Môže bocian pristať na elektrickom vedeni ??? nespadne ??? ma dost uzky uchop na to aby sa udržal ???? alebo na VVN ked rozprestrie kridla nepreskoči naboj ??? ked je zname že pri vysokom napeti stači sa približiť na 1m a preskoči naboj ???....a ked nie
videl si bociana stat na elektrickom vedeni? Ja teda nie a tipujem ze taky clovek tu ani je cize z toho mi jasne vychadza ze nie nemoze tam pristat. A ci by mal rozprestrete kridla alebo nie je to jedno kedze tie draty niesu uzemnene a teda prud by cez neho nepresiel pokial by sa kridlom dotkol veze a druhym k dratu bol by z neho peceny bocian
@4 to mi akože chceš povedať, že na vysokom napätí nieje žiadna izolácia? že sú tam jednoducho nechránené medené káble (alebo aký materiál sa používa vo vysokom)?
@8 a čo si čakal ???? .... ze su normalne obalene ? :... šak prečo mysliš že to zabija ešte ked sa toho ani nedotknes ? a su medi tymi drotmi velke medzeri ??? keby boli obalene tak by predsa mohli byť aj po kope akurat tie čo idu v zemi su obalene
No ale k téme. Bocian by si na el vedenie nikdy nesadol lebo je príliš veľký. To akokeby ty si sa len tak postavil na našponované lano. Veľmi pohodlné A keby si aj sadol, možno by ho to skopalo, záleží od veľkosti bociana a podľa toho ako naširoko by si tam sadol
@15 viem že keď chcú ťahať vedenie ponad plechovú strechu moc nízko, tak ho musia aspoň čiastočne izolovať (a vďaka tomu že je to drahé nám nejde el. vedenie rovno nad chatu
@16 ale keby si znal jak to začalo ..jeden vôbec nadrbany ,, "" (isteže) prišiel z tym že videl v TV ze v madarsku 150 bocanov sadlo na droty a zabilo ich to ...potom to upravil na Saudsku arabiu a tal to začalo že či môže inač bocan važi kolo 700g nezda sa ale on je lahučky
@27 ty si zoofil ??? a križeny z dajakym takym čo rad prirodne anomalie a mutacie ???.... ťa zavru za take ...len Homosexualita je povolena a o tom že či si boacian z dvoma hlavami neviem ...
@33 ked uvidis taku holku tak bude asi vadna mentalne ...a ta ti neda ...nema svoje prava by si musel prist za rodičmy či ti požičaju žeby si mohol zatoto ....
@0 keď by tak vedľa tých lastovičiek len zrazu taký bocian sedí na drôte, asi by som dosť nemohol. Ale čo si majú tie lastovičky myslieť, že "čo ti jebe, WTF?"
Toto je taká téma, ako keď nám kamarát na pive rozprával, že existuje rastlina, ktorá zabíja mravco žrútov s tým, že keď ju zožere, bude si mať pocit, že je nažraný, nebude žrať a kapne do mesiaca s pocitom, že je skutočne nažraný...
no ja nevciem podl tema umierajucich vtacikoch na vysokom napeti je vazna...viete preda len zivy tvor a je jedno ci je tob bocian elbo co ale proste tak celkovo vtak ako vtak oni umiraju preto lebo ked uz si sadnu na drot a pak rozprestria kridla tak sa dotknu oboma kridlami drotu a tym uzavru el.obvod...
@53 tak, mne teta hovorila ešte v septembri, že dávali správach, že vymrzlo dosť lastovičiek, ona tak na mňa potom nechápavo zazerala, keď som sa strašna na tom začal smiať. Keďže, je to také.. však lastovičky odlietajú ako prvé do teplých krajín!!! Áno, áno, je to na moje zamyslenie, že som možno divný, ale v tedy ma to skutočne pobavilo...to spojenie.
@50 hej, asi tak nechaj sa to volalo..., čo sa týka dvojhlavých báb, videli ste paródiu na 300 a tam Paris Hilton?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
@all .... sa o tom bavili mierne podnapili kamoši v krcme tak ma napadlo to rozobrat za triezva tu .....
@8 presne tak.
No ale k téme. Bocian by si na el vedenie nikdy nesadol lebo je príliš veľký. To akokeby ty si sa len tak postavil na našponované lano. Veľmi pohodlné A keby si aj sadol, možno by ho to skopalo, záleží od veľkosti bociana a podľa toho ako naširoko by si tam sadol
My sme sice rozoberali ake to je jebat dvojhlavu holku, ale bociany? Na drate? To si kde videl?
Ale nejako ma ta tema zaujala
Ked jebes teda dvojhlavu holku, vzrusi to len jednu hlavu, alebo obe?
Lebo my sme k tom dospeli cez to, ze ci moze chlapik s dvoma hlavami pit len cez jednu hlavu a ci druha ostane triezva
Alebo si predstav nevyhody. Napr. jebes ju tak, ze mas hlavu medzi dvoma a obe ti vrieskaju do ucha
By ma jeblo
Toto je taká téma, ako keď nám kamarát na pive rozprával, že existuje rastlina, ktorá zabíja mravco žrútov s tým, že keď ju zožere, bude si mať pocit, že je nažraný, nebude žrať a kapne do mesiaca s pocitom, že je skutočne nažraný...
@50 hej, asi tak nechaj sa to volalo..., čo sa týka dvojhlavých báb, videli ste paródiu na 300 a tam Paris Hilton?
S oblubou menim temy