Fuj, BEZ SÚKROMIA s cudzími ľuďmi, s nejakými pipkami a aby ma strážili nejakí ďalší cudzí ľudia a iba do ôsmej vonku, so švábmi spávať, aby mi pršalo a snežilo do izby, bez internetu, v jednej malej izbičke sa rvať tri baby. NIKDY! Radšej by som chodila na debilnú školu, než hento trpieť štyri roky.
@pawlo Fakt? A kedy akože? Kamoška je na intráku a nič iné tam ani nemôže robiť, než úlohy. Navyše je tam s takými kravami, čo sú sprosté otravné pipky, ktoré furt len fňukavo telefonujú s frajermi a to naozaj stále, tá jedna, čo ju poznám aj cez hoďky v škole, keď sa dá a potom KAŽDÚ prestávku.
je to daleko vacsia sloboda ako doma: mozete ist kamkolvek kedykolvek, vratit sa kedykolvek v akomkolvek stave a nikdo vam nenadava ani sa necuduje ani nič nikdo sa vas ani nepyta kam idete ,prečo, na čo..
aj sukromie je tam ovela vacsie, je to proste uplne super vec
krutafunebracka: ty mas nejake velke predsudky o tom ja poznam väčšinou len dobre skúsenosti s intrakmi
@decaptilator Hej, hlavne, že som pre ňu „koza sprostá“. Ale aspoň ma neobmedzujú, dokedy môžem byť vonku a mám svoju a LEN A LEN SVOJU izbu, SÚKROMIE (no oni ma často otravujú, ale fotrovcov znesiem radšej, než úplne cudzích ľudí . Fuj, to je zvrátené, ako nejaký hostel.
často ta otravujú, na intráku ta neotravuje nikdo, ano spolubyvajuci mozu srat
cudzí ludia no hej, každy človek okrem rodičov a pribuznych je spočiatku cudzi
ak je to podla teba zvratene tak staaale trav svoj cas s rodicma ako s niekym cudzim...
a kolko spoznas ludi, kolko si najdes kamosov?
prečo si teraz píšeš a trávis čas so mnou ked ma ani len nepoznáš?
nepríde ti to zvratene?
k comu si si tak detailne vypracovala webku a dala tam fotky a nestravila si tento cas inak, robeniu radosti rodicom, sebazdokonaleniu a pod.?
pozri intrak:
spoznáš druhých, sociálne vyspeješ, svoju pozíciu si na intráku musis vybojovať, mozes si vytvorit nove meno, cokolvek
kdezto u rodicov si viac menej stale podradena, lebo sa o teba staraju, da sa povedat ze oni rozohoduju o tebe, aj ked mas sukromie a mozes si robit co chces castokrat,
intrak uci samostatnosti, nezavislosti, doma je aj ked len podvedoma ta istota rodicovska, stala stabilita vztahu kde sa o vela nemusis snazit, kdezto v reale (v cudzine) si treba vsetko vybojovat vsetko je vzacnejsie a naucis sa lepsie co ma aku cenu, najme medziludskych vztahov a to nemyslim partnerské
ja viem ja viem... ty si dokazes vsetko uvedomit, zistit aj bez tohoto
ved keby som mal pravdu znamena to, ze ludia co nemali intrak, nezili v cudzine(resp. neboli casto s cudzimy novymi ludmi) su socialne menej vyspeli...
@15 na vysokoškolskom intráku som bol a kontrolovali nás tam. nemôžem hovoriť o žiadnej väčšej slobode akú mám doma. to sa radšej poskladať na nejaký byt a vtedy sa dá hovoriť že je to fajn.
len všetky kladné vlastnosti vyúsťujú v jednu podstatnú negatívnu - keď máš na ďalší deň dôležitú skúšku a potrebuješ oddychovať a spať, zrovna vtedy niekto musí robiť bordel a keď dostaneš pošahaného spolubývajúceho, amen tma... ale všetko má svoje plusy a mínusy a intrák je proste intrák
@decaptilator Radšej nech ma otravujú fotrovci než dementní rovesníci. Neznášam rovesníkov! A SÚ CUDZÍ! Ja nemienim mať spoločnú kúpeľňu (tých fotrovcov ešte znesiem, predsalen oni ma kúpavali, keď som bola zmrd) a spálňu s niekým. A nechcem žiadnych debilných otravných „kamošov“, s ktorými by som MUSELA byť 24 hodín 5 dní v týždni. Asi by som ich tam podrezala. Netrávim s tebou čas, len som na nete a píšem. Jebem ti ja na nejakú „pozíciu“ medzi hnusnými rovesníkmi, čo nevedia nič iné, než telefonovať a nakupovať ako tia. Hlavne chcem SVOJ POKOJ od všetkých! Internet a mobil aspoň môžem vypnúť, keď sa mi zachce. Fotrovci o mne nerozhodujú, ja si robím, čo chcem a oni vedia, čo robím, napr. keď niekde idem, nemám dôvod im niečo nepovedať. DOBOHA, neser mi sem už zase nejaké medziľudské vzťahy, tie mám tak v ***! Zatiaľ som vo všetkom vždy zvládla zvládnuť aj sama, keď trebalo, ale nemienim celý týždeň nič nežrať, iba za 20min do seba nahádzať hnusný školský obed, žiadne raňajky, desiata, večera, nanajvýš tak suché rožky, posteľ plná ploštíc a deravé okná. NECHCEM BYŤ MEDZI ĽUĎMI, UŽ TO, KURVA, POCHOP! Ani teraz, ani v budúcnosti! PROSTE NEMIENIM!
