Cawte. chcel by som sa poradit ohladom bojovych umeni. chcem sa na nejake prihlasit ale neviem ake... rozmyslal som medzi karate a kung fu.... ale neviem si vybrat... poradiiteeee????
KARATE!!! a daj si kata ked sa ta budu pytat...kumite je kravina, tam vacsinou ludia sa snazia bezhlavo trieskat do druhych a tych malych debilov ktory tomu nechapu hned diskvalifikuju...pakovia
Peterkoo.....preco myslis ze bezhlavo ???? techniky môzu nasledovat po sebe rychlo ked su presne ale ty myslis ten zly priklad nekontrolovanych technik ahaaa ....osobne mam radsej kumite ....kata mi az tak nejde....v kumite mam viac volnosti ....
ja podla osobnej skusenosti ti musim poradit nejake tradicne karate ale inak zalezi od toho kvoli comu sa chces prihlasit pretoze ak sa chces mlatit a nadobudnut rychlo urcite bojove schopnosti tak je vhodnejsi box ci kickbox alebo aj thaibox
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov