Tiež to môžeš mať kvôli tomu že máš unavené oči, ked si ich príliš namáhaš, môže ta z toho rozbolieť hlava alebo aj z dehydratácie. Musíš zistiť príčinu.
zvyknúť si no ja som už nemala inú možnosť len si zvyknúť..je to smutné, viem.. ale ked chceš skutočnú radu, tak dočasne pomôže aj to, ked ti hlavu ju niekto pomasíruje, napr. priateľ.Normálne po vlasoch, alebo "po spánkoch"
@alenka171 ako aj ja som si zvykla ale chcem si odvyknut lebo proste neda sa mi uz ani ucit ani citat bez toho aby mi hlava nebrnela a mam celkom priatela momentalne nemam ale ak daky bude a bude to take nemehlo ako ten predtym tak ma bude boliet este viac
to si teda dobre napísala ale tak vážne, pomáha, ked ti niekto pomasíruje hlavu. alebo ešte lepšia rada - zájdi doktorke, tá ti spraví krvný obraz, ja som to tak tiež urobila a zistili mi anémiu, a presne ako píšeš - nie len že ma ta hlava bolela, ale mi aj brnela, a uplne tlaky do hlavy. takže skús
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ja na bolesť hlavy nikdy neberiem tabletky, dýchanie väčšinou vždy pomôže
» www.esogroup1.com/product/masaz-h...
to si teda dobre napísala ale tak vážne, pomáha, ked ti niekto pomasíruje hlavu. alebo ešte lepšia rada - zájdi doktorke, tá ti spraví krvný obraz, ja som to tak tiež urobila a zistili mi anémiu, a presne ako píšeš - nie len že ma ta hlava bolela, ale mi aj brnela, a uplne tlaky do hlavy. takže skús