Ja mam pomerne dobre skusenosti s » creststore.net/... .. dost to pouzivaju amici hlavne. Je to jednoduche a celkom ucinne. No je to zaroven aj dost silne. Maju rozne druhy tych pasikov, od slabsich, ktore sa davaju castejsie, ale su na zuby menej agresivne alebo potom silnejsie. Mna osobne z toho pekelne boleli zuby. Ani sa necudujem, je v tom asi tona peroxidu. Ale vybieli. Dobre je pouzivat pri tom pastu na citlive zuby, ktora ich skludni a prestanu boliet. Napriklad Elmex sensitive alebo mnou odporucana Meridolka a ine .Kazdopadne si na to zuby zvyknu ked si to viackrat aplikujes. Osobne si to uz nedavam, v jednom fore som spominal, ze sa mi moc zuby vybielit nedaju. Ale par mi ich ostalo.
Crest je fakt super. hlavne ultimate professional verzia, ci ktora to je. inak stacilo mi aj polovicne balenie, usetris a aspon vyskusas, ci ti to funguje
@rebel98 nie, su to gelove pasiky, ktore si na max. 30 minut nalepis na zuby. Su priehladne, da sa s tym chodit aj von normalne a pod, ani to nevadi pri rozpravani, nic.
neviem, ja som citala nieco od bukovskeho a on vyriekol smutny ortiel nad nebielymi zubami...vraj uz nic nepomaha. mozno kratkodobo ale ze potom je to este horsie.
Ak nechces riskovat, ze si dojebes zubnu sklovinu, tak sa urcite najskor porad so zubarom. Zubna sklovina nie je koza, ze sa porezes a narastie nova. Ak si ju znicis, je to permanentne.
Nuz vzdy je najlepsie to riesit so zubarom. Ale tieto pasiky nie su nieco made in china nonename vyrabane detmi s jednou rukou. Naozaj su na to dlohorocne dobre recenzie. A pokial nema zuby uplne na srot tak mu to prakticky nema ako ublizit. Takze by som sa nebal to skusit. Maximalne ho bude z toho boliet huba cely den.
"Warnings
Keep out of reach of young children. Not intended for use in children under the age of 12. Do not swallow plastic strip."
Cize je viac ako iste, ze obsahuje peroxid vodika, co je velmi silna kyselina. Ak mas zdrave zuby a neprezenies to, tak sa nic nestane. Ale ak nie, tak mozes mat problem, cize urcite by som si isiel dat predtym skontrolovat zuby.
Ako sa hovori "better be safe than sorry".
Ale kedze nejde o moje zuby, tak mi je to jedno robte si co uznate za vhodne.
Fakt si este o pasikoch Crest nepocul? V USA je to bezna vec, kupis to tam pomaly aj v potravinach. Daju sa kupit aj u nas a v overenom e-shope. V neoverenych obchodoch radsej nekupuj (osobna skusenost s fejkami). Ak kupujes z Anglicka, velmi riskujes, ze dostanes fake, tam su fejky bohuzial velmi rozsirene, hlavne professional effects a supreme. Tu mas recenzie overenych zakaznikov slovenskeho e-shopu: » obchody.heureka.sk/bieliace-pasiky...
Tam sa docitas ci to funguje, ci to niekomu "nedojebalo sklovinu" ako pise "Tommyhot" (ja som tam nikoho takeho nenasiel...). Je to overeny produkt z USA, velmi kvalitna vec. To modre svetielko, o ktorom si pisal, tak to je Cina, uz cena vypoveda o kvalite, navyse to modre svetielko si mozes kupit na alibabe za 50 centov, keby si ho velmi chcel, taky je ale aj jeho ucinok - 50centový. Vzdy radsej 1 kvalitny produkt, ako 10 nekvalitnych. Sklovinu ti pasiky nemaju ako znicit, neboj sa, nie je to kyselina sirova alebo co. Sklovinu znicis kamienkami sody bikarbony a podobne, ale urcite nie kvalitnym produktom URCENYM na domace bielenie zubov, pricom tento produkt obsahuje mensie koncentracie ucinnych latok ako gel, ktory ti da pri bieleni na zuby zubar. Preto sa pasiky nepouzivaju 1 den, ale viac dni po sebe. Take postupne bielenie je ovela bezpecnejsie a aj ucinnejsie ako jednorazove prudke bielenie nejakym silnym gelom u zubara. A vidis, ak taky silny gel u zubara neznici sklovinu, tak uz len preto by si mal chapat, ze pasiky ti ju nemaju svojimi nizsimi koncentraciami ako znicit. Sklovina sa nenici vysokokvalitnym bieliacim gelom urcenym na bielenie zubov (gel potiahnuty na pasikoch), sklovina sa nici abrazivitou (napriklad spominana soda bikarbona, alebo rozozierajuce kyseliny citrusoveho ovocia, ci kyselina fosforecna z bublinkovych napojov). Ale bohuzial dnes u laickej verejnosti, ktora o bieleni zubov nevie prakticky nic, sa bezhlavo siri aj nazor, ze "bielenie nici sklovinu bla bla bla". Aj ked toto tvrdenie nevie odborne ziadny laik, ktory to siri, odovodnit...
