Som to spravila aj to na tom worde...a no ja nefim...taka haluz...ja ani nefim, co mam na to povedat...nasjkro som si myslela ze mi tam vyjde daka picovina, ze: "PRVY APRIL" abo take daco...ale tie lietadala...hmmmm
prestne tak. je to zasifrovane. a dostalo ma to. V biblii je 3x spomenute meno toho s tou bradou ako sa on vola? zabudol som mal meno asi na B a viete o kom rospravam 1 utok neviem kde prestne bol. druhy utok bol na dvojicky a ten treti?? bol neviem. .... dufam, ze nebol a ani nebude.
no ani by som nepovedal nahoda lebo nahoda enexistuje ... ani osud by som nepovedal... ale tak je to dost zaujimave dost dlhe na rozmyslanie ja by som to nazval asi naozaj nieco mozno okultisticke.... ale neviem somariny trepem nahoda to nieje osud to nieje...
Podla mna to nebol osud...ja vlasten na osud ani neverim, bo podla mna si cestu "dlazdime" sami a ta sa meni kazdou sekundou v zavyslosti do toho, co prave v tej sekunde robime...toto vyzera byt ako dobre premysleny utok...hmmm...
Podla mna je velmi mala pravdepodobnost aby to bola len nejaka blba nahoda. Ved vsetko do seba pekne zapada. A najviac ma zaraza ten word. Ved to funguje uz vyse 10 rokov. Bud je Bill Gates nejaky sarlatan, alebo ma prepojenie na teroristov, alebo na CIA, ktora mohla mat v 11. septembri prsty. Tak ci onak je to dost strasidelne..
tak cital som to len jednym okom reku vzdy sa nieco najde s cim mozu strasit ludi ale ten world ma fakt dostal inak niekde som cital ze cislo 1 znamena smrt lebo jeho tvar je troska ako kosa brrrr
a inak Albert A. veril ze vsetko na svete vratane osudu lasky buducnosti sa da vypocitat matematicky a kedze vsetkym co tvrdil si bol isty ovela skor ako sa mu to podarilo dokazat ja tomu verim podla mna je len toto jeden z mnoha vzorcov ktore ovladaju nase zivoty a niaky cavo ho proste nahodne objavil....
11. september je spiknutie, to je známe už niekolko rokov....imho CIA je len skupina amatérov ktorá nič nevie urobiť reálne, pretože nemajú skúsenosti...to už viac sú skúsení filmári v hollywoode, pretože stále sa snažia o realitu vo svojich filmoch
ja verím tomu že dvojičky boli vyhodené do vzduchu, pretože tie mrakodraoy boli postavené tak aby vydržali niekolko nárazov plne naložených lietadiel, a ne že sa zrútia po dvoch lietadlách....a ešte k tomu padali dole rýchlejšie ako na nich posobila gravitačná sila....oficiálnou teóriou bolo že pad sposobil požiar v budove, pritom existujú prípady kedy budovi 10000 krát viac horeli a nespadli......ešte k tomu trosky boli roztrúsené naokolo, pritom sa mali poskladať na seba atď....
Zipporah tak ako vysvetlis tie ocelove nosniky co boli v budovach ? amici uvadzaju ze sa vplyvom tepla ohli. Lenze ocel zacina byt makka pri teplote okolo 1600°C a ohen sposobeny vybuchom kerosinu (letecky benzin) mal teplotu okolo 600°C
Dalsia vec je to ze tie budovy padli kolmo dole. Demolacnym catam trva mesiace kym spravia len plan ako a kam polozit vybusniny aby budovu odpalili a padla kolmo dole a neposkodila okolie. A tu to ti len tak nahodne trafia 2 lietadla do budovy a oni tak padnu ?
Dalsie zoberme teda ze islo o tzv. palacinkovy efekt a budova padla kolmo dole ako pri zemetrasni napriklad. Dole by boli poschodia naukladane jedno na druhom tak zeby sa dali spocitat. Pri WTC vsak na zemi ostala len kopa trosiek ako pri planovanom odstreli.
neohli sa, jednoducho sa roztavili. a to mas odkial ze 600 stupnov? ja som pocul o 5000 stupnoch. a ten palacinkovy efekt? jednoducho poschodia hore sa zrutili a tlacili na poschodia pod sebou. tak spadli dvojicky. to iste ako ked postavis vezu z domina a vytiahnes jeden kvadrik
kokos ten Word ma totalne dostal, myslela som, ze zle vidim...az sa mi pulz zrychlil.ja na nahody neverim, vsetko co sa ma stat stane sa..
btw,v kinach bol film 23, sice som to nevidela a s touto temou to nema absolutne nic spolocne, ale v recenziach ma zaujalo toto:Caesara bodli 23 krat, Shakespear sa na narodil 23.4. aj zomrel 23.4.,Titanic sa potopil 15.4.1912- 1+5+4+1+9+1+2=23
kazdy z rodicov prispieva potomkovi 23 chromozomami, 23 sekund trva krvi kym obehne telo a Mayovia verili ze koniec sveta nastane v roku 2012-20+1+2=23..aj ked v tomto pripade myslim ze skor malo byt 2+1+2, ale potom by im to nevyslo takze budiz =D
toto nie je neviemako ohurujuce ako to co nam podal Tommyhot, ale tak na rozptylenie postaci
podľa mňa je náhoda napríklad to, koľko malo ktoré lietadlo pasažierov. A ani to, že George W. Bush má 11 písmen, veď je to v skutočnosti George Washington Bush a "George W Bush/ mi pripadá také prispôsobené číslu 11...
