áno, Amerika sa mení k lepšiemu. Dokázali to aj včerajšie voľby, po ktorých zvíťazil mladý demokratický senátor Barack Obama, ktorý je okrem toho prvým černošským prezidentom USA.
je to pozitivne, len dufam, ze nebude popraveny tak ako kennedy nejakou korporaciou (bildeberg, haliburton) stojacou za kazdym rozhodnutim v tej krajine, ked bude stahovat vojakov a tieto firmy nebudu mat dalsie prijmy. este maju v zalohe konflikt s iranom, tak to je tiez alternativa
negeer jeden nech sa s neho amerika neposerie, hovno sa zmení, ľudia ani netušia čo sa deje za oponou a nejaký negerský šašo to určite nezmení pche.........
1. Barrack Obama sa mi lubil, a keby som v USA mal vyberat z tych dvoch, urcite na 100% by som volil Obamu... ten druhy - McCain bol neuveritelne nesympaticky mi... (Ale aj Bush mi bol nesimpaticky, a naopak Clinton sa mi zdal fajn, cize som asi Demokrat a neznasam Republikanov
2. Myslim si ze minimalne toto je znamenie, ze sa nejaka zmena v Amerike deje, i ked urcite nebude radikalna, ale myslim ze sa zmeni minimalne styl politiky, mozno z namyslenej egoistickej ameriky, ktoru nenavidi cely svet, sa stane pokojnejsia, demokratickejsia krajina, ktora viac mysli na svoj hospodarsky rozvoj a napredovanie, ako na nejake utoky na ine krajiny...
3. Ziaden US prezident nedokaze zmenit Americanov, Americanov je za prve prilis vela, su tam prilis obrovske a silne korporacie, Americania su prilis bohaty na to aby nasledovali nejakeho vodcu. Ale to nie je problem. Prezident USA nema zmenit Americanov, ma len z menit spravanie sa Ameriky vo svete i doma, a myslim si ze na to staci. Uz len z toho dovodu (odhliadnuc od toho ze je to prvy afro-american, co je dost velka vec, dakedy nepredstavitelna, ale z mojho pohladu nepodstatna), minimalne na rozdiel od Johna McCaina, ktory mal predsalen image stareho sudruha, ktory by pokracoval v tom co sa robi... Obama je podla mna minimalne nadej na nejaku zmenu USA .... I ked samozrejme je to len maly prezident velkej krajiny, nema obrovsky vplyv, ale zase ani jeho vplyv nie je uplne zanedbatelny...
ale tak mne je to vpodstate jedno kto tam je v cele.. usa ako take sa musia velmi dlho snazit aby ziskali moje sysmpatie.. a to co by som od nich chcel i tak nikdy nesplnia..
a prezident ma obrovske pravomoci v amerike.. no najhorsie na tom je, ze je ovladanou hrackou v rukach korporacii a ludi ktori ho podporovali.. teda vlastne amerika sa nezmeni..
len miesto otvoreneho boja sa zmeni smerovanie.. a najhorsie je, ze ak si ludia budu mysliet ze amerika sa meni k lepsiemu.. tak americania to len zneuziju..
sori..som voci nim zaujati ako ku kope inych narodov a ludi.. no nepacia sa mi ich postoje
a ci obama alebo mc.cain?? najradsej by som bol ak by to bol arnie.. // to by som i ja niekedy mohol byt US president //
nesledovala som americké voľby, no ja tomu vravím - každý sľubuje ale nič nekoná. Mám taký pocit, že sláva mu za chvíľku stúpne do hlavy a zabudne prečo vlastne chcel byť prezidentom, čo chcel spraviť pre ľudí a hlavne, že aj on bol predtým normálnym človekom ako sme my ostatní. Je to smutné, ale pravdivé. Ja mu fandím, hlavne nech to vydrží a neskolabuje pri ďalšej hospodárskej kríze. Nech je hlavne ľudský a tak ho budú ľudia milovať a vážiť si ho...
... no je to v podstate jedno... každému aj tak ide o peniaze ako o pomoc a zveľaďovanie vlastnej krajiny.
