Ako sa vyrovnáte s tým ak vás niekto vulgárne popr. nejako inak urazí? Ak si o neberiete k srdcu - tak ako se toho docielili? Mne keď totiž niekto vynadá tak som niekedy schopná dusiť to aj mesiace.. Nedokážem to proste pustiť z hlavy, drží ma to..
ked to urobi niekto, ku komu nemam ziadne puto, tak to vobec neriesim, neviem, nepride mi to ako nieco co je hodne mojej pozornosti. pocuvam len nazory priatelov a rodiny, ktorym verim. a priatelov si dobre vyberam. takze tak.
absolutne nic to so mnou nespravi, ver alebo nie jednym uchom dnu, druhym von.. mozno ak by mi niekto niekolko minut brnkal nie hresenia, vulgarne nadavky to je nic oproti tazkemu citovemu vydieraniu a napriklad by mi pripominal vsetky chyby ktore som spravil a ktore lutujem.. to po par minutach by mozno aj ma vedel dat celkom dole..
Keď tak zo srandy ze: Ahahaha a potom si to predal ze? A on ze: co si kokot, hento a predať? To radšej skapem.... Tak mi to nevadí, ale ak: ty kokot pojebany, tak buď začnem sa približovať k nemu a: ty buzerant malý, zopakuj to.... A jeeeeb, alebo: pod mi to sem povedať, alebo pdobne.....
To záleží na tom, od koho to počujem. Ak si toho človeka vážim, vie ma to dosť zaraziť, začnem hľadať chybu v sebe a dosť ťažko sa z toho spamätávam.
Samozrejme, ak mi niečo také povie napr. spolužiak, nevšímam si to.
Individuálne, ak mi niekto vynadá oprrávnene (už bolo aj také ) tak si chybu samozrejme priznám, ak vidím, že je niekto debil a lieči si komplexy, tak vynadám aj ja, ale keď dostanem nervy pri dostatočnom vyvedení z miery, môže to skončiť aj fyzickým útokom z mojej strany
Ale nejaké slovká "kokot", "idiot" ma nerozhádžu...
Nedáva mi zmysel, prečo by som sa mala trápiť nejakým výrokom. To, že niekto namieri urážku na moju osobu, vypovedá jedine o tom druhom a nie o mne. (Samozrejme zakaždým sa treba zamyslieť, či náhodou tá urážka nie je opodstatnená.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Samozrejme, ak mi niečo také povie napr. spolužiak, nevšímam si to.
Ale nejaké slovká "kokot", "idiot" ma nerozhádžu...
ale mohli by dakedy