Myslim tym to, ze ste napr. hovorili aky je nejaky styl hudby hnusny a potom ste ho zacali pocuvat. Alebo (dievcata) hovorili ze ako nemaju radi JBho, ale doma ho pocuvali.
Dá sa rátať aj to napríklad, keď som hovorila, že sú knihy napríklad od Hviezdoslava, Huga, Bröntëovej sr*čky, ale teraz čítam radšej tieto knihy, ako tie novodobé, čo neraz mi skôr prídu ako vymielače mozgov, ako knihy na oddychovanie? Nehádžem všetky do jedného vreca, ale minule som našla zopár kníh, ktoré boli totálne že o ničom....
Áno celkom často pokiaľ šlo o dievčatá... ak sa mi páčilo nejaké dievča a chcel som s ňou niečo mať a kamarát ju tiež poznal a zrazu sa začal s ňou nejak lepšie baviť tak som mu za jej chrbtom povedal že sa mi vôbec nepáči a že ma nebaví s ňou sa rozprávať lebo je nudná atď a väčšinou kamaráti tiež potom neprejavovali už veľký záujem a vtedy bola moja šanca! =3 .. inak asi nie.. možno ešte ked som sa na základnej hanbil že pozerám anime tak som vravel na to aka je to chobotina atď ale na strednej sa to zmenilo... tam si kľudne aj v škole zapnem anime a pozerám a nikto nič
nie až do takej miery..... nemám rada upirske veci tak som si myslela že twilight sa mi pači nebude a že je to iste oničom. ale raz som si to pozrela a sa mi to zapačilo.... a tak som sa ponaučila že nemám sudiť ked nepoznám
tak že by som niekomu tvrdila, že sa mi nepači a doma počuvala napr. to nerobím. ale stáva sa mi, že zmením na niečo názor na čo som predtým nemala rada. napríklad som šomrala riadne na instragram a potom sa mi to zapáčilo alebo vkuse že čo všeci sú mimo z game of thrones.. a potom som si to pozrela a bola som tiež
nie, pretože ak nechcem aby o mne niekto vedel nejakú nelichotivú vec tak danú tému nikdy nenačínam, nikdy sa jej nezúčastňujem a obchádzam ju z najširšej možnej stránky.
nie, ja ked nieco chcem zatajit, nehovorim o tom, ale ked uz ma k tomu okolnosti donutia, hovorim pravdu. len som ochotna podstupit dost velke obete, aby sa ma ludia nemali ako spytat tie osemetne veci. no a co? ja nenavidim priznavat sa, vytvarat ludom o sebe predstavu...vidia, to im musi stacit. ked nevidia, nemaju pravo pytat sa blbosti a otravovat ma. to je moj nazor na otvaranie sa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
určite pri niečom áno, len si teraz nespomeniem, ale veľakrát som bola svedkom pokrytectva niekoho iného
ale teraz výhradne o žiadnom štýle hudby/interprétovi nehovorím, že je hnusný a pod., nech si každý počúva/produkuje, čo chce.
a nemám rád buzíkov
ale nie som na to hrdá, že to nemôžem čestne prehlásiť
a s jednou spolužiačkou sme blicovali tak, že sme chodili k nej domov kukať hanu montanu.
ale keď už tak poviem pravdu, je zbytočné predstierať
A ešte sa mi dosť páčia dve pesničky od One Direction, ktoré chodia v rádiu, ale tých som nikdy neregistrovala natoľko, aby som ich hateovala.
ja počuvam aj Mirku Brezovskú či Kopytovcov a mám v piči
Dá sa rátať aj to napríklad, keď som hovorila, že sú knihy napríklad od Hviezdoslava, Huga, Bröntëovej sr*čky, ale teraz čítam radšej tieto knihy, ako tie novodobé, čo neraz mi skôr prídu ako vymielače mozgov, ako knihy na oddychovanie? Nehádžem všetky do jedného vreca, ale minule som našla zopár kníh, ktoré boli totálne že o ničom....
ale rekreacne som si zapinal upirske denniky ale mňa vždy chytali tieto mysticke veci
A inak v hudbe aj hej, mam tam jednu techno pesnicku