minule som bol na podujati jednom a zrazu len som sa nadychol....zacitil znameho priatela a zacal sa obzerat "kto tu ma bioparox?" a mal, samozrejme, jeden kamos
a raz na strednej skole sme uprostred hodiny demonstrovali jednej profesorke, co to nepoznala, ako to funguje aj pred taboulou som (aby to bolo oproti tmavemu podkladu) parkrat strekol, nech to vidi...potom prijemna aroma zaplavila celu triedu
jouuu, naozaj? ja som nedobrala druhé skoro vôbec a prvé mi bolo poskytnuté už ako použité... na bioparox si budem pamätať v súvislosti s dvojmesačnou katastrofou, predtým som ho ani nepoznala, keďže som zvykla byť len zdravá a problematická imunita bol absurdný pojem v mojom živote, dopekla
Moja posledná skúsenosť s nim bola nie veľmi dobrá, ešte streknutia do nosa sa dajú ako tak...no keď som si ho naposledy striekala do hrdla, tak ma z neho neskutočne naplo.... Ale pomáha,aj keď je hnusný. Lenže ja som veľmi zlý pacient, neznesiem takéto veci ako aj rôzne bylinkové čaje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
minule som bol na podujati jednom a zrazu len som sa nadychol....zacitil znameho priatela a zacal sa obzerat "kto tu ma bioparox?" a mal, samozrejme, jeden kamos
a raz na strednej skole sme uprostred hodiny demonstrovali jednej profesorke, co to nepoznala, ako to funguje aj pred taboulou som (aby to bolo oproti tmavemu podkladu) parkrat strekol, nech to vidi...potom prijemna aroma zaplavila celu triedu
Síce, keď som mala brutálne zapchatý nos a strekla som si to tam, tak mi ho šlo rozdrapiť, ale pomohlo mi to
mala som taky pocit ze v hrdle ma od toho skriabe este viacej ale na nos mi to zabralo
druhykrat to uz nechcem