Neznášam už len keď musím byť na hodine s tými PREFETOVANÝMI (áno, úplne vážne) teľcami, čo chodia každú prestávku fajčiť a fajčia aj na intráku v izbe (!!! ! Sú to úplní vymetení magori a kurvy (hlavne vo vedľajšej triede, u nás ani nie, až na jednu...) a navyše by som nezniesla byť stále medzi babami, neznášam ich.
A hlavne vidím tie úžasné „medziľudské vzťahy“, keď mi kamoška hovorí, ako by najradšej zabila spolubývajúce (dáke kurvy, o jeden to viem naisto, navyše ju aj mrdá cca 35-ročný fízel).
krutafunebracka: no tak teraz mi je to asi jasne, ked to tak citam mi pride ze ty si taka samotarka,(neznasas baby, neches byt s ludmi) mozno je to tym ze ako pises si zazila/dozvedela vela negativnych zazitkov s ludmi, ja ich poznam tiez velmi vela...
ale to je jedno, proste ked si taky nespolocensky typ tak pochopitelne ze intrak nie je pre teba dobry a teda nebude sa ti tam pacit
ja viem ze ludia vedia otravovat a niekedy sa to snima neda, ale ako hovoris internet mobil sa da vypat, lenze ked chces s niekim zit, alebo len byt, tak co ako ho vypnes,
sme predsa ludia na jednej zemi bolo by dobre naučit sa spolu zit a vychadzat medzi sebou, a nie len ked mame naladu, alebo ked druhy su prijemny, ved kazdy clovek je niekedy otravny treba ho tak aj brat
je ti prijemne ked ti je smutno, citis sa sama, chces sa vyrozpravat niekomu, lenze ten druhy clovek na teba nema naladu tak ta akoze ´vypne´
keby ten druhy premyslal ako ty, tak by to pravdepodobne urobil, a potom by povedal ze ludia su svine a uzavrel by sa
a ako sa ma potom spravat clovek ktory ma zlych rodicov, alkoholikov alebo neviem koho, nema ziadnu oporu, a cudzi ludia ho hned odpisu lebo ho z neznamenho dovodu neznasaju, uz len preto ze je cudzi ako ty hovoris
je dost mozne, ze ta aj zle chapem a toto co som napisal moze byt pre teba dost zcestne
prvý rok som bola na priváte, ale hned ako sa uvolnilo miesto chňapla som po intráku a je to super. a zasmiala som sa kus na debate. zväčša súhlas s @decaptilator
ale tak, záleží od povahy, nie každému to môže vyhovovať a vyhovuje.
šibnuté spolubývajúce, údržbári Pat a Mat, plesen v sprchách, kradne sa jedlo v chladničke, ked je bordel, tak je riadny, ale vždy sa am teším, mám jednoplatničku na izbe a som king
Mesiac som na priváte, predtým som bola na intráku. Ako, nebolo to zlé, len ma unavovalo to večné cestovanie, kedze bol 20 km od skoly, ked som mala okno tak som nemala kde ist len som bruzdila "mestom", kamaratov so msi tam uz narboila, teraz mam kus sukromia, nemusim skoro vstavat, mam kde varit, mozem sa aj nerusene vysrat
a ked mi ktokolvek (@grietusha DD) zavola ze je v meste, viem ze ju neposlem do pice, ale moze u mna byt.
ale intrak bol inac super, fakt. urcite to treba aspon skusit.
