No nikdysom nebol na intraku ale coskoro mozno pojdem a netusim ake to je vas nazor na zivot na inernate je aky ??? da sa tam zabavit ale aj na druhej strane nieco naucit? Ja som dost lenivi a neviem sa prinutit k uceniu a mysli si ze na intraku od nud
hehe no ja na intraku nie som ale pomaly sa tam uz citim ako doma no takto, vela sa tam neprinutis, kedze je tam plno izieb s rovnako starymi ludmi a kazdy vecer ta niekto iny zavola na navstevu
Podľa tvojho veku súdim, že myslíš vysokoškolský internát...
Tak sa vyjadrím k nemu. Podľa mňa je tam celkom fajn, máš tam voľnosť, kamošov a tak.
K negatívam môže patriť pre niekoho nie práve najlepšie podmienky, čo sa týka izieb, zariadenia a tak . A internát je dobrý pre takých, čo netúžia učiť sa na áčka, lebo tam sa toho veľa nenaučíš. Poznám pár ľudí, čo kvôli tomu, že sa tam nemohli učiť stade odišli.
práveže na intráku sa ešte menej naučíš..aspoň to vidím na mojich spolužiačkach,ktoré tam radšej hrajú dáke blbosti alebo zaspia rovno nad knihami a zle ževraj varia
no to je parada takze o zabavu mam postarane ale prejst bude tahzsie a ano ide o vysokoskolsky inernat. A to ze som zatial len studoval v rodnom meste neznamena ze som maznacik naopak uz som bol rok v Edinburgu no nie zrovna s ludmi v mojom veku aj ked par sa naslo a ked sme sa stretli zle bolo ani praca na druhy den nie vzdy bola No ale dik za rady takze ucenie bude tazke aj tam nikde sa asi neschovam
a mozno sa to bude dat skombinovat sex alkohol a ucenie ostatne to nikdy aspon dufam ze takym veciam dokazem odolat aj nadalej pojdem medzi slusnych ludi ved chcem ist na historiu to bude kulturny kopec ludi nie ?
@ena233 - nejako to dobre poznáš ? máš s tým asi kopec skúseností
ja ti to poviem asi takto - na intráku sa dá všetko - len vypekať nie ked sa chceš zabávať, nie je problém. Ked sa chceš učiť - aj to sa dá. Ked chceš variť a vypekať dobré jedlá - tak sa nasťahuj na privát býval som na intráku, a je to super. Kopec ludí, vela spolužiakov po ruke, kamaráti, krčmy, diskotéky....ale toto zamotá hlavu hlavne ludom, ktorí boli doma nakrátko, a rodičia ich obmedzovali a kontrolovali a podobne. Pokial nepatríš k takým, čo by odrazu pocítili aké je to super byť volný, tak to je v pohode prechod. A aj učiť sa tam bez problémov dá. Nemáš sa absolútne čoho báť, skôr naopak mal by si sa na to tešiť
@ psycholilithka "chlast, fet, chlast, chlast, fet" no závisí od toho aká/á si a akých ľudí chytíš na izbu resp. bunku
zabaviť sa dá furt, teda ak máš s kým a hlavne za čo a učiť sa dá, no s trochou sebadisciplíny, trpezlivosťou (a občas aj štupľami do uší
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Tak sa vyjadrím k nemu. Podľa mňa je tam celkom fajn, máš tam voľnosť, kamošov a tak.
K negatívam môže patriť pre niekoho nie práve najlepšie podmienky, čo sa týka izieb, zariadenia a tak . A internát je dobrý pre takých, čo netúžia učiť sa na áčka, lebo tam sa toho veľa nenaučíš. Poznám pár ľudí, čo kvôli tomu, že sa tam nemohli učiť stade odišli.
a učiť sa možno prinútiš..ale to pochybujem...hehe....na intráku nude nie je.....
česť vynimkám...
ja ti to poviem asi takto - na intráku sa dá všetko - len vypekať nie ked sa chceš zabávať, nie je problém. Ked sa chceš učiť - aj to sa dá. Ked chceš variť a vypekať dobré jedlá - tak sa nasťahuj na privát býval som na intráku, a je to super. Kopec ludí, vela spolužiakov po ruke, kamaráti, krčmy, diskotéky....ale toto zamotá hlavu hlavne ludom, ktorí boli doma nakrátko, a rodičia ich obmedzovali a kontrolovali a podobne. Pokial nepatríš k takým, čo by odrazu pocítili aké je to super byť volný, tak to je v pohode prechod. A aj učiť sa tam bez problémov dá. Nemáš sa absolútne čoho báť, skôr naopak mal by si sa na to tešiť
zabaviť sa dá furt, teda ak máš s kým a hlavne za čo a učiť sa dá, no s trochou sebadisciplíny, trpezlivosťou (a občas aj štupľami do uší