pre tych, ktori dufaju, ze take cosi bolo...ako napr. ja pre tych je toto take pohladenie po dusi,taky jeden drobny dokaz toho,ze to bolo skutocne a nevymyslene nie je to fayn mat otvorenu fantaziu a sny dokoran?
Chris918: a co si myslis o tom, ze bermudsky trojuholnik je akasi brana do atlantidy? Je to v podstate medzi mexickym zalivom a stredozemnym morom. Ja v to verim od malicka, a ked uz budem dost stary a uz ma to tu nebude bavit, tak sa tam vyberem na lodi a zistim ako to naozaj je.
Takých trojuholníkov ako bermudský je viac... A všetko sa to dá vedecky vysvetliť... To len ten, čo chce pomocou viery vo všelijaké nadprirodzené blbosti zotročovať ľudí, vymýšľa neexistujúce záhady...
Podla mna dobra diskusia dozvedel som sa viac o atlantide a ohladom jasnovidcov verim... dokonca som pocul o ludoch v atlantide ze mali otvorene tretie oko ktore sa nachadza tesne nad korenom nosa dnes je zatvorene uz lebo ludia v atlantide ho udajne mali normalne otvorene ale ako zacali byt materialisti tak sa zavrelo a vedci dokazali ze mame ocne zlazi aj nad korenom nosa... tak co je teda pravda ?
a vsetci co si myslite, ze Atlandida neexistovala, tak ona existovala. Pretoze Bushov vedecky tim nasiel na mieste kdo mohla pravdepodobne byt Artlantida, dosticky ktore ked spojily trak vznikla z toho mapas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
pre mna je to rozpravka.....nemyslim tym vymysel, ale ze je to nieco pekne, co mohlo byt
A Atlantída? Mohlo také niečo existovať, ale neverím na také dänikenovské bájky, že tu boli mimozemšťania a tí boli vyspelejší a blablabla... Nikto to nedokázal, je to podobná rozprávka ako UFO... Ľudia sa potrebujú báť, potrebujú strach, preto vymýšľajú voloviny...
Jediné pekné, čo ma napadá v súvislosti s Atlantídou, je pesnička Atlantída (Žbirka).
a vsetci co si myslite, ze Atlandida neexistovala, tak ona existovala. Pretoze Bushov vedecky tim nasiel na mieste kdo mohla pravdepodobne byt Artlantida, dosticky ktore ked spojily trak vznikla z toho mapas
On podlozil nazor a caka , co si o tom myslime my.
Fakt nechapem ludi co takto prehanaju a kazdu diskusiu nejako spicuju.