nebojim sa(v niektorych pripadoch je to vykupenie), ale pred tym by som svojim zivotom chcela pomoct niekomu zit lepsie... (neviem ci chapete) , myslim ze ked umriem, uz mi to bude aj taj jedno
verím v posmrtný život, nebojím sa ešte ma pred smrťou (asi) veľa čaká, je ďaleko, ešte stredná, vysoká, práca, manžel, deti, bilión navštívených miest, milión zážitkov, kopec priateľov.. takže nad tým sa ešte netrápim
@hadin každý sa bojí alebo lepšie povedané bude sa báť keď príde na rad. A niekto ani to...zomrie tak rýchlo, že si to ani uvedomiť nestihne. Takú smrť chcem, rýchlu a bezbolestnú.
Každý sa bojí smrti, alebo bude sa báť, keď nastane jeho čas. Aj môj Otec keď žil tvrdil stále.. Ja sa smrti nebojím... a keď mu lekári oznámili, že má 1 mesiac života tak som na ňom videl tu hrúzu v jeho očiach, ako sa bál. Na smrteľnej posteli doma zomieral v bolestiach. Za živa sa rozkladal. Mal sotva 20kg keď zomrel a pred tým mal 74 kg.
@webster43 si nejaký obr kokot ne?? tu by presne vystihovalo, čím starší, tým sprostejší...
si ako myslíš, že tvoje prijebané názory budeš iným podsúvať, a tváriť sa ešte ako nejaký génius?? by som ti veľmi rýchlo vysvetlila, na čo si génius...
má tu každý vyjadriť názor, ale ty piču vieš,a miesto toho, aby si vyjadril len ten svoj, tak sa tu navážaš ani nevieš do koho... mal by si spomaliť a nerobiť hanbu svojmu plemenu
@adsy zlatko, ak píšeš, to čo píšeš, máš moju vieru a je mi jedno, či nejaký horespomenutý kokoták robí zo seba čuráka, tvoje meno nepošpiní
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Cize bat sa smrti je vlastne blbost, lebo to je bat sa neexistencie
To ako keby sa ma niekto spyta: Bojis sa toho, co bolo pred tvojim narodenim? Nie, nebojim. Neviem, co vtedy bolo Takze nie
vlastne, nechcem prestat existovat, je mi tu dobre
ps: bojím sa len smrti rodičov
smrt je koniec ale to tesne pred smrtou musi byt hrozne
si ako myslíš, že tvoje prijebané názory budeš iným podsúvať, a tváriť sa ešte ako nejaký génius?? by som ti veľmi rýchlo vysvetlila, na čo si génius...
má tu každý vyjadriť názor, ale ty piču vieš,a miesto toho, aby si vyjadril len ten svoj, tak sa tu navážaš ani nevieš do koho... mal by si spomaliť a nerobiť hanbu svojmu plemenu
@adsy zlatko, ak píšeš, to čo píšeš, máš moju vieru a je mi jedno, či nejaký horespomenutý kokoták robí zo seba čuráka, tvoje meno nepošpiní