@10 niekto to vola slava.. ja to nazvem LOBISTICKE SKUPINY
uz davno nevladnu v amerike jednotlivci ci polit strany..
ale organizacie ktore ich podporuju.. a inemu neuverim
lebo kampan je prilis nakladna aby to utiahla strana ci prispevky volicov..
teda asi tak...
a ono to vyzear ako slava, akurat ze prezident si musi vybudovat ako taky respekt ci nejaky styl a vyzera to potom ze je namysleny.. ale ma byt i preco, ved je v podstate najsilnejsim muzom na svete a zaroven najstrazenejsim. a kopu dalsich naj.. a to ide na mozog
velmi sa o to nezaujimam, predsa nezijem v Amerika a Americanov moc nemusim, ale myslim si, ze ako zmena je to dobra, a Americania ukazali, ze predsa aj cernossky prezident moze byt a farba pleti nie je vsetko...
mna tiez potesilo ze vyhral on...bol sympatickejsi, je mladsi a uz fakt keby vyhral nejaky 72 (tusim) rocny dedo, ktory ma aj nazoy zastaralejsie...a este jedna vec ze je to asi krok k ustupu rasizmu co je tiez velmi fajn.
ako ano zmena hej, mozno ja k lepsiemu, no ja mam taky pocit ze vtej ameriky je je vsetko tak skorumpovane aj ked sa navonok hraju na dokonalost...a este dufam, ze neskonci nejak zle, ako niekolko jeho predchodcov...
hurá, hurá, mama je určite rada...ten obama má jedno šťastie, vy netušíte ani, ale aké! je jeden chlapík, čo zabil keneddyho, čo zabil aj luthera...hmm, neviem či vám to prezradiť, no dobre...vraví sa mu aj man with ciggarette...ale je už nebohý...obama si môže vydýchnuť ...do konca roku 1012 si môžeme všetci pokojne dýchať tento skazený vzduch
tomáš, mňa už nikto nechápe, ale mala som na mysli tentoraz tie výfuky, smrad z áut, aj z ľudí, čo nevedia, čo je mydlo aj ocot dakde som ho dnes cítila, aj nejaké pokazené hovno som cítila, alebo vajce, neviem
dneska som o tom pozeral nieco v telke...musim povedat ze ma to prekvapilo...aspon ze tam nebude nejaky kkt a la bush...a snad sa amerika zmeni aspon troska k lepsiemu...
obamov uspech stoji predovsetkym na nepopularite busha a na tom ze je miesanec preto ho volili mensiny. Ved Bush ked bol prvykrat zvoleny tak mal obrovsky uspech u ludi. Stavim svoje trenky a 100 korun navrch, ze tato euforia, skonci niekde inde.
no, pravdupovediac, neviem ci sa tym nieco moc zmeni, aj ked by to bolo pekne. ono po volbach sa na dane sluby volicom velmi rychlo zabuda, aspon co sa zvolenych politikov tyka.
bolo úplne jedno kto zvíťazí aj tak celú ameriku neovláda prezident ale lobbystické skupiny,tajné služby,bankáry a iný "zbohatlíci"...a mimochodom obama zvášil počet vojakov v afganistane a sám povedal “V Afganistane nemáme právo prehrať" čiže ďalší z blbčekov ktorý ženie slepý národ do vojny...v USA by to chcelo pevnú ruku ktorá by skoncovala s vojnami,do ktorý krajinu vtiahol Bush(slobodomurár)...nechápem prečo sa celý svet na to len tak díva a NATO podporuje americké koloniálne plány...preč s Obamom!!!