Takze bielenia sa neboj. Ak mas zdrave zuby samozrejme. Ak nemas, daj si ich najprv dokopy. Nema sa bielit chrup postihnuty paradonditidou, alebo aj slabsim zapalom dasien, alebo zuby s vysokou kazivostou a podobne. Zdrave zuby si prirodzene silne a bieliaci gel im nema ako uskodit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ak nechces riskovat, ze si dojebes zubnu sklovinu, tak sa urcite najskor porad so zubarom. Zubna sklovina nie je koza, ze sa porezes a narastie nova. Ak si ju znicis, je to permanentne.
"Warnings
Keep out of reach of young children. Not intended for use in children under the age of 12. Do not swallow plastic strip."
Cize je viac ako iste, ze obsahuje peroxid vodika, co je velmi silna kyselina. Ak mas zdrave zuby a neprezenies to, tak sa nic nestane. Ale ak nie, tak mozes mat problem, cize urcite by som si isiel dat predtym skontrolovat zuby.
Ako sa hovori "better be safe than sorry".
Ale kedze nejde o moje zuby, tak mi je to jedno robte si co uznate za vhodne.
Este aj lacne je to a mavamcitlive zuby ale toto aj ked som tri meisace si davala tak vobec nic, parada
na tom si etraz celkom celebrity ulietavjú
Tam sa docitas ci to funguje, ci to niekomu "nedojebalo sklovinu" ako pise "Tommyhot" (ja som tam nikoho takeho nenasiel...). Je to overeny produkt z USA, velmi kvalitna vec. To modre svetielko, o ktorom si pisal, tak to je Cina, uz cena vypoveda o kvalite, navyse to modre svetielko si mozes kupit na alibabe za 50 centov, keby si ho velmi chcel, taky je ale aj jeho ucinok - 50centový. Vzdy radsej 1 kvalitny produkt, ako 10 nekvalitnych. Sklovinu ti pasiky nemaju ako znicit, neboj sa, nie je to kyselina sirova alebo co. Sklovinu znicis kamienkami sody bikarbony a podobne, ale urcite nie kvalitnym produktom URCENYM na domace bielenie zubov, pricom tento produkt obsahuje mensie koncentracie ucinnych latok ako gel, ktory ti da pri bieleni na zuby zubar. Preto sa pasiky nepouzivaju 1 den, ale viac dni po sebe. Take postupne bielenie je ovela bezpecnejsie a aj ucinnejsie ako jednorazove prudke bielenie nejakym silnym gelom u zubara. A vidis, ak taky silny gel u zubara neznici sklovinu, tak uz len preto by si mal chapat, ze pasiky ti ju nemaju svojimi nizsimi koncentraciami ako znicit. Sklovina sa nenici vysokokvalitnym bieliacim gelom urcenym na bielenie zubov (gel potiahnuty na pasikoch), sklovina sa nici abrazivitou (napriklad spominana soda bikarbona, alebo rozozierajuce kyseliny citrusoveho ovocia, ci kyselina fosforecna z bublinkovych napojov). Ale bohuzial dnes u laickej verejnosti, ktora o bieleni zubov nevie prakticky nic, sa bezhlavo siri aj nazor, ze "bielenie nici sklovinu bla bla bla". Aj ked toto tvrdenie nevie odborne ziadny laik, ktory to siri, odovodnit...
Takze bielenia sa neboj. Ak mas zdrave zuby samozrejme. Ak nemas, daj si ich najprv dokopy. Nema sa bielit chrup postihnuty paradonditidou, alebo aj slabsim zapalom dasien, alebo zuby s vysokou kazivostou a podobne. Zdrave zuby si prirodzene silne a bieliaci gel im nema ako uskodit.