ako povie mi niekto prečo sa kresťania drbú do lineupu festivalu? prečo stále víťazí smer, kdh a nie zdravý rozum? to akože by malých kresťanov na tom koncerte pozabíjali?!?!
už sa kludnim vrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ooo, toto som prekonávala, keď mi naši kresťania v TT zakázali urobiť akciu. milujem KDH, tých pupkatých kučeravých ujov a ešte viac ich hru na slobodu a demokraciu
no dožralo to aj mna, ale cudujete sa? dalo sa to cakat. prosim vas, ved tento politicky system, ktory sa ohana slovom demokracia, este dlho nevyjde z tienu komunizmu. ved "cirkevni hodnostari" sa buria proti Metallice a Dimmu Borgir, nie este proti Behemoth...
preco len nezijem v cesku.....omnoho viacej koncertov, festivalov a hlavne ich tam takto nerusia...... ved ked sa nemylim tak zrusili aj Gorgoroth ked tu boli z CoF.....
Nahodu aj Turisas je dobrá skupina Ktovie či nebudú protestovať aj proti Vaderu a škoda toho Behemothu ale zas sranda by bola keby nič o tej biblii nevravia a urobia to rovno tam
Organizátor to dosť trápne hodil na KDH (WTF??) a ako vidím podarilo sa im výborne zakryť svoju neschopnosť zorganizovať akciu podľa svojich predstáv...
@vincent_vega skús si niekde zistiť, ako sa správa KDH k ostatným. ako pindajú a zakazujú akcie, kým nie sú kresťanské. Dodo a spol. patria medzi ľudí, ktorí dokážu urobiť všetko na dosť vysokej úrovni, majú kopu skúseností a tento rok urobili jedno z najlepších klubových turné na slovensku. nejde tu o ich neschopnosť. pomery na mestských úradoch, ktoré povoľujú akcie nie sú dobré. je to tam o prachoch, vydieraní, nezmyselných podmienkach a vymyslených nariadeniach.
keby ti KDH zakázalo akciu, lebo sú tam ľudia v čiernom a sú opití, hovoril by si inak.
a @mezomus pokiaľ majú v kultúrnom výbore niekoho z KDH, kto dostal z vrchu nariadenie, že tam poliaci hrať nebudú, sú v riti. povedia: buď tam nebudú hrať alebo vám zrušíme celú akciu. tak čo by si si vybral ty, há?
a ešte jedna perlička. nemohla som urobiť v našom meste akciu celoslovenského charakteru, lebo SLOBODOU sa zaoberá kresťanský festival Lumen, vraj sa to rozoberá v diskusiách. jedna téma z diskusií orientovaných na slobodu: Predmanželský sex- áno alebo nie?
To je neschopnost organizátorov..Verejnost sa velice vraj buri proti takymto kapelam.
Neburi sa verejnost ale KRESTANIA! To je horsie jak Cigani uz...Ti sa aspon nic nesnazia zakazat..
a btw Behemoth ako kapelu velmi uznavam nedostala som sa zatial na nich ale v buducnosti planujem.Vlastne pokusim sa planovat, lebo uz sa zacinam obavat ze zasa daka vyjebana strana ci Cirkev to zatrhnu...No chodte mi do pice!
@transplantovan á s KDH mám nejaké skúsenosti aj tu sa im podarilo zrušiť niekoľko akcií. ale najviac to dorazil človek(poctivý stranník KDH) čo býva 100m od našej skúšobne. pravidelné návštevy mestskej polície, zelených a rôzne iné lahôdky. ale našťastie máme "známosti" takže ujo je už ticho ale v pláne bolo aj zrušenie jeho záhradky
@mezomus ja také známosti nemám, a preto nemôžem vyskakovať velmi, keď chcem normálne fungovať v meste a organizovať si tam koncerty. musíme poslúchať, iná cesta z toho neni.
