Hľadám baby, ktoré chcú chudnúť a SCHUDNÚŤ. Nie tie, ktoré chcú schudnúť 2, 3, 4 kilá, ale tie, u ktorých je to číslo už naozaj väčšie. Cieľom je vytvoriť skupinu, v ktorej by sme sa navzájom spoznali, podporovali sa, motivovali, ch
neviem či je to dobrý nápad... na odovzdávanie rád a postrehov super.... ale frflenkať si a sťažovať sa.... to brzdí.... by si sa čudovala ale hej
ja sa už len ohýbam a keď sa oteplí začnem formovať, takže ak by si chcela nejaké dobré tipy ako schudnúť bez obmedzovania a vlastne aj tým spraviť čosi pre svoje zdravie tak ts
podla mna z tej skupiny nakonec bude len skupina, kde sa budu stazovat na nieco. Kazdy kto chce schudnut nech ide zmeni si stravu a zacne sportovat, to je vsetko. Je pekne ak ma niekoho s rovnakym cielom ale nejak sa nato spoliehat je zle, lebo vacsina ludi sa na to vyserie
Hm, a ked chcem schudnut naoxaj len tych 7 8 kil, dostat sa do kondicky a zmenit zivotny styl...nestaci to? O aaano a zbavit sa celulitidy na tom neposlusnom zadku
Baby, ktoré mi písali TS ohľadom chudnúcej skupiny na FB a nejak som prehliadla TS, lebo ich mám fakt veľa, ospravedlňujem sa a ozvite ešte raz prosím!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
A aku skupinu, kde?
Jeden typek im narobil deti a spolu tie zeny ich chceli vychovavat v komunite a pomahat si etc.
@veroniques no padol návrh že na FB sú najlepšie tie súkromné skupiny
@luthien napíš mi do TS meno na FB
» www.csfd.cz/film/306039-17-...
aha- FB dochudla si!
ja sa už len ohýbam a keď sa oteplí začnem formovať, takže ak by si chcela nejaké dobré tipy ako schudnúť bez obmedzovania a vlastne aj tým spraviť čosi pre svoje zdravie tak ts
@micenzo len sa smej!!
@mayben napíš do TS svoj FB
super nápad!
A @bellaragazza NIE! si šiši?