Aj ja som si myslel to co VY ..ak kym som nevidel tento dokument » tvina.sk/index.php?zobra... po nom 99% z VAs urcite zmenia nazor na Obamu ako aj na cely politicky svet.. Bude to strasna pravda..no treba s nou bojovat a nepoved si..mna sa to netyka to ja nezazijem...mozno Vy nie ale nase vase deti urcite
Jeden clanok navyse... Obama atikrist!!! : Ano určitě jste zaznamenali neuvěřitelný humbuk kolem návštěvy 44. amerického prezidenta v Praze, ve zprávách dostal téměř třičtvrtě veškerého času (včetně toho kde bude jíst večeři), některé televize (jako Nova) přerušila své vysiílání, aby mohla ukázat jak americký mesiáš opouští letoun Air Force One a podává si ruku s Mirkem Topolánkem a Václavem Klausem. Celá Praha prostě byla na nohou, a taky není se čemu divit. Největší celebrita světa prostě přijela do Prahy. Jedno se musí Barackovi uznat, to jak dokáže zfanatizovat dav a jaké naděje dokáže vzbudit se jen tak někomu nepodaří, jenom možná Hitlerovi či Stalinovi se to dařilo podobně. A tak se Obama pro mnohých stal díky svému charisma, barvě pleti, řečnickým schopnostem doslova novým mesiášem, je určitě jen otázkou času, kdy vznikne nějaké "obamovské" náboženství. Bohužel ne zdaleko všechno je na Obamovi tak geniální jak se může zdát. Hned první čtvrtrok ve funkci ukázal jak hluboce protikřesťanský tento "věřící" prezident je, pojďme se podívat na ty do nebe volající názory mesiáše: 1) George Bush zakázal tzv. potraty částečným porodem. To je praxe, při níž je zabito dítě během uměle urychleného porodu, ve chvíli, když už má nožičky venku z těla matky (ano, před porodem se musí otočit, kdyby omylem nejprve vyšla hlava, dítě by se zabít nesmělo; matka je přitom samozřejmě utlumena, jinak by to nesnesla).Obama je chce povolit a to co nejdříve . V senátu státu Illinois hlasoval proti omezení potratů částečným porodem, přestože si je přálo i mnoho jinak propotratových legislativců. V USA je dnes proti této nanejvýš barbarské praxi 70 % veřejnosti.
2) V roce 2007 řekl na setkání propotratové organizace Planned parenthood (která Obamu silně podporuje), doslova První věc, kterou udělám jako prezident, bude podpis Zákona o svobodě volby (Freedom of Choice Act).
Obama chce, aby tento zákon zároveň zavedl federální financování potratů a zrušil právo lékařů odmítnout provést potrat.Obama také chce aby potraty prováděli všechny gynekologické ambulance (samozřejmě i katolické!!)
3)Obama chce prosazovat potrat jako lidské právo na jednáních OSN. ( A vězte, že OSN na jeho slova slyší...)
EUTANÁZIE:
1) Obama chce najít cestu, jak legalizovat eutanázii nebo alespoň asistovanou sebevraždu na federální úrovni.
2)Když měla zemřít těžce postižená, ale myslící a komunikující Terri Schiavo, Kongres odhlasoval zákon že nesmí být zabita. Obama řekl, že tohoto hlasování Kongresu hluboce lituje.
REGISTROVANÉ PARTERSTVÍ:
1) Obama chce legalizovat na federální úrovni a prohlásit za občanské právo
A toto je pouze zlomek neetičností nového mesiáše lidstva Baracka Obamy. Nejmenoval sem například, že při inauguraci modlitbu pronesl homosexuální kněz apod. Prostě milí a vážení, nový mesiáš, nové zvyky, Kultura smrti je zde. A proto nám nezbývá než modlit se za ubohou Ameriku, pro níž se mesiáš jistě stane brzy zkázou. V knize Apokalypsa se píše: Dábel sestoupí z nebe jako blesk z nebe a ejhle. Jméno Barack Obama znamená: Barack je něco jako Blesk O znamená z a Bama Nebe. Tak tedy nevím jestli toto je všechno pouze náhoda. Nezbývá na závěr než říct: BOŽE CHRAŇ AMERIKU!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
2. Myslim si ze minimalne toto je znamenie, ze sa nejaka zmena v Amerike deje, i ked urcite nebude radikalna, ale myslim ze sa zmeni minimalne styl politiky, mozno z namyslenej egoistickej ameriky, ktoru nenavidi cely svet, sa stane pokojnejsia, demokratickejsia krajina, ktora viac mysli na svoj hospodarsky rozvoj a napredovanie, ako na nejake utoky na ine krajiny...
3. Ziaden US prezident nedokaze zmenit Americanov, Americanov je za prve prilis vela, su tam prilis obrovske a silne korporacie, Americania su prilis bohaty na to aby nasledovali nejakeho vodcu. Ale to nie je problem. Prezident USA nema zmenit Americanov, ma len z menit spravanie sa Ameriky vo svete i doma, a myslim si ze na to staci. Uz len z toho dovodu (odhliadnuc od toho ze je to prvy afro-american, co je dost velka vec, dakedy nepredstavitelna, ale z mojho pohladu nepodstatna), minimalne na rozdiel od Johna McCaina, ktory mal predsalen image stareho sudruha, ktory by pokracoval v tom co sa robi... Obama je podla mna minimalne nadej na nejaku zmenu USA .... I ked samozrejme je to len maly prezident velkej krajiny, nema obrovsky vplyv, ale zase ani jeho vplyv nie je uplne zanedbatelny...
Ja som spokojny
ale tak mne je to vpodstate jedno kto tam je v cele.. usa ako take sa musia velmi dlho snazit aby ziskali moje sysmpatie.. a to co by som od nich chcel i tak nikdy nesplnia..
a prezident ma obrovske pravomoci v amerike.. no najhorsie na tom je, ze je ovladanou hrackou v rukach korporacii a ludi ktori ho podporovali.. teda vlastne amerika sa nezmeni..
len miesto otvoreneho boja sa zmeni smerovanie.. a najhorsie je, ze ak si ludia budu mysliet ze amerika sa meni k lepsiemu.. tak americania to len zneuziju..
sori..som voci nim zaujati ako ku kope inych narodov a ludi.. no nepacia sa mi ich postoje
a ci obama alebo mc.cain?? najradsej by som bol ak by to bol arnie.. // to by som i ja niekedy mohol byt US president //
inak som spokojny tiez
... no je to v podstate jedno... každému aj tak ide o peniaze ako o pomoc a zveľaďovanie vlastnej krajiny.
uz davno nevladnu v amerike jednotlivci ci polit strany..
ale organizacie ktore ich podporuju.. a inemu neuverim
lebo kampan je prilis nakladna aby to utiahla strana ci prispevky volicov..
teda asi tak...
a ono to vyzear ako slava, akurat ze prezident si musi vybudovat ako taky respekt ci nejaky styl a vyzera to potom ze je namysleny.. ale ma byt i preco, ved je v podstate najsilnejsim muzom na svete a zaroven najstrazenejsim. a kopu dalsich naj.. a to ide na mozog
Yes,we can!
Ale teším sa
To si pekne povedal farba pleti nie je všetko
To hej a kto má zlú farbu pleti ešte nemusí byť zlý človek ...
A nie pri idiotoch čo si stavajú kampaň na tom, že niekde v riti vo Vietname strieľali ľudí ...
takisto ako mnoho dalsi sa urcite nesnazi o dosiahnutie umeleho nazoru na niekoho
ta silna ironia je cisto nahodna
inak Obama je mi sympatický ale cigarety a chleba lacnejší nebudú za t
2) V roce 2007 řekl na setkání propotratové organizace Planned parenthood (která Obamu silně podporuje), doslova První věc, kterou udělám jako prezident, bude podpis Zákona o svobodě volby (Freedom of Choice Act).
Obama chce, aby tento zákon zároveň zavedl federální financování potratů a zrušil právo lékařů odmítnout provést potrat.Obama také chce aby potraty prováděli všechny gynekologické ambulance (samozřejmě i katolické!!)
3)Obama chce prosazovat potrat jako lidské právo na jednáních OSN. ( A vězte, že OSN na jeho slova slyší...)
EUTANÁZIE:
1) Obama chce najít cestu, jak legalizovat eutanázii nebo alespoň asistovanou sebevraždu na federální úrovni.
2)Když měla zemřít těžce postižená, ale myslící a komunikující Terri Schiavo, Kongres odhlasoval zákon že nesmí být zabita. Obama řekl, že tohoto hlasování Kongresu hluboce lituje.
REGISTROVANÉ PARTERSTVÍ:
1) Obama chce legalizovat na federální úrovni a prohlásit za občanské právo
A toto je pouze zlomek neetičností nového mesiáše lidstva Baracka Obamy. Nejmenoval sem například, že při inauguraci modlitbu pronesl homosexuální kněz apod. Prostě milí a vážení, nový mesiáš, nové zvyky, Kultura smrti je zde. A proto nám nezbývá než modlit se za ubohou Ameriku, pro níž se mesiáš jistě stane brzy zkázou. V knize Apokalypsa se píše: Dábel sestoupí z nebe jako blesk z nebe a ejhle. Jméno Barack Obama znamená: Barack je něco jako Blesk O znamená z a Bama Nebe. Tak tedy nevím jestli toto je všechno pouze náhoda. Nezbývá na závěr než říct: BOŽE CHRAŇ AMERIKU!!