ja mám niekedy dojem ako keby som bol na tomto svete proste sám,velké rozdiely medzi mnou a ostatnými ..a dobré by bolo možno občas "nebyť sám" ...mám proste problém si najsť sebe podobných ludí..tak asi rád by som pokecal niekedy osobne
@hotaru a predsa sa zapájaš moje -veľa šťastia- ti asi nepomôže bez vedomosti a to som ti to písal s maximálnou telepatickou podporou dobrú noc, zajtra držím palce
mne sa ich filozofia pacila. taky kerouac myslim neskoncil velmi dobre a mal za sebou celkom pohnuty zivot, ale pisal dobre, zivo som si to vsetko vedela predstavit. proste dokazal napisat knihy, ktore zhltnem (takmer) na jedno precitanie, vdychnut textu dusu.
...ale to asi nebola odpoved na tvoju otazku. kazdopadne si viem predstavit tulanie sa amerikou v dobytciakoch ako unik z zivota v kapitalistickej spolocnosti orientovanej na vykon. ale celozivotne by ma to asi tazko naplnalo.
milujem poetiku Lawrence Ferlinghetti-ho ...v tej dobe sa nerapovalo ale citala sa poezia v kluboch za doprovodu hudby...V tedy fičaly drogy,indicka filozofia,a pacifizmus ...San Francisco a jeho policia označili niektore jeho diela za poburujuce a Ferlinghetti a jeho manažér boli uväznení ...poprdeli v tej dobe ...to je ako keby ste dnes boli obvineny multikultisoros lobby z propagacie hnuti napomahajucim bla bla bla...V tedy mu zabavili knihy policajti to bolo take revolucne Dnes sa rapuje o pi... a ko... a nikoho to nepoburuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale niektorí napísali také veci, že uf, right in the feels.
Veľká chyba školského systému!
@dumbledore Vidím to skôr na druhý pokus ._.
@inversi To sa neráta, to je len na pár minút, na skok! A teraz idem dopĺňať vedomosti ďalej 8)
a spolu s nealom devastovali životy blízkych ľudí.