"Po neudržateľnom tlaku z viacerých strán, zrejme kresťansky orientovaných"
"na aké sú napríklad pani z KDH zvyknutí"
ZREJME a NAPRÍKLAD?musíš uznať že tam nieje nič konkrétne napísané-myslím že vedia veľmi presne kto a čo im v tom robilo problémy a bolo by fér napísať to konkrétne-v tom nieje žiadny problém-Hirax tiež nikdy nemal problém konkrétne napísať prečo nebude UG fest na amfiku atď. a to je určite o kúsok menšia rybka ako títo páni...
Neviem nemám skúsenosti s KDH tohto typu-v našom meste s tým nikdy nebol problém-u nás je problém skôr s návštevnosťou takýchto koncertov...
No a po ďalšie si myslím že keby im zrušili fesťák "TÍ ĽUDIA" tak by určite nebol problém ich zažalovať a aj súd vyhrať...
A hlavne preto čo hovoríš že majú kopec skúseností sa mohli zachovať profesionálnejšie...
hmm no myslím že máš smolu na mesto...od kámošov čo tam študujú/študovali som počul že tam zdochol pes a nič sa tam nedeje...u nás by si si mohla zorganizovať hocičo...len zas by si sa asi často potila kvôli návštevnosti
@vincent_vega v trnave sa deje, ale študenti nevedia, kde je klub. deje sa toho dosť, istú dobu som tam bývala celé víkendy a bývajú tu zaujímavé akcie, od metalu, cez alternatívu až po jazzové stredy. chodia len domáci a z okolitých dedín a miest, študenti jednoducho nie.(stalo sa už párkrát, že som tam mala 300 ludí a plný klub).
a nečudujem sa minikvasovským ľuďom, že nezverejnia mená. minikvas má pred sebou veľkú budúcnosť, pohnevať si pánov a panie na kultúre nie je sranda, keď chceš ďalej pokračovať. ani ja verejne nehovorím, kto presne z úradu mi odmietol dať povolenie a prachy. pretože chcem pokračovať v tom, čo robím. aj tu platí, že keď nemáš známosti, si nikto. tak musíš mať aspoň dobré meno.
a myslím si, že ak predpokladáš, že vyhráš súd vo svojom meste, ak ti zrušia festival kvôli zlému morálnemu vplyvu na mládež, rušeniu obyvateľov mesta a neviem čomu, šanca by tu nebola ani najmenšia.
Hirax je iný prípad. nie je to človek ako Dodo, Hirax je morálny, zásadový a viac ako na peniazoch mu záleží na princípe spravodlivosti. Dodo robí všetky akcie úplne inak, porovnávať jeho a hiraxa je srandovné
navyše si myslím, že tá správa, čo o tom vyšla, je dosť ironická, mala som s nimi tú česť a presne toto je ich humor.
v tomto som plne na ich strane. pretože neviem, ako profesionálnešie sa mali zachovať.
kurva a to som behemoth chcel ist pozriet, keby dali chant for eschaton tak by som vriiiskal..a to co pisal mezomus ohladom kapely a nasej skusobne, mozem len potvrdit, v skusobni mame asi 50stupnov a ten pan nam povedal, ze budeme bud hrat so zavretymi oknami alebo nebudeme hrat vobec, stihol dodat, ze jeho stal dom a zahrada 3 miliony a on si chce po robote oddychnut, ked som sa ho spytal, ze co mame my robit v 50tich stupnoch, na to nam povedal, ze si mame kupit do skusobne klimu ( dalej koli hustote vulgarizmov nekomentujem ) - tazka dmncia proste, a on povie, ze vy neviete co je hudba..no jebol by som ho lopatou hned po tvari kokota skurveneho rozumneho...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Ktorí KOKOTI ICH ZRUŠILI???!
ja to jebem, idem vypaliť kostol. alebo aspoň niečo podobné.
len na Behemoth som sa tešil kurva mam nervyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
!!!!!!!!!!!!!!
