Ahoj, takze teraz sa nachadzam v dost zlozitej situacii. Chcem to objasnit. Chodim na konzervatorium sem k nam na Slovensku. Niesom velmi spokojna s ucitelom, ktorym ma uci hlavny odbor. Mala by som moznost, prestupit na konzervu do Brna alebo do Prahy. S
@alysia tak to mas pravdu a este: @katkaz@sheily@luc.ka ... Nevadilo by vam odist od uzasneho kolektivu? Ale zas na druhej strane, nemam problem zoznamit sa s niekym a dost ludi tam aj poznam ... len proste ...
No kazdopadne dakujem
PRAHA. ak ti ide fakt o hudbu, nemáš na Slovensku čo robiť. Kamarátov a fájn ľudí nájdeš všade. A ak si karieristka, tak ti kamarátov ani fájn ľudí nebude treba, bude ti treba to čo potrebuješ, to čo dostaneš v Prhae.
neboj sa a choď... treba ísť tam, kde ti vedia poskytnúť niečo VIAC, väčší osobnostný a odborný rast..
vôbec nerieš, že na tejto škole ti je "celkom fajn" a poviem ti že kvôli kvalitnému učiteľovi sa oplatí aj zmeniť školu, lebo zvlášť v umení je to o výrazných osobnostiach, ktoré ťa formujú, takže ak cítiš že ti dotyčný učiteľ dokáže dať veľa, choď do toho ... A prajem veľa šťastia
s kolektivom predsa mozes nadalej udrziavat kontakt, nebudes v cesku predsa 365 dni v roku.
a sama si povedala, ze si ambiciozna, praha nema pre teba ziadne negativum a najviac pozitiv, nevidim dovod ostavat kvoli par fajn ludom na skole, v ktorej sama nevidis perspektivu
@daarkness Ľudia prichádzajú a odchádzajú, a predsa žijeme v modernej dobe v kontakte môžeš byť snimi stále... a možno práve po čase zistíš, že tí skvelí ľudia ten skvelí kolektív na teba až príliš rýchlo zabudol.... Choď do Prahy, mysli na seba ako ti to pomôže, nerieš ostatných rieš seba a sama dobre vieš, že Praha pre teba otvára nové možnosti....noví ľudia... a žiadne negatíva tam nie sú.... CHOĎ ! a neuvažuj o opaku len kvôli ľudom.....
@daarkness tak kolektív si v otázke nespomínala.. no ja by som s tým mala problém ja som revala dva týždne keď som mala ísť na strednú do druhého mesta a nikoho som tam nepoznala..ale teraz by som nemenila za nič na svete.. určite to skús podľa mňa
@daarkness ale proste... máš strach ísť do niečoho neznámeho to je pochopiteľné, kto má rád veľké zmeny? Málokto... ale ako hovoríš, so spoločenskosťou nemáš problém, na tvojom mieste by som začala vyberať kufor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
No kazdopadne dakujem
a @luc.ka preco prave praha?
vôbec nerieš, že na tejto škole ti je "celkom fajn" a poviem ti že kvôli kvalitnému učiteľovi sa oplatí aj zmeniť školu, lebo zvlášť v umení je to o výrazných osobnostiach, ktoré ťa formujú, takže ak cítiš že ti dotyčný učiteľ dokáže dať veľa, choď do toho ... A prajem veľa šťastia
s kolektivom predsa mozes nadalej udrziavat kontakt, nebudes v cesku predsa 365 dni v roku.
a sama si povedala, ze si ambiciozna, praha nema pre teba ziadne negativum a najviac pozitiv, nevidim dovod ostavat kvoli par fajn ludom na skole, v ktorej sama nevidis perspektivu