Ahojte ľudia. Dnes ma pozvali kamaráti do kina na 3D Film. Problém ale je, že ja som na 3D v kine ešte nikdy nebol. Teda raz v štvrtom ročníku som bol na takej rozprávke v Dinoparku na 15 minútotový film a po 5 minútach ma strasne boleli oči. (Koment)
No predpokladám že to bolo také neprifesionálne. A dneska idem na 3D. Myslíte že ma budú bolieť oči alebo nie? Lebo predpokladám že v kine majú lepšie 3D okuliare aj efekty celkovo. A naviac od tej "udalosti" už ubehlo 6 rokov. Tak lebo neviem či by som mal ísť na to alebo radšej na 2D.
Máte niekto podobné skúsenosti s tým?
NUŽ to je len na tebe, ak ti nie je ľúto samozrejme vyjebať peniaze za lístky do kina, keď budeš aj tak hovno vidieť. Musíš si uvedomiť, že niekto tie filmy vidí 3D a niekto vôbec - a to môže mať oči úplne v poriadku, teda nenosiť už okuliare. Zvážil by som to ako Ibrahim Maiga svoje ego.
ja som teraz bola na dajaky kratky 4D Marvel film v Madame Tussauds to je jedna obrovska sala s oblukovym stropom a na tom premietali film, take ze sa rozbilo sklo a mal si pocit ze pada na teba, a sem tam sa pohla sedacka alebo na teba prsklo trochu vody, ale hlavne STRASNE ma z toho boleli oci..
v kine som bola len raz na dobu ladovu este davno, to bol jeden z prvych filmov po Avatare co bol u nas 3D ale podla mna to je kravina, ja som v tom to za stary dobry oldschool
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Máte niekto podobné skúsenosti s tým?
v kine som bola len raz na dobu ladovu este davno, to bol jeden z prvych filmov po Avatare co bol u nas 3D ale podla mna to je kravina, ja som v tom to za stary dobry oldschool