NEPREDAVATE NIEKTO LISTOK NA MINIKVAS (KVOLI ZRUSENIU BEHEMOTH) ???
presne, namiesto gorgoroth došli turisas
si predstav, či by tí kresťanskí oní robili, keby prišli Gorgoroth
tak tento song to je najtvrdšie čo môže byť...až taký tvrdý som k nim nechcel byť
keby ti KDH zakázalo akciu, lebo sú tam ľudia v čiernom a sú opití, hovoril by si inak.
a @mezomus pokiaľ majú v kultúrnom výbore niekoho z KDH, kto dostal z vrchu nariadenie, že tam poliaci hrať nebudú, sú v riti. povedia: buď tam nebudú hrať alebo vám zrušíme celú akciu. tak čo by si si vybral ty, há?
a ešte jedna perlička. nemohla som urobiť v našom meste akciu celoslovenského charakteru, lebo SLOBODOU sa zaoberá kresťanský festival Lumen, vraj sa to rozoberá v diskusiách. jedna téma z diskusií orientovaných na slobodu: Predmanželský sex- áno alebo nie?
asi tak.
Neburi sa verejnost ale KRESTANIA! To je horsie jak Cigani uz...Ti sa aspon nic nesnazia zakazat..
a btw Behemoth ako kapelu velmi uznavam nedostala som sa zatial na nich ale v buducnosti planujem.Vlastne pokusim sa planovat, lebo uz sa zacinam obavat ze zasa daka vyjebana strana ci Cirkev to zatrhnu...No chodte mi do pice!
"Po neudržateľnom tlaku z viacerých strán, zrejme kresťansky orientovaných"
"na aké sú napríklad pani z KDH zvyknutí"
ZREJME a NAPRÍKLAD?musíš uznať že tam nieje nič konkrétne napísané-myslím že vedia veľmi presne kto a čo im v tom robilo problémy a bolo by fér napísať to konkrétne-v tom nieje žiadny problém-Hirax tiež nikdy nemal problém konkrétne napísať prečo nebude UG fest na amfiku atď. a to je určite o kúsok menšia rybka ako títo páni...
Neviem nemám skúsenosti s KDH tohto typu-v našom meste s tým nikdy nebol problém-u nás je problém skôr s návštevnosťou takýchto koncertov...
No a po ďalšie si myslím že keby im zrušili fesťák "TÍ ĽUDIA" tak by určite nebol problém ich zažalovať a aj súd vyhrať...
A hlavne preto čo hovoríš že majú kopec skúseností sa mohli zachovať profesionálnejšie...
hmm no myslím že máš smolu na mesto...od kámošov čo tam študujú/študovali som počul že tam zdochol pes a nič sa tam nedeje...u nás by si si mohla zorganizovať hocičo...len zas by si sa asi často potila kvôli návštevnosti
a ano KDH zrusili viacero takychto podujati...
trošku OT ale...
a nečudujem sa minikvasovským ľuďom, že nezverejnia mená. minikvas má pred sebou veľkú budúcnosť, pohnevať si pánov a panie na kultúre nie je sranda, keď chceš ďalej pokračovať. ani ja verejne nehovorím, kto presne z úradu mi odmietol dať povolenie a prachy. pretože chcem pokračovať v tom, čo robím. aj tu platí, že keď nemáš známosti, si nikto. tak musíš mať aspoň dobré meno.
a myslím si, že ak predpokladáš, že vyhráš súd vo svojom meste, ak ti zrušia festival kvôli zlému morálnemu vplyvu na mládež, rušeniu obyvateľov mesta a neviem čomu, šanca by tu nebola ani najmenšia.
Hirax je iný prípad. nie je to človek ako Dodo, Hirax je morálny, zásadový a viac ako na peniazoch mu záleží na princípe spravodlivosti. Dodo robí všetky akcie úplne inak, porovnávať jeho a hiraxa je srandovné
navyše si myslím, že tá správa, čo o tom vyšla, je dosť ironická, mala som s nimi tú česť a presne toto je ich humor.
v tomto som plne na ich strane. pretože neviem, ako profesionálnešie sa mali zachovať.