Snival sa mi sen takyto: uDRELA som si hlavu a zacala mi tiec krv z usi ale iba trocha. isla som na pohotovost aj s rodicmi a ta pohotovost bola na cintorine ktory je v nasom meste( byvam pri nom na cinziaku), dalej sen nepokracoval. Co to znamena, strasn
snyyyy naaas ovladnuuuuu wuaaaaa....nebooooj saaa, seeeen saaaa tiiii uuuurciteeee nesplniiiiiii [pridajte trosku hlbsi akcent, ako Dori v Finding NEmo,ked sa snazila rozpravat s velrybou]
suuuuuuuuuuhlasiiiiiiiiiiiiiiiiim s aaaaaantjoooooooooou...snyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sa neeeeeeeplniaaaaaaaaaaaaa, tooooooo len naaaaaaseee poooooooodveeeedomieeeeeeeeee
no haluz.. mne sa dnes snívalo niečo čo sa mi už raz snívalo ale trocha inak najprv to bolo že som sa hrala na mobile že som zabíjala ludí a potom som sa nehrala a všade boli zombie a bola som s inou rodinou a raz sa mi sníval sen že som mobilom strielala akože s tej hry čo som mala s ním lenže teraz to nefungovalo zrazu sa s fotra stal zombie a aj s nášho kocura a utekali sme do nejakého bytu tam som začala variť vodu že kocura aspon obarím lebo ten sa k nám dostal..,. no nakoniec sme ho len vyhodili von oknom...
ale ja sa nebojím lebo to nebol prvý sen o zombie a zatial tu ešte v skutočnosti žiadny neboli
No keby sa moje sny plnili..uz by som bola parkrat mrtva uz by som padla s lietadlom ...vybuchla v autobuse...spadla z kona a zabila sa...alebo by ma zabilo uz niekolko ludi. Takisto by som mala na krku dost vela vrazd a moj sused by mal motorkarsky gang...na zahrade by mi parkovalo maserati mala by som ranc a vela steniatok a zabudla som dodat ze by som vedela lietat a ovladat cas
@18 Nechci vies kolko krat ma uz chceli zabit teroristi?A uz sa im to parkrat aj podarilo...a ked ne tak to dostala aspon noha alebo ruka...ALebo kolko krat som niekomu prestrelila hlavu ? Alebooo napriklad nedavno mi pri dome padlo lietadlo
Čo takto na žiadny kolotoč neísť? Veď to je zbytočné mrhanie peňazí. Mne sa zase stále sníva, že mi vypadávajú všetky zuby, čo vo všetkých snároch vykladajú ako "dozviete sa, že niekto zomrel" a trápi ma to? Isteže nie. Apropo tá smrť, no stačí mi prejsť okolo kvetinárstva, pozrieť si parte a hneď už viem, že niekto zomrel, ani mi na to sny netreba.
ja som niekde počula že niečo čo sa nám sníva sa vlastne splní len keď si to my vsugerujeme....vlastne je to všetko v našom podvedomí....neviem síce či to je pravda lebo mne to príde celé ako riadna hovadina ale tak čo už...
Upne suhlasim so 17kajuska06 aj ja som to pocula(alebo skor citala tera nwm)Neprikladaj snom vyznam nema to zmysel.Ked som mala takych 5 sa mi snivalo ze ma nahanaju eskimaci a kamenny obor.Naozaj som tomu uverila a stale som mala pocit ze su za oknom.Mne sa skr stava ze odrazu mam vidinu len tak z nicoho nic a vtedy sa zvikne splnit ale snom never.Iba ludi deptaju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
newerim na take somarinky
ale ja sa nebojím lebo to nebol prvý sen o zombie a zatial tu ešte v skutočnosti žiadny neboli
poviem ti asi len tolko že ak sa to aj má stať, ty s tým nič nespravíš...a nijako to nezmeníš.....tak asi tak