Ale myslím, že to celé nie je náhodné, napríklad súvislosť bodov 5. a 6. alebo 9. a 10. A s tým wordom som to tiež skúšala a zaujalo ma to,bolo by to dokonalé, keby sa to celé nespájalo s takým otrasným činom /hoci Američanov fakt príliš nemusím, ale sú to ľudia/.
18 (typek): Albert Einstein nedokazal uverit kvantovej teorii, ktorej zaklady sam pomohol polozit. napriek jeho genialite dnes vieme, ze kvantova fyzika funguje, a predpovedat teda mozes len v medziach neurcitosti a nahodilosti urcenych heisenbergovym principom. Teda buducnost nie je jednoznacne urcena a toto nam dava ako ja verim aj slobodnu volu.
Co sa tyka tych jedenastok, jedine povazlive je to s tym wordom, inak si jedenastky najdes vsade kde chces... Ale ten word je zaujimavy
- celkovo bolo 265 obeti, ak odpocitame 19 teroristov, tak dostaneme cislo 246, nejak prestava fungovat delenie 11-imi
- ziadne z lietadiel nemalo oznacenie "Q33 NY" (take ani neexistuje), oznacenie letu 11 bolo "N334AA", mozete si to overit na stranke federalneho letectva www.faa.gov
ako vidite, hoaxy su nesmrtelne a vselico sa da pritiahnut "za vlasy", mozno na konspiracnej teorii daco bude, ale to je na dlhu debatu
propagacna kravina pre adolescentov ! vymysli nieco normalne prosim ta ved to nema uroven !!! ratat pismenka !!! a kde jake blbosti davat do suvisu !!!
ALL :
Ocel sa tavi pri cca 1200 - 1350°C taku teplotu moze vyrobit iba naloz s termitom popripade po pridani siri do termitu sa vytvori zlucenina meni na termat ktory vyvinie omnoho dlhsiu reakciu potrebnu na roztavenie ocele !
naraz lietadla smeroval len cez ocelovo sklenenu cast budovy jadra v ktorom su v ocelovej konstrukcii zabetonovane zelezne zerivy nepreslo ani 1 letadlo lebo naraz by ho zabrzdil.
Ocelovo - betonove jadro bolo projektovane na silnejsie narazy !!!
budova odpalena nalozov pada vertikalne dole aby neposkodila prilis okolite budovy to je statika a fyzika !!! WTC padalo rovnakym sposobom blizsie a presnejsie info na :
dorici, nechodte na mna s nosnikmi, bushom, labinom, zdzubanou amerikou, celym svetom, politikou, nabožkom, ničím, ani to CIA čo robilo, stifut, nemozes predsa tak pisat o niecom , co si nezazil na vlastnej kozi, bol si tam? robil si v CIA? vska mozes mat pravdu, ze nieco tam nie je v poriadku (ja neviem, ja sa o take veci nezaujimam, dianie vo svete a podobne mrakoviny), mna dostal tvoj styl ako si to napisal, odsudil si ich bez respektu, take sa nerobi
ale inak ja nechapem preco sa tu o tom hadate, sak je to jasne ze tie dvojicky sa nezrutili koli tym lietadlam, ale ze to bolo narocky... boze vy ste skory...
Nechcem, aby to vyzeralo ze sa zasa hram na mudreho, ale podla mna to je preto, lebo numerologicky kod tejto udalosti je taky... vsetko je zapisane v cislach...
tak to urcite nebola nahoda... aj keby tych furt vychadzajucich 11-tiek tam bolo ovela menej, ale aj keby.. nostradamus to predpovedal.. pisala som o tom referat, takze.. to je osud!
