chlapci (a dievčatá) kúpil som si bezdrotovú nabíjačku na moju S10ku aby sa mi neničil usb-c konektor vyzerá to mrte efektne svieti to takým tmavo modrým svetlom keď na ňu položím telefón má to aj quick charge 3 (no to si dovol kámo). Nemusím už riešiť žiadne káble, keď chcem volať tak chytím mobil a volám medzitým sa mi telefónik stále nabíja.
Akurát ja som tak trochu hypochodner a keď niečo vyžaruje tak neviem či je to moc bezpečné... Nieže mi do pol roka vypadajú vlasy a doktor mi oznámi že mám leukémiu v konečnom štádiu a že mi ostávajú 2 mesiace života a ja namiesto toho aby som si do sýtosti užil bezdrôtové nabíjanie mojou zbrusu novou nabíjckou sa budem musieť pobrať na onen svet.
Vraj sa z toho malemu percentu ludi s krvnou skupinou B rozpada ocna sietnica ale len v pripade uzivania zariadenia pocas nabiteho stavu nad 100%.. preto spolocnost ziada zakaznikov vyvarovat sa tymto situaciam
@patrixo "Ja osobne sa snazim nedomyslat si (aj ked je to utopia, podvedome to robi kazdy).. teda aspon na vedomej urovni. Snazim sa tiez objektivne pristupovat k informaciam a nerobit hned zavery, ked je jasne, ze xy informacii este chyba.."
Nie nie som Chris nebuď domýšľavý. A vyslovene ma to uráža keď ma niekto k nemu prirovnáva. Aj keď niekto mi to už raz napísal možno sme v niečom podobní ale JA nie som on. Na svete je veľa ľudí ktorí sú si v niečom podobní.
Raz mi dakto písal že som chris pár krát že som echo a raz dokonca že som žena ktorá píše pod mužským nickom! Už len čakám kedy mi niekto napíše že som Ježiš Kristus.
@xxar3s nie nemalo by to byť život ohrozujúce čiže môžeš spokojne spávať , a že aby som si neničil konektor? tak to ma dostalo ale vysvetli mi "Nemusím už riešiť žiadne káble, keď chcem volať tak chytím mobil a volám medzitým sa mi telefónik stále nabíja." to akože keď je mobil na normálnej nabíjačke tak nemôžem volať ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Akurát ja som tak trochu hypochodner a keď niečo vyžaruje tak neviem či je to moc bezpečné... Nieže mi do pol roka vypadajú vlasy a doktor mi oznámi že mám leukémiu v konečnom štádiu a že mi ostávajú 2 mesiace života a ja namiesto toho aby som si do sýtosti užil bezdrôtové nabíjanie mojou zbrusu novou nabíjckou sa budem musieť pobrať na onen svet.
Nie nie som Chris nebuď domýšľavý. A vyslovene ma to uráža keď ma niekto k nemu prirovnáva. Aj keď niekto mi to už raz napísal možno sme v niečom podobní ale JA nie som on. Na svete je veľa ľudí ktorí sú si v niečom podobní.
Raz mi dakto písal že som chris pár krát že som echo a raz dokonca že som žena ktorá píše pod mužským nickom! Už len čakám kedy mi niekto napíše že som Ježiš Kristus.