odkedy som prišla na výšku, tak som na priváte. teda, lepšie povedané, teraz nie som na priváte, pretože privát je vlastne "intrák", len na byte. neznámi ľudia, vaša posteľ, žiadne súkromie, spoločná kuchyňa. s kamarátkami sme si vzali byt do prenájmu, je to náš byt, bývame v podnájme, domáci nás nechodí pozerať, je mu to jedno, platíme mu, viac ho netrápi. serem aj pri otvorených dverách, chodia ku mne ľudia na návštevy, bývam hneď v centre, päť minút od fakulty, mám si kam vyvaliť šunky, pretože nemám len svoju posteľ a svoj stôl alebo čo. ľudí neriešim, ja sa zoznámim hocikde, nemusím byť kvôli tomu na koleji.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
je to daleko vacsia sloboda ako doma: mozete ist kamkolvek kedykolvek, vratit sa kedykolvek v akomkolvek stave a nikdo vam nenadava ani sa necuduje ani nič nikdo sa vas ani nepyta kam idete ,prečo, na čo..
aj sukromie je tam ovela vacsie, je to proste uplne super vec
krutafunebracka: ty mas nejake velke predsudky o tom ja poznam väčšinou len dobre skúsenosti s intrakmi
často ta otravujú, na intráku ta neotravuje nikdo, ano spolubyvajuci mozu srat
cudzí ludia no hej, každy človek okrem rodičov a pribuznych je spočiatku cudzi
ak je to podla teba zvratene tak staaale trav svoj cas s rodicma ako s niekym cudzim...
a kolko spoznas ludi, kolko si najdes kamosov?
prečo si teraz píšeš a trávis čas so mnou ked ma ani len nepoznáš?
nepríde ti to zvratene?
k comu si si tak detailne vypracovala webku a dala tam fotky a nestravila si tento cas inak, robeniu radosti rodicom, sebazdokonaleniu a pod.?
pozri intrak:
spoznáš druhých, sociálne vyspeješ, svoju pozíciu si na intráku musis vybojovať, mozes si vytvorit nove meno, cokolvek
kdezto u rodicov si viac menej stale podradena, lebo sa o teba staraju, da sa povedat ze oni rozohoduju o tebe, aj ked mas sukromie a mozes si robit co chces castokrat,
intrak uci samostatnosti, nezavislosti, doma je aj ked len podvedoma ta istota rodicovska, stala stabilita vztahu kde sa o vela nemusis snazit, kdezto v reale (v cudzine) si treba vsetko vybojovat vsetko je vzacnejsie a naucis sa lepsie co ma aku cenu, najme medziludskych vztahov a to nemyslim partnerské
ja viem ja viem... ty si dokazes vsetko uvedomit, zistit aj bez tohoto
ved keby som mal pravdu znamena to, ze ludia co nemali intrak, nezili v cudzine(resp. neboli casto s cudzimy novymi ludmi) su socialne menej vyspeli...
len všetky kladné vlastnosti vyúsťujú v jednu podstatnú negatívnu - keď máš na ďalší deň dôležitú skúšku a potrebuješ oddychovať a spať, zrovna vtedy niekto musí robiť bordel a keď dostaneš pošahaného spolubývajúceho, amen tma... ale všetko má svoje plusy a mínusy a intrák je proste intrák
ale to je jedno, proste ked si taky nespolocensky typ tak pochopitelne ze intrak nie je pre teba dobry a teda nebude sa ti tam pacit
ja viem ze ludia vedia otravovat a niekedy sa to snima neda, ale ako hovoris internet mobil sa da vypat, lenze ked chces s niekim zit, alebo len byt, tak co ako ho vypnes,
sme predsa ludia na jednej zemi bolo by dobre naučit sa spolu zit a vychadzat medzi sebou, a nie len ked mame naladu, alebo ked druhy su prijemny, ved kazdy clovek je niekedy otravny treba ho tak aj brat
je ti prijemne ked ti je smutno, citis sa sama, chces sa vyrozpravat niekomu, lenze ten druhy clovek na teba nema naladu tak ta akoze ´vypne´
keby ten druhy premyslal ako ty, tak by to pravdepodobne urobil, a potom by povedal ze ludia su svine a uzavrel by sa
a ako sa ma potom spravat clovek ktory ma zlych rodicov, alkoholikov alebo neviem koho, nema ziadnu oporu, a cudzi ludia ho hned odpisu lebo ho z neznamenho dovodu neznasaju, uz len preto ze je cudzi ako ty hovoris
je dost mozne, ze ta aj zle chapem a toto co som napisal moze byt pre teba dost zcestne
ale tak, záleží od povahy, nie každému to môže vyhovovať a vyhovuje.
šibnuté spolubývajúce, údržbári Pat a Mat, plesen v sprchách, kradne sa jedlo v chladničke, ked je bordel, tak je riadny, ale vždy sa am teším, mám jednoplatničku na izbe a som king
whoah študentský život
a ked mi ktokolvek (@grietusha DD) zavola ze je v meste, viem ze ju neposlem do pice, ale moze u mna byt.
ale intrak bol inac super, fakt. urcite to treba aspon skusit.
a meniť nechcem ani za boha.