Nechce sa mi to citat od zaciatku, ale ak by to bolo sprisahanie. Naozaj si myslite, ze by zanechali taketo stopy??? Btw (tymto som si nie isty) ale cisla letou nie su predsa zname niekolko rokov dopredu nie?)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Ale fakt kto toto vymyslel, tak uzas fakt
Podla mna je velmi mala pravdepodobnost aby to bola len nejaka blba nahoda. Ved vsetko do seba pekne zapada. A najviac ma zaraza ten word. Ved to funguje uz vyse 10 rokov. Bud je Bill Gates nejaky sarlatan, alebo ma prepojenie na teroristov, alebo na CIA, ktora mohla mat v 11. septembri prsty. Tak ci onak je to dost strasidelne..
ja verím tomu že dvojičky boli vyhodené do vzduchu, pretože tie mrakodraoy boli postavené tak aby vydržali niekolko nárazov plne naložených lietadiel, a ne že sa zrútia po dvoch lietadlách....a ešte k tomu padali dole rýchlejšie ako na nich posobila gravitačná sila....oficiálnou teóriou bolo že pad sposobil požiar v budove, pritom existujú prípady kedy budovi 10000 krát viac horeli a nespadli......ešte k tomu trosky boli roztrúsené naokolo, pritom sa mali poskladať na seba atď....
mimochodom, wikipédia uvádza úplne iné čísla
a dakto ma rad jedenastku, ja nie, mam radse 11plus11rovnasa...22...krasne cislo a symbol dokonalosti...
Dalsia vec je to ze tie budovy padli kolmo dole. Demolacnym catam trva mesiace kym spravia len plan ako a kam polozit vybusniny aby budovu odpalili a padla kolmo dole a neposkodila okolie. A tu to ti len tak nahodne trafia 2 lietadla do budovy a oni tak padnu ?
Dalsie zoberme teda ze islo o tzv. palacinkovy efekt a budova padla kolmo dole ako pri zemetrasni napriklad. Dole by boli poschodia naukladane jedno na druhom tak zeby sa dali spocitat. Pri WTC vsak na zemi ostala len kopa trosiek ako pri planovanom odstreli.
btw,v kinach bol film 23, sice som to nevidela a s touto temou to nema absolutne nic spolocne, ale v recenziach ma zaujalo toto:Caesara bodli 23 krat, Shakespear sa na narodil 23.4. aj zomrel 23.4.,Titanic sa potopil 15.4.1912- 1+5+4+1+9+1+2=23
kazdy z rodicov prispieva potomkovi 23 chromozomami, 23 sekund trva krvi kym obehne telo a Mayovia verili ze koniec sveta nastane v roku 2012-20+1+2=23..aj ked v tomto pripade myslim ze skor malo byt 2+1+2, ale potom by im to nevyslo takze budiz =D
toto nie je neviemako ohurujuce ako to co nam podal Tommyhot, ale tak na rozptylenie postaci
a filmy budú len ilúzie ibaže filmári sa stále snažia o zvýšenie reality čiže sa zlepšujú,pritom CIA stále vychádza len z vecí čo vie
pre mňa zamňa, never mojím "silným slovám".....ja zas neverím silným slovám Busha a jeho informačných služieb
Ale myslím, že to celé nie je náhodné, napríklad súvislosť bodov 5. a 6. alebo 9. a 10. A s tým wordom som to tiež skúšala a zaujalo ma to,bolo by to dokonalé, keby sa to celé nespájalo s takým otrasným činom /hoci Američanov fakt príliš nemusím, ale sú to ľudia/.
Co sa tyka tych jedenastok, jedine povazlive je to s tym wordom, inak si jedenastky najdes vsade kde chces... Ale ten word je zaujimavy
- v lete 77 bolo 64 pasazierov
- let 77 vrazil do Pentagonu
- celkovo bolo 265 obeti, ak odpocitame 19 teroristov, tak dostaneme cislo 246, nejak prestava fungovat delenie 11-imi
- ziadne z lietadiel nemalo oznacenie "Q33 NY" (take ani neexistuje), oznacenie letu 11 bolo "N334AA", mozete si to overit na stranke federalneho letectva www.faa.gov
ako vidite, hoaxy su nesmrtelne a vselico sa da pritiahnut "za vlasy", mozno na konspiracnej teorii daco bude, ale to je na dlhu debatu
propagacna kravina pre adolescentov ! vymysli nieco normalne prosim ta ved to nema uroven !!! ratat pismenka !!! a kde jake blbosti davat do suvisu !!!
ALL :
Ocel sa tavi pri cca 1200 - 1350°C taku teplotu moze vyrobit iba naloz s termitom popripade po pridani siri do termitu sa vytvori zlucenina meni na termat ktory vyvinie omnoho dlhsiu reakciu potrebnu na roztavenie ocele !
naraz lietadla smeroval len cez ocelovo sklenenu cast budovy jadra v ktorom su v ocelovej konstrukcii zabetonovane zelezne zerivy nepreslo ani 1 letadlo lebo naraz by ho zabrzdil.
Ocelovo - betonove jadro bolo projektovane na silnejsie narazy !!!
budova odpalena nalozov pada vertikalne dole aby neposkodila prilis okolite budovy to je statika a fyzika !!! WTC padalo rovnakym sposobom blizsie a presnejsie info na :
» 911.yweb.sk/...
Len tak dalej
» 911.yweb.sk/fakty-a-domnien...
No ano ty kladivko tlacili a spadli. A tam dole kam zmyzli ?? mali byt naukladane na sebe. a tam ostali len trosky....
no bushujte si dalej
poznal... ale je to dobra haluz
preto som ich odsúdil, jak ty vravíš, bez rešpektu