Tak dnes som doplatil na moju vasen a schytalo to koleno...
Tak doktorovi sa mi nechce ihlu v kolene nemusim mat stacilo mi to dneska. Nemate nejake rady ako to urychlit a dostat tu vodu ? Cital som ze to mam namastit horcicou ( to budem ako velky
s vodou v kolene by som predsa len išla k lekárovi..navyše nemôžeš vedieť či sa ti nepoškodili napr väzy a podobne, alebo či to náhodou nie je naplnené krvou , netreba to podceniť...
@stuntbiker To hádam nie Ja som mala koleno 4 väčšie ako normálne kedysi to mi už museli vybrať Myslím,že potom mi nato dávali nejaký alk smrdela som ako borovička
A súhlasím s @15matka14 keď to nebude ustupovať bež na ortopédiu
radšej choď k lekárovi...kebyže tam aj máš vodu alebo krv, netreba to zbytočne odkladať! lebo čím dlhšie to tam budeľ mať, tým horšie to bude, proste to treba dať von a nebolí to veľmi...len pocítiš hnusný tlak (aspoň čo viem z ockovho rozprávania) takže nič hrozné
@lilmia ty si k tomu ako dosla ? bolelo to ked to vyberali ? ja to nemam az tak velke ako ty ja teraz chodim ako hot dog mam na tom horcicu rozmyslam ze na to nakrajam salamu a papriku piknik moze zacat si pozvana
Ty sa teraz doslova vyser na jazdenie, zdravie má byť vždy prvoradé! A čo budeš mať z toho, že možno, zdôrazňujem MOŽNO za pár dní prejde, ty budeš jazdiť, svet bude jahoda a o pár mesiacov sa ti vrátia bolesti, opuch, bude potrebná operácia a s jazdením sa budeš môcť rozlúčiť minimálne na pol roka .... Koleno naozaj nikdy netreba podceňovať..a inak ak tam máš poškodené nejaké vnútorné štruktúry tak je potrebné, aby sa to začalo riešiť čím skôr!
@15matka14 ...... to je taky pravda no nic idem si lahnut a pouvazovat ci ist ci neist doktorke ale tak to vyzera ze radsej pojdem lebo Mata ma asi pravdu az sa to za par mesiacov vrati bude neskoro
mňa pred rokom dosť bolelo koleno, tiež som sa zľakla, či to nebude voda. Ale nakoniec sa prišlo, že je to len dedičné a radšej som brala dosť vápnika, nosila bandáž na kolene a ono to prešlo
@stuntbiker presne tak, choď si oddýchnuť, nohu maj v kľude, vylož si ju a zatiaľ ľaduj (malo by to zmierniť bolesť a opuch) a zajtra s tým choď radšej k lekárke, veď keď ti nezistí nič tak si aspoň budeš istý tým, že je to ok a keď ti tam niečo nájde tak aspoň sa to skôr dá doporiadku...
Tak ja mám podobný problém, no mne tam naneštastie aj tu ihlu pichali nič príjemné..no jedna moja známa mala v kolene vodu a bola objednaná na vyťahovanie...babka jej však povedala nech si cez víkend na to dáva kapustu...normálne holka vytiahla zo súdka a robila so zábaly...prišla na rontgen a všetko v poriadku..čiže treba vyskúšať, alebo vytiahnuť, aj keď problém je, že keď to vytiahnu raz môže sa to vytvoriť zas čize pôjdeš ťahať vodu von aj 10 x ako moja teta je to ale individuálne nejdem ťa strašiť
@15matka14 tak este ze som s tim siel tomu doktorovi je to este horsie nez voda bola tam krv takze tak este ze si ma presvedcila dik uvidime co bude dalej ale teraz som bol s tim von hadam som nespravil chybu krv sa tam asi znova naliala ale to je asi normalne lebo bud mam nieco z chrupavkou alebo so svalami keby vynde moja teoria ze sa mi to zrastie a vytiahnu krv tak by to bolo ok horsie bude az bude operacia alebo pod tak to som dojazdil
Inac vytahovanie vobec nebolelo ale bolela ta sprava ze tam je krv
@lilmia takto ma odmietnut aj tak uz je tam bandaz ale no co uz mohol byt ten piknik
@lilmia ake masticky ? sak horcica na nohe na tom salama paprika rajcinka piknik riaden a ty takto to je pokrok najnovsej mediciny ale pomohlo to to nemozem povedat ze nie
@lilmia sory to nebolo mojim umyslom ja z tim idem zajtra do nemocnice snad ma minie to naj naj najhorsie a dostanem len ortezu a jazdit budem uz len z chranicmi keby ich mam teraz tak to je ok ale nie ja som blbec
@lilmia to ti neviem zajtra idem uvidime ale uz som v pohode uz by som aj na moto siel ale nieje benzin a zazvarana jedna suciastka aj tak neviem ci by som siel predsa len zdravie je zdravie ...... takze zajtra sa ide do bb daju mi do kolena kameru (asi) a uvidme co to tam bude za party
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
(prajem ti to)
@tysha pod si chytit
..kvak..
..kvak..
..kvak..
A súhlasím s @15matka14 keď to nebude ustupovať bež na ortopédiu
..kvak..
..kvak..
..kvak..
To mi je jasné,ja som vtedy ledva domov dokrívala
Radšej nie nemám rada papriku
Daj radšej ten ľad Že horčica to by ma nenapadlo
Inac vytahovanie vobec nebolelo ale bolela ta sprava ze tam je krv
@lilmia takto ma odmietnut aj tak uz je tam bandaz ale no co uz mohol byt ten piknik
..kvak..
..kvak..
Mňa už druhý deň kurevsky bolí koleno a neviem čo s tým:/
Si to privolal!
..kvak..
@15matka14 dakujem
..kvak..
..kvak..