Ahoj
Zo školy sme dostali za úlohu napísať sloh na tému "Bez práce nie sú koláče".
Tak sa vás pýtam : Ako by ste vy napísali úvahu na túto tému? Nechcem odpísať od vás, to čo napíšete, to nie.. Ale hľadám inšpiráciu
Keď sa nebudem dnes trápiť nad xyz fonologickými pravidlami, dvomi vyjebanými tabuľkami (jedna pre samohlásky a jedna pre spoluhlásky) tak ten midterm z fonetiky dokašlem a budem si moc škaredo nadávať. Keď ho nefailnem štedro sa odmením a doprajem si!
Toľko moja úvaha k tomuto. A späť k fonetike.
___
A kebyže mám napísať úvahu na túto tému tak píšem ako fajn je sadnúť si na dačo, trénovať etc. a potom sa to v konečnom dôsledku vyplatí.
úvahy sú moje obľúbené, ale ja by som to na túto tému napísala tak, ako 99% ľudí nie.
no pokúsim sa poradiť tak, aby to vyzeralo ako stredoškolská práca... skús rozviť nejakú niť života, ako sa s tým neustále stretávame od malička až po starobu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Toľko moja úvaha k tomuto. A späť k fonetike.
___
A kebyže mám napísať úvahu na túto tému tak píšem ako fajn je sadnúť si na dačo, trénovať etc. a potom sa to v konečnom dôsledku vyplatí.
no pokúsim sa poradiť tak, aby to vyzeralo ako stredoškolská práca... skús rozviť nejakú niť života, ako sa s tým neustále stretávame od malička až po starobu