Ahojte, včera ráno keď som vstal som cítil že ma trošíčka bolí v krku ale som to neriešil, ale hneď ako prišiel večer sa to už nedalo neriešiť pravá mandla mi moc napuchla a nemôžem ani smrkať, rozprávať či jesť alebo piť .. je to strašná bolesť vie ni
K doktorke, zrejme angina, pokial ta boli prehltanie. . Je dobre anginu liecit antibiotikami nech to nezide dole na srdce a ver tomu, ze sa ti aj ulavi.
keďže je víkend ak máš možnosť choď si do lekárne kúpiť niečo silné na bolesť oni ti poradia naskôr niečo ako orofar tam by malo byť aj nejaké antibiotikum a ak to neprejde tak v pondelok doktorke
Ľudia ďakujem vám .. prepáčte ale riešil som to moc na rýchlo .. mal som v sobotu ráno odchádzať robiť do švajčiarska a toto sami v piatok stalo .. bol som hneď ráno na pohotovosti dala mi doktorka penicilin a pamikon či ako sa to volá a dnes mi je už lepšie sobota bola asi najhoršia (resp: včerajšok a hlavne večer).. dnes som sa aj najedol od piatku síce s bolesťami pri pregĺganí ale najedol .. Ešte raz vám chcem poďakovať .. Švajčiarsko mi nevyšlo :/ možno o týždeň o dva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Doplatok 3,45€
+ probiotika.
Ked to doberies prid sa ukazat..
Nechapem preco nejdes k doktorke, ale musis pisat sem, co sme tu ordinacia nejaka?
Ale v pondelok chod k doktorke