Pred pár mesiacmi som si kúpila Martensy (Sú to moje tretie ťažké boty, tie predtým mi to síce robili tiež, ale nepamätám si, či tiež takto dlho. » martensky.sk/index.php?t=9&a... ) a boli ešte úplne tvrdé, trebalo ich rozchodiť a celkom to
odkedy sa martensy vyrabaju v cine uz to neni ta kvalita,ja mam tiez jedny made in china a ta koza je dost na hovno,takze ked martensy tak jedine made in england
mne toto robia steely. lebo mam uzky clenok a su mi tam siroke a ako chodim a ta koza vzadu sa mi ohyna tak to mam uplne do krvi rozdrate. a na patach... ja som si do toho chcela dat isty cas vlozky ale nejak som na to zabudla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
presne toto isté trápilo aj mne a tak ma to zodieralo že teraz stoja v skrini
takéto boty treba vyberať starostlivo lebo to takto skončí..
» slovnik.juls.savba.sk/?w=baganča...
@carrie Práveže mi sedia úplne super. A ja mám bežne 40-41, hento sú 39, čo som sa čudovala.
@mezomus To by bolo dosť zlé, obzvlášť v tomto teple, obzvlášť ak si dám len pančuchy.
@lofi27 Čo? Ja tak kašlem na teplo, nosím jedine ťažké boty. Aj číňany a šľapky som si kúpila, ale ani chodiť v tom neviem.
@bangbangboom Len trochu. Navyše minule som si ho dala a hneď sa odlepil.
@maxton Nikdy sa mi to nestalo a ani sa mi nejak nepotia nohy. A čo iné by som už